Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tiste ki ste bolj

Tiste ki ste bolj

“Mislim pa, da si ne bi mogla za partnerja izbrati nekega človeka, ki ima samo osnovno šolo, ne vem, če bi imela kaj skupnega z njim, saj me niti ne bi razumel, če bi mu govorila kaj v zvezi s svojo službo”

He, he, si prepričana? S svojim pisanjem nisi ravno v ponos učiteljskemu poklicu. Pri slovenščini si večkrat manjkala, ne?

Res sem naredila ogromno pravopisnih napak, ampak saj smo na forumu, kjer skoraj nihče ne piše v knjižnem jeziku. A želiš, da se ti opravičim, ker sem naredila pravopisne napake?
Sama pa se niti s svojim nickom ne podpišeš, da bi lahko pri tvojih ostalih postih preverili, če si vse prav napisala.

za mene je hierarhična piramida zgolj to, kaj lahko kdo v neki firmi kdo dela. jasno pa je da brez enih ni niti onih na vrhu. vsi smo odvisni eden od drugega.

poznam pa tudi jaz kar nekaj ljudi, ki na podrejene gledajo kot na sužnje, čeprav so jim v timu podrejeni le po plači, ne pa tudi po znanju, ker imajo enako stopnjo in smer izobrazbe. le srečo so imeli in prišli v firmo prej.

Ko gre naš direktor za 3 tedne na dupust, je v hiši veselica vse dni.
Ko pa snažilka gre za 1 teden, smo pa vsi nesrečni že drugi dan.

LP

New Report

Close