tiste, ki ste si dale narediti astološko karto
Jaz sem vedno verjela, da so najboljši tisti, ki se jim ni treba oglaševati, ampak jih oglašuje dober glas. Na takšen način sem tudi prišla do svoje astrologinje, moja prijateljica je z njo sodelovala tri leta in jo je samo hvalila. Gotovo poznaš koga, ki ima izkušnje s kakšno dobro astrologinjo, to je po moje najboljša pot.
Pomembnejša kot sama astrološka karta je pravilna in poglobljena interpretacija le-te, kar pa zahteva veliko znanja in izkušenj. To ni napovedovanje prihodnosti, ampak bolj pomoč pri vpogledu in razumevanju samega sebe. Sedanjega stanja na “sceni” ne poznam; sem bila pa pred leti zelo zadovoljna s Sergejo Traven z okolice Bleda.
Djotiš pa zna res presenetiti. Tu in na starem maat forumu najdeš nekaj na to temo in tudi kontakt:
http://www.tadej-pretner.com/forum/forum/7/astrologija-in-jotish/
O djotišu, kar sem najšla na www:
http://djotis-svetloba-na-poti.jimdo.com/
Jaz sem si pa pri Emi Kurent dala narediti astroloski horoskop za leto 2009, ampak ga verjetno ne bom nikoli več….
Ker je kar “zahteven” za brat in predno začneš moraš naštudirati dosti simbolov in položajev planetov…tako da po pravici povedano ga niti ne berem več čeprav ga imam na računalniku.
Raje bi si dala narest osebni astroloski izracun ampak če bi bil napisan nezahtevno, brez da poznaš vse planete, njihove karakteristike in lune,…
Glede djotiša si je pa ena znanka naredila “izračun” ampak vem da ni glih “pocen”…tako da vsak se sam odloča kam bo “investiral svoj denar”
Lp
Živjo,
jaz sem bila že pred leti pri enem Zlatkotu Šafariču, ki ima svoj prostor v Domžalah. No, vsaj imel ga je (mogoče je še vedno na isti lokaciji). Meni je naredil karto in mi jo tudi razložil, ter napovedal stvari, ki so se v teh letih uresničile. Prvič sem bila pri njem pred cca. 10 leti, drugič, po “izgubi”, ko sem bila psihično na tleh in moram rečt, da sem takrat rabila v bistvu nekoga, ki mi je znal povedat in razložit, zakaj je do tega prišlo. V bistvu nekoga za optimistični pogovor. Tudi takrat mi je napovedal in so se stvari uresničile.
LP
Vse prav lepo pozdravljene,
ja, djotiš je res neverjeten – a tudi zelo uporaben!
Seveda je ta uporabnost in enostavnost razumevanja njegove razlage zelo odvisna od izkušenosti djotišija ali djotišini.
Jaz v mojih svetovanjih ne razlagam rojstne karte z zapletenimi astrološkimi izrazi…ti sploh niso pomembni.
Pomembno je, da oseba, ki pride na svetovanje razume za kaj gre in to z domačimi besedami. Pomembno je razložiti osebi kaj in zakaj se trenutno dogaja, kje se trenutno oseba nahaja, katero smer je najučinkoviteje izbrati, kaj je tisto kar življenje v danem življenjskem obdobju prinaša osebi in kje je trenutno najbolj pereče učenje (da ne naštevam dalje)…in to se vse da povedati brez zapletenih astroloških izrazov, ki delajo zgolj zmedo in ne sigurnost.
Na svetovanju se rojstna karta osebe bere kot vsaka dobra knjiga, le da je ta knjiga še posebej zanimiva, saj odkriva tančice zakulisja osebinega življenja.
Moja stran je bila že objavljena na straneh foruma
djotis-svetloba-na-poti.jimdo.com
Svetovanje stane 80 €, traja pa eno uro in pol (do 2 uri)
Želim vam veliko Svetlobe na Poti in Miru v Srcu.
Vse lepo in dobro, Barbara.
Živjo
Nekje sem zasledila, da Djotiš preko ene svoje metode zelo natančno pove prihodnosz in vzroke – je to res?
Naj bi bil veliko bolj uporaben, kot zahodna astrologija? Z zahodno tako ali tako imam slabe izkušnje, ker so samo verjetnosti, te pa me ne zanimajo?
Full me grabi tečaj djotiša, a mi lahko prosim kdo pomaga v tej smeri z nasveti, kje je to, h komu in kako dolgo se štura, ter kaj vse lahko delaš z njim?
Hvala vam
Link, kjer se da dopisno študirat jyotish: http://www.siva-edu.info/static/Srpski/glavni.html
Toplo priporočam.
Tisti ki se ne oglašujejo ponavadi delajo na črno. To je edini vzrok za svoje pritajeno delovanje. Oglaševanje je v resnici lahko zelo prebojno iz vidika duhovnega razvoja, saj se mora astrolog javno izpostaviti in zakričati svojo resnico svetu. Se odpreti in dopustiti pretok, ker edino tako lahko sproži val sprememb in poda svetu svoje znanje ter svetlobo. Tega mnogokdo ne zmore, saj postane tarča posmeha materialistično naravnanih ljudi, ki operirajo izkljucno s sestimi čutili. Tako da jaz ne bi podcenjevala zdravilcev, ki se oglašujejo, saj oni orjejow ledino, delajo po predpisih (s.p ali kakšna druga formalnost) ter postavljajo temelje ezoterike. Vsi ki se pa skrivajo v mišji lunknji… pa naj že ugledajo luč in razsvetlijo svojo podobo. Ampak tukaj potem butajo ven kompleksi in lastna vrednost. Tukaj se vidi kolikšna je stopnja spiritualnosti. Imho.
Bila sem pri astrologu. Izdelal mi je rojstno (natalno) karto, ampak sem kar malo razočarana…večinoma je opisoval moj značaj, nisem slišala nič novega, ne vem, pričakovala sem več. Sem slišala, da se da iz te karte npr. razbrati, kakšne partnerje privlačimo – no, nič o tem ni povedal, tako zelo na grobo, v glavnem je opisoval mene…plačala veliko za skoraj nič informacij.