Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek tisti, ki blatite kviz Vem

tisti, ki blatite kviz Vem

kolk si pa to dobr zadela :))))) skor sem s kavča padla:)))) pa res tko zgleda.
kviz sicer rada gledam, najraje takrat ko ga vodi Anže. Tale Ternovšek mi je zoprn, igralec gor ali dol. Anže je profesor proti njemu.

Vprašanja v kvizu so okrog hitega odzivanja (Prerazporedi črke, kaj je v sredini besede…).
Sama vprašanja ne sprašujejo o stvareh, ki se jih je treba naučit, so razgledanost itd. Ampak koliko sekund rabiš da potuhtaš kaj je črka v sredini besede, kaj je kura brez k itd.. isto je križanka na koncu. nikoli ni npr priimki velikih slovenskih pesnikov, otoki/otočja v evropi,… vedno npr. kaj je v šolski torbi (zvezek, svinčnik,…)

Pač mi deluje kot zabijanje časa. Če bi bil kviz o vsaj nekih splošnih znanjih.
Miljonar je bil nekdaj zanimiv, zdaj se mi zdi prelahek. Sicer je še po tv, samo se mi je ta Godler vtisnil kot posmehljivec iz tiste odaje Ta teden z JG. Pa mi ni za gledat.

So mi pa zanimivi dokumentarni filmi na Slo 1, tisti, ki so umirjeni. Da napovedovalec z umirjenim tonom govori. Ni akcije, ni stopnjevanja napetosti… to je bolj moj okus

Meni zgleda, kot da tisti gumbi ne primejo vsi isto. Včasih kdo par sekund tolče po njemu pa mu ne prime, potem pa njegov sosed na lahno pritisne na svoj gumb, pa se mu takoj prižge lučka.

Al mu pa prime takrat, ko pojma nima.

New Report

Close