Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tiste vaše veze kaj prida že niso..

Tiste vaše veze kaj prida že niso..

Pa kaj si ti res misliš, da tudi sami sebi verjamemo?

Sreča je tako kot vsaka zveza: odločitev in poteka po naravnih zakonitostih in ne tvojih želja, zame!

Ne.[/quote]
Ne priznaš?:D[/quote]

Ne. Zakaj bi priznal?

Nasvet je na mesti, vendar iz svoje izkušnje vem, da se to zgodi samo od sebe, takrat ko si zadovoljen s tem, kar imaš. Takrat se lahko tudi primerjaš, pa še vedno občutiš zadovoljstvo. Pot do zadovoljstva je lahko trnova. Tudi primerjanja se človek enkrat naveliča in končno (morda) naredi nekaj za svojo srečo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne priznaš?:D[/quote]

Ne. Zakaj bi priznal?[/quote]

Hehe. Ni blo jasno al je neb oplodil al bi pa neb priznal:D

Redkokdaj sem tu gor.
pa evo, spet isto.
najbolj me čudi, zakaj zagrižen samec sploh piše o tem.
boli te đoka za to, in konc debate.
A je kdo plačan za to, da se te in iste stvari meljejo baje že 10 let?
a bi forum drugače zamrl?

Smisel debat gor ali dol, tudi meni se zdijo posti nekaterih vedno deja vu, je pa treba priznati, da je tu več kvalitetnega humorja v enem dnevu kot v vseh oddajah Marija Galuniča skupaj :)..ravno zato še vztrajam in kaj pokukam sem 🙂

Spiderja sem in tja rahlo zanese, sicer pa ni slab. V primerjavi s Starsevskim cvekom so tu dokaj normalni uporabniki.

Ko pa nekdo napiše … Margot ne teži samskim … potem vem, da to piše moja Debelčica :)))
Pa kje si crka stara, ful sem te že pogrešala :))) Daj pusti vrt, vse ti bo šlo za nohte, pejva rajši ven na sonček dedce ob pamet spravljat :DD Heh, saj jaz bi se še bolj hecala, samo kaj, ko so tukaj same zmrde, samo kregat se znajo 😛

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ma Spider je ena navadna sumničava zgaga, samo jaz ga imam vseeno rada :))))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Nič mi ne manjka 🙂

*** lupus pilum mutat, non mentem *** ** malus omnia in malum verit **

Tudi jaz sem prišla gor po enem letu. Tudi jaz sem preverila če je stara tema!Spider res se ponavljaš,

Jap, res je. Pajkovc sedi na svoji mreži in lovi leteči mrčes. Zanj se ne spremeni kaj dosti… Samo takrat, ko mu kdo mrežo podre. Takrat pa splete novo mrežo po enakem vzorcu, na istem mestu in z istim namenom. 😉

Vsi se ponavljamo..tudi vi s svojimi življenji…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close