Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tiste,ki ste hodile v razvojno ambulanto

Tiste,ki ste hodile v razvojno ambulanto

Pozdravljene mamice/očiji

Da ne bom Tanč težila,bom raje tu vprašala.

Z našim 9,5 mesečnikom smo naročeni v torek v razvojno amb. na Metelkovi na pregled.To pa zato,ker naš fant samo sedi,se ne plazi,ne vstaja,ne postavlja na nogice.

Mi lahko katera prosim opiše kako izgleda prvi pregled.

Ma,res me skrbi,čeprav mu v bistvu nič ne manjka,je pa res,da je precej okrogel,pri 9 mesecih je imel 10140g.

Rabim kako spodbudno besedo.

Hvala in lep dan.

Mi hodimo z našo sedeminpolmesečnico. Pregledi niso nič posebnega, malo bolj temeljiti glede motorike. R pediater preveri otrokove reflekse in zmožnosti, se pogovori s starši in po potrebi predpiše fizioterapijo. Pregled res ni noben bav bav, ne potrebuješ nobenega posebnega pripravljanja. Dobro je le, da je otrok v času pregleda sit in spočit, da kar se da najbolj sodeluje.

Srečno.

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

moja pri 9 mes tudi ni delala druga kot sedela in po riti se je vozila, plaziti ni znala. hodila sem z njo v razvojno, nekje od 3 mes., zaradi vakum poroda, pa mi je rekla da je ne smem na silo na noge, niti posedat, pokazala mi je kako jo naj nosim, vse ostalo pa je rekla da moram prepustit otroku in njeni samoinciativi. nič ni bilo narobe z otrokom, hodila je po 1. RD pa takrat se je enostavno spustila. se ne p’lazijo vsi otroci, eni najprej shodijo pa se plazijo potem.

New Report

Close