tiste ki uporabljate dr. Hauschka kreme
ne vem, no.
Jaz jo uprabljam že dobro leto in moram rečt, da mi je super.
Paše moje koži. Uporabljam pa losin, tonirano kremo. Čez zimo si bom nabavila še eno kremo ( bom preiskusila katera mi bo odgovarjala).
Uporabljam tudi črtalo, šminko, maskaro … šampon in pa sončne kreme ( poleti in pozimi ).
Zakaj se težje razmaže? Ker ne vsebuje “nafte” in drugih laboratorijskih “zvarkov”. JE pridelana biodinamično in je ena najboljših znamk teh vrst.
Ti pa predlagam, da se mogoče napotiš v kozmetični salon, kjer ti svetujejo, predlagajo in sploh predstavijo kolekcijo.
Ena pomembnih informacij je ta,da ta kozmetika ni zagovornica nočnih krem, prevelikega mazanja….
lp.
http://planet-lepote.com/ tukaj si preberi o tej kozmetiki boš razočarana.
joselyn, si morda njihova zastopnica?
Jaz sem bila nad linijo Dr. Hauschka zelo razočarana – nobenega pozitivnega efekta,moja koža na obrazu je kar klicala po vlagi in maščobi, pa še tako močan vonj imajo vse kreme, da te kar odbijejo.
Jaz od sedaj naprej prisegam na redno nego s kozmetiko ALOEdermal, ki vsebuje sok ale vere, brez barvil, korigensov vonja, ni testirana na živalih, sem vesela, da sem jo odkrila. Kupim jo v lekarni.
lp, info
info nisem :))
če mal pobrskaš nazaj, boš vidla, da sem spraševala kaj je narobe z mojo kožo, da ko se namažem mi jo vleče skup…pa sedaj iščem za zimo novo kremo (za poletje sem jo našla :))….
pa sem slišala za tole…..pa ne vem….sama sem sicer “vržena” na loccitane….ampak za sedaj, za ta letni čas nimajo kreme zame..:((
sem preizkušala že nuxe…pa to ni to…..
joselyn, Ok, ni problema :-))))
Ti svetujem, da v lekarni vprašaš za tester kreme ALOEdermal in preizkusi. Meni super odgovarja sedaj v zimskih dneh – imam lička mehka, ko dojenčica :-), verjetno tudi zaradi karitejevega masla, ki ga krema vsebuje. nič mi ne zateguje kože! Je 24-urna krema. Pa še v torbico jo vržem svako jutro brez težav, ker je v tubici.
Ampak, zanimivo – tudi jaz sem uporabljala Nuxe, Creme Fraiche, pa je v zimskih mesecih sedaj nezadostna nega – pa tudi vonj me je že začel motiti, sem se ga naveličala…
Lp,
info
Uporabljam tonik, mleko, kremo za obraz in kremo za telo že več kot eno leto in sem super zadovoljna. Dokler nisem začela uporabljati te znamke, sem imela vedno tako pikčasto kožo, hrapavo, polno nekih rdečih pikic… sedaj pa jo imam gladko skoraj kot dojenčkovo ritko res sem zadovoljna! Naslednjič bom poskusila naravno kozmetiko Weleda, lih tako, da malo zamenjam. Šampon pa uporabljam Logona (ali nekaj takega, je tudi naravno) in moji lasje so res lepši, manj se mi mastijo, prhljaja pa sploh nimam več.
Jaz dam pozitivno oceno, seveda pa vsaka kozmetika ne utreza vsem. To je itak logično.
Jaz tudi. se podpišem pod vse poste, katerim odgovarja H.
IN res je. Vsaka koža je drugačna. NO meni je tudi vedno kožo skupaj vleklo kup 1 kg kreme. Ko sem začela uporabljati H. Na začetku še tudi in to mi je povedala strokovnjakinja ampak, da bo čedalje manj. Zdaj je pa že tako ,da se včasih tudi zjutraj ne namažem s kremo.Samo malce losiona in to je to. KOža zna že sama poskrbeti zase. IN to naj bi bil tudi eden izmed ciljev te kozmetike.Kar se tiče narqvnih kozmatik je vodilna poleg velede in še kakšna bi se našla.
Meni je všeč.
Tudi jaz uporabljam losion, dokler mije ni zmanjkalo, sem uporabljala tudi vlažilno kremo (sem jo naročila kot darilo:), čez dan kutinovo ali tonirano. Poskusila sem tudi vrtničino, pa mi je premastna. Odlično se mi zdi, da koža ponoči počiva, sem pa z začetkom uporabe te kozmetike začela umivati obraz (s Hauscha kremo za umivanje ali pa s kakim drugim sredstvom za umivanje obraza). Meni se obnese odlično, koža je nadvse gladka in mehka.
Je pa drago in kolegici sploh ni ustrezala. Zame pa je to prva krema, pri kateri se pozna razlika, če jo uporabim ali pa pozabim.
Meni kreme H ne ustrezajo najbolj – najbrž zaradi dokaj majhne izbire. Edina bolj “lahka”, pzp. nekakšen losjon, mi zelo prija poleti, za pozimi pa ni dovolj – ostale so mi premastne.
Sem pa nadvse zadovoljna s šminkami, s šamponom za mastne lase, kadar ga potrebujem, in s tekočim pudrom. Tudi nekakšen bronzer (kot puder v prahu) je odličen: nadomesti mi rdečila za obraz, saj z njim v hipu ustvarim rahlo zagorelo polt, povrhu pa je obraz (potem ko se naučiš nežnega doziranja po pravih mestih) videti res naraven!
Tudi pri šminkah nimajo blazne izbire, ker pa gre predvsem za bolj “nevtralne”, vendar lepe odtenke, mislim, da ni težko najti kakšne zase.
Tudi meni je super. Prej sem uporabljala ogromno krem in z vsemi sem bila razočarana. tukaj pa skoraj ni kreme, da mi ne bi odgovarjala. No une mastne so mi kul ko je zelo mraz za poleti niso. Uporabljam pa skoraj celo linijo: vlažilno, čistilno mleko, tonik, tonirano, bronzing, občasno kapsule, stik za ustnice,deodorant, kreme za sončenje…
Pa cene te kozmetike sploh niso pretirane v primerjavi s tistimi, ki sem jih prej uporabljala.