Tiste, ki si lakirate nohte- kako jih lakirate in na koliko časa, da so zmeraj lepi in koliko odšetejete za lak?
Zdrži cca 1 teden.
Podlak obvezno, da nimam rumenih nohtov, lak – plast ali dve – in še nadlak, za obstojnost.
Ne, drag lak se dostikrat slabše obnese kot poceni lak.
Tvoja izbira.
[/quote]
Res, en teden ti zdrži? Katere znamke lak imaš? Ali je finta v nadlaku? Katerega? To je dosti, meni zdrži samo do 3-4 dni, pa tudi dam nadlak gor.
“En teden” zame pomeni od ponedeljka do petka, brez vidnih poškodb.
Se pravi: 5 dni.
Ne vem, ali je finta v nadlaku, podlaku, laku, ali vesoljcih, ampak po moje dosti odnesejo rokavice – za pomivanje posode, za pospravljanje kopalnice. Potem je seveda odvisno, kakšno delo imaš, kaj vse morajo nohti in roke zdržati.
Posebnega pomena (za moje pojme) pa so tudi kreme za roke.
Delaš vse v rokavicah? Če sploh? Resno me zanima.
[/quote]
Essence, podlak, lak in nadlak.
Zdrzal lepo 10 dni.
Teh 10 dni smo se selili, torej sem prala, ribala, cistila, pakirala, nosila skatle in robi, dala cez roke nesteto stvari, sraufala pohistvo…
Po 10ih dneh so mi ze nohti toliko zrastlu, da se je videl rob, zato sem ga odstranila in to sem morala kar orng drgnit, da je sel dol.
Obicajno pa dam samo podlak in lak, zdrzi cca en teden, odvisno kaj delam.
Na rokah sploh ne lakiram barvno, od orly ja sem kupla frenč varjanta, na kratko postrizem in popilim,od artdeco imam pa podlago in nadlak,pa sploh ne uporabljam,pozabim jaz na to. Zvecer dam dol kadar vem da bom drug dan testo mesila,ker se vedno mi najboljse rata na roke in nocem da pojemo se kak okrusek laka :))
Barvno lakiram samo nohte na nogah,te barvne lake mi pa mama vedno nosi,ona je nora na kozmetiko . Trenutno imam 2 lancome,4 chanel,3 ysl, in 1 dior ,velik sem jih dala tasci,naj se lakira,ce se kot mlada ni,naj se pa zdej k je v penziji haha
Tasca ima vsak drug dan drugo barvo :))
Vsaj v promet grejo