Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek tisti, ki delate v zdravstvu

tisti, ki delate v zdravstvu

Kakšno obutev nosite pri delu v zdravstvu (moški) in kje jo kupujete?

Iščem bele ortopedske natikače – kje naj pogledam?

Kopitarna Sevnica ima svoje prodajalne, malo pogooglaj.

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

http://www.dal.si/obutev/121/105/delavna-obutev-natikaci-art-105-bela-modra.html

edini res dobri natikači, udobni, neuničljivi.

so najboljša obutev zdravstvenih delavcev croksi, ker so tiho, ko hodite po hodnikih. Sestre in ostalo osebje ločimo po čevljih. Tistih ki so še v coklah ne maramo preveč, kljub temu da so prijazne.

Croksi niso dovoljeni!!

Croksi niso dovoljeni!![/quote]

1/2 dr. v croksih.

prejšnji teden 2x nočitev polni penzion tri sestre v croksih ne original več se ne spomnim z glave vem pa da je bila ena v coklih ki so bile zelo glasne par pa v usnjenih natikačih ki so malo manj glasni vendar še vedno moteči. Ne vem kaj je dovoljeno, ampak meni so všeč ker te ne budijo. Bom naslednji teden bolj pozorna če se bom spomnila. Verjetno pa niso prepovedani v UKC saj govorim točno za njih in stavbo nasproti.

Pri nas ne prodajajo te znamke obutve.

http://www.ideo.si/cokli_natikaci_in_japonke

Poglej, mogoće je kaj primernega.

Ni nujno, da so “ortopedski natikači” najboljši za delo, ko si veliko na nogah, najde se tudi kaj cenejšega in čisto solidnega, sploh obutev, ki ima razne gelne blazinice ali peno v stopalnem delu je zelo udobna. Crocsi so tudi ok ampak že ob manjši lužici na tleh ti zagotovijo daljšo bolniško odsotnost in seveda lahko tudi resnejše poškodbe.

Kopitarna nedrseči najboljši moški in ženski.

Hvala za informacijo, vendar jaz obutev najrajši dam na nogo preden jo kupim.

Kje v Tržiču je ta prodajalna?

Ja, ti natikači so res dobri, da se zmenit tudi, da kaj naredijo po meri, če ti ne “pašejo”.
Se pa zapelješ pri bencinski oz. policiji iz z avtoceste dol, prvo križišče (pod bazenom zaviješ desno, še pred ravnino – Cablexom), nato se pelješ cca 100 m naravnost, nato spet prvo križišče desno, potem se pelješ naprej ene 500 m do odcepa – na desni za naselje Log, na levi pa je ob cesti zelena stavba, to je to.

Najboljša obutev za medicinske sestre so cokli kopitarne, ker so mi všeč ko hodijo po hodnikih in z cokli ropotajo med hojo nabijajo v tla dumf dumf dumf zakon sestre u coklah medcinske sestre kar imejte obute cokle the best.

Misliš tam, kjer je BPT?

Drugače pa v Sanolaborju prodajajo ogromno obutve iz Kopitarne.

Kako to, da jih moraš kupiti sam? Mi jih dobimo…

Najbolj sexi zvok je zvok cokel dumf dumf dumf…

Odgovor na objavo uporabnika
za nas v posteljah, 16.02.2015 ob 11:30

so najboljša obutev zdravstvenih delavcev croksi, ker so tiho, ko hodite po hodnikih. Sestre in ostalo osebje ločimo po čevljih. Tistih ki so še v coklah ne maramo preveč, kljub temu da so prijazne.

Zanimivo. Nekaj let sem delala v zdravstvu v tujini. Cokli, kroksi so ti prinesli opomin pred odpustitvijo, ker je zavarovalnica diktirala obutev.

drugje, 23.07.2023 ob 16:12

Zanimivo. Nekaj let sem delala v zdravstvu v tujini. Cokli, kroksi so ti prinesli opomin pred odpustitvijo, ker je zavarovalnica diktirala obutev.

Ja, po tujini je zapovedana zaprta obutev zaradi varnosti, kaj se polije, spricne, kri in podobno, zato obutev ne sme imeti luknjic na nartu in prsti morajo biti zaprti.

Tržič, 20.07.2023 ob 11:18

Misliš tam, kjer je BPT?

Nee. Ko pri črpalki zaviješ iz ceste za motorna vozila za tržič, takoj v prvem semaforiziranem križiscu zavij desno. Nato pa prvi odcep zopet desno. Potem naravnost, po cca 800 metrih je na tvoji levi zelena stavba.

zaprt cevelj, 23.07.2023 ob 16:42

Ja, po tujini je zapovedana zaprta obutev zaradi varnosti, kaj se polije, spricne, kri in podobno, zato obutev ne sme imeti luknjic na nartu in prsti morajo biti zaprti.

PEi nas jih pa vidis v coklah d peto in odprtimi prsti tek kricece rdece pobarvane nohte.. prav nic primerno za opisani scenarij..

New Report

Close