Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tiste vaše veze kaj prida že niso..

Tiste vaše veze kaj prida že niso..

Če bi bile, se ne bi dnevno tu prerekali z nami, baje čudaki, neprilagojenimi…Ma kje vi revčki kakšne veze živite. Sej skoz tu neke zlajnane ljudske modrosti trajbate. Prikimavajo vam osamljene drkađije , ki upajo, da so vaše modrosti resnične in v tem vidijo rešilno bitko zase. Babe se sprenevedajo iz navade, dedci pa iz privzgojene dresure, ki so jim jo vcepile mamice in žene. J.ebeš veze, ki so tako prazne, da s emorate z Matkičem kregat, da dobite vsaj nekaj vznemirjenja v svoj lajf, jaz pravim. Tiste vaše veze, tudi če obstajajo, so bolj tako. Bolje, da jih ne bi bilo. Sej, ko vas zanese v patetiko, klatite čist iste, kot pijančki za šankom. Sej po načinu razmišljanja ste tam nekje z njimi. razočarani idealisti.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Prav. Jaz ne bom nikogar prepričevala. Niti da sem v srečni zvezi, niti da izstopam iz sivega povprečja.
Ozrem se okoli sebe in se vprašam: A sem zadovoljna? Sem. A sem srečna? Sem.
E vidiš, to mi je najbolj pomembno.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

No, to sem hotela reči, da mi je čist vseeno kako me vidite/dojemate drugi.

[img]http://www.cluttercoach.net/wp/wp-content/uploads/2012/01/clapper-board-dreamstime_xs_22607452.jpg[/img]

[b]Spider – Here I Go Again (with Lyrics)[/b]

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Prav pogledala sem, če si to spisal danes. Človek, si se kdaj vprašal, zakaj se ponavljaš?

Kaj, vsake tolk vm mau na rep stop da zamjavkate. Glih dovolj, da se zaveste, da ste še živi. Nč kej tazga.

Kaj pa, če ti kdo reče, da si seksi? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pa saj nam je večini pomojem. In edino normalno je tko 🙂

Je pa opazit ja, da se sem in tja kdo hudo razjezi.

Kaj pa, če ti kdo reče, da si seksi? :))[/quote]

Pol pa vem da laže hahahaha :)))))

Ni to zdravo, ponavljanje in vrtenje v miselnem krogu brez izhoda, tako da napišeš temo z isto tematiko X-tič. Ponavadi, ko si slabe volje. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Vsi se ponavljamo..tudi ti matjažko..tudi ti…

Ti se vrtiš v depresivno-turobnem vzdušju s pomanjkanjem smisla in naveličanosti življenja. Vsaj tako deluješ s temi posti.

Ti pa v pametovanju samskim babam, kako nujno rabijo enega dresiranega psihologa, kot si ti. Le kako nobena ne uvidi tvoje veličine, lol. Daj mali, pr sebi spucaj…

Hehe 😀 Psihološka svetovalnica pri Matjažku, razpolago 24 ur na dan, 7 dni v tednu, drage MON-ovke. Če imate težave na ljubezenskem področju, ste osamljene, iščete nekaj razburljivega in novega v življenju, me kontaktirajte. Vse bomo rešili skupaj, še posebej takrat, ko moje žene ne bo doma. :)))

Samega sebe raje reši..

Vprašam se, ali sem srečna: sem. LOL. hahahaha

Spider, to je splošno znano dejstvo. Saj misliš, da jim kdo verjame, da so menda v srečnih vezah? Samo tako trapasti so, da morajo še na anonimnem forumu se delat kako super in srečni so.
Edino Margot izstopa. Ona ne teži samskim, ne razlaga kako super vezo ima, tu in tam se poheca, da kak nasvet, če ga kdo rabi. Edino njej verjamem, da je res v srečni vezi. Zato, ker se čisto drugače obnaša kot ostali preseratorji in rešitelji in svetovalci samskim.

v čem je point temice?

a prodajaš kakšen čudežen napoj, ki osrečuje zveze po tvojih merilih.

Tule ste pa hujš kot v temah, kje pa vas čevelj žuli 🙂
Zdaj pa skupaj stopite in udarite po meni, eni neznani osebi, ki pride vsake kvatre prečekirat, če se vam dogaja, kaj novega, pa ste še vedno tako zanimivi kot lanski sneg, ker me že zapušča spomin, sploh ne vem, če ga je lani, kaj bilo. Sem pa spacala rekordno dolg stavek, popolnoma nerazumljiv, zdaj se lahko še v slovnične napakice spustite. Že grem, papa.

Kok vas prizna, da bi radi oplodili barely legal dekle?

Mene pa ob neprestanem vrtenju enih in istih tem zanima, če se bo kdo počutil kaj bolje, če bi kdo anonimno napisal, da v svojem razmerju ni srečen?

Če se bo počutil bolje, naj samo pove. Mu bom z veseljem napisal, kako full sem nesrečen.
Vedno pravijo, da je treba nekomu polepšati dan. Torej ali kdo potrebuje, da se mu na ta način polepša dan, da se bo počutil bolje v svoji koži..?

Sedaj pa nekaj drugega.
Nehajte se primerjati z drugimi. Nehajte kar naprej preko primerjave z drugimi analizirati svoje življenje. Najdite že enkrat tisti svoj jebeni recept za srečo z lastnim življenjem. Najdite svojo pot do sreče.
Univerzalni recept za srečo ne obstaja… na žalost.
Iskanje lastne sreče na način, da drugim dopoveduješ kako so nesrečni s svojim življenjem… izguba časa, energije, življenja.

[b]Bon Jovi – It’s my life (with lyrics)[/b]

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Watamaro dober naslov komada, vendar izvajalec mi ni ravno..
Bolje Dr.Alban.. Bolši tekst, ritem, ALL 😀
https://www.youtube.com/watch?v=4zHm_6AQ7CY
No vsaj meni:)

TEXT: http://www.metrolyrics.com/its-my-life-lyrics-dr-alban.html

Dobra veza je to, da eden drugemu dihata za ovratnik v odvisnosti od njunih potreb in občasno od želja.

Ne.

Ne.[/quote]
Ne priznaš?:D

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close