Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Tiste ki ste zarocene, povejte!

Tiste ki ste zarocene, povejte!

Sama bi se zelo rada zarocila s svojim fantom s katerim sva skupaj vec kot 3,5 leta. Zelo ga ljubim, lahko bi rekla da z vsakim dnevom bolj, saj se sedaj, po tolikem case razumeva se bolje kot sva se kdajkoli v preteklosti. Res je moj sanjski partner. Stara bom v kratkem 20 let. Se vam zdi premlada za zaroko? Porocila bi se cez priblizno 3 leta. Tiste ki ste zarocece, povejte svoje obcutke o tem! Hvala.

helou!

jaz sem zaročena….poročim se drugo leto…stara sem pa 24…

kaj pa tebi zaroka pomeni?

Lp, lara

Živjo, Mia!

Midva sva zaročena in sicer že dobra 3 leta – za ta korak sva se odločila po približno 1/2 leta zveze. Že od prvega trenutka sva prepričana, da sva za skupaj, tako da do zaroke ni prišlo po nekem dogovoru ali kakšni pripravi, ampak popolnoma spontano. Poročila bi se lahko že davno, če bi šlo samo za vprašanje najine odločitve, vendar se bova lahko šele, ko bova imela svoje finance, to pa se zelo verjetno ne bo zgodilo prej kot v 2 letih (študirava, sva v 4. letniku). Sicer pa že od vsega začetka živiva skupaj, tako da nama nič ne manjka, niti slučajno ne…

Mia,
vsekakor nisi premlada, le zakaj? Koliko je takih, ki se poročijo celo kakšno leto, 2 ali 3 mlajši od tebe…

Uživajta in se mejta še naprej tako rada ;)!

Koki hvala za izcrpen odgovor. Tud midva ze ziviva skupi, sicer samo v Lj, kjer studirava in se imava res super. Jaz sem 2. on pa 3. letnik. sej vem da v bistvu ni prezgodej za zaroko, sam sem vseen hotla mnenje se kaksne od vas.

Zaroka mi pomeni se vecjo predanost in povezanost. Ceprav je pr nama to ze brez zaroke…

K odgovorom bi dodala le, da je tudi zaroka zelo lep dogodek. Premlada za zaroko nisi, saj zaroka ne pomeni, da moraš z partnerjem ostati za vedno. Je pa seveda lepo, če se to uresniči.
Pa veliko ljubezni še naprej!
LP

Aha, tudi pri naju je podobno. Ampak je tudi res, da sva veliko vikendov kar v LJ (med izpiti sploh… ), drugače doma pa se malo “seliva”… Skratka, nekakšno dvojno življenje ;). Sicer sva pa oba v 4. letniku.

Uživajta!!!

no potem pa samo go for it!

drgač men zaroka pomen da se je fino pol v enem letu poročit…k prej sem bla že zaročena z bivšim več k 3 leta in je blo tko bl mem in se je tut klavrno končalo…njegova predanost je mal zvodenela in najdu je drugo..a kaj češ sej to se lohk tut poročenim nardi a ne 🙂

Hojla!
Tudi jaz sem zarocena! Od mojega rojstnega dne, ki se je zgodil 17.12. 🙂 Poroka bo v maju, rada pa se imava ze 7 let!

Pozdravcek

Sara me veseli da se bosta porocila in da se imata ze toliko let rada. Le tako naprej!

New Report

Close