Tisti, ki hodite na volitve nimate “pravice” jamrat čez politiko
Da meni ni treba na dolgo in široko o tem pa vam v nekaj sekundah obrazloži “pokojni” George C.
Plavi, 10.06.2024 ob 12:14
Vedno znova ponavljajo iste vzorce, oziroma napake, in kljub temu so ponosni, na svojo neumnost. Ko nimaš izbora, je bolje ostati pasiven, kot obkrožiti nekoga, ki je sam sebi namen, oziroma nadaljevanje nadaljevanja. Pametnemu popolnoma dovolj!
Res je.
Izbirati med različnimi lopovi, kateri od njih te bo kradel in zapravljal kar je tvojega je nerazumno, nespametno, neumno. Če se jih že ne moreš znebiti potem lahko storiš vsaj to, da jim ne pomagaš pri njihovih osebnih planih in jih ignoriraš povsod kjer jih je možno ignorirati.
čik, 10.06.2024 ob 12:26
Ti pa nisi najbolj brihten, a ne? Kdor ne voli, se avtomatsko strinja z rezultatom volitev. Tudi če gre volit samo 10 ljudi od dveh milijonov.
Piškava logika je to kar trdiš.
Po tvoje je potem tako, da, ko ostajam doma in se naprimer ne pridružim kriminalcem v svojem okolišu s tem podprem njihov kriminal?
“Če ne grem v cerkev k maši s tem podprem mašo in pridigo tamkajšnjega župnika.”
“Če ne grem v Hofer trgovino s tem podprem Hofer trgovino.”
A lahko še bolj piškave logike sejete med ljudi, kot pa jih že?
čik, 10.06.2024 ob 14:09
Kriminalci, cerkev in Hofer nimajo ne volitev ne oblasti. Prav hecno, da opletaš z logike, ki ti je tako močno primankuje. Drži se raje Pokemon kart in Eurojackpota.
No daj ti pa tvoja piškava logika, ki bi krivila nekoga za nekaj kjer ga sploh zraven ni bilo pejta mal na zrak.
Pa ne o logiki, to ni tvoje področje.
Ti si glasno in jasno za spremembe, potem pa niti ne migneš s prstom, ko imaš možnost izbire. Ne, ti prepustiš drugim, da se odločajo in tebe avtomatsko določijo v sistem, kakor so ga oni sooblikovali.
Kdo je večji suženj? Oni, ki so vsaj delno izbirali, ali ti, ki sploh ne izbiraš? Kar pustiš, da je, kar pač je.
Zakaj si pa ne omisliš svoje stranke in se spraviš spreminjat svet? Lenoba, neznanje ali pomanjkanje idej?
Tukaj nabijat zna res vsak kreten.
Darko, razmisli, 10.06.2024 ob 15:15
Pa ne o logiki, to ni tvoje področje.
Ti si glasno in jasno za spremembe, potem pa niti ne migneš s prstom, ko imaš možnost izbire. Ne, ti prepustiš drugim, da se odločajo in tebe avtomatsko določijo v sistem, kakor so ga oni sooblikovali.
Kdo je večji suženj? Oni, ki so vsaj delno izbirali, ali ti, ki sploh ne izbiraš? Kar pustiš, da je, kar pač je.
Zakaj si pa ne omisliš svoje stranke in se spraviš spreminjat svet? Lenoba, neznanje ali pomanjkanje idej?
Tukaj nabijat zna res vsak kreten.
Spet osebna napadanja. A veš, če me osebno napadaš da si pod menoj?
“Ljudje vas bodo napadli, ko boste na boljšem mestu v življenju, ker vedo, da nimajo poguma in odločnosti, da bi dosegli enako. Postanete njihovo ogledalo.”
—————————————————————
Veste, predsednikov vlad, poslancev itd se je v nekaj desetletjih že menjalo.
Ni važno, kdo od njih je bil in odločal je bilo slabo zame.
Tudi v bodoče kdor bo od teh,ki se kažejo bo še naprej slabo zame. Nihče od njih mi ne bo povrnil storjene škode in časa. Še več, celo delovali bodo na način, da bi mi je storili še več.
Norec, debil bi bil sam sebi, da bi jim šel dajati bilo kakšno podporo. Za njih sem pripravljen vstati le takrat, ko bi se pridružil narodu, da jih zbrcamo tja kamor pašejo.
darwindarko, 10.06.2024 ob 15:25
Veste, predsednikov vlad, poslancev itd se je v nekaj desetletjih že menjalo.
Ni važno, kdo od njih je bil in odločal je bilo slabo zame.
Tudi v bodoče kdor bo od teh,ki se kažejo bo še naprej slabo zame. Nihče od njih mi ne bo povrnil storjene škode in časa. Še več, celo delovali bodo na način, da bi mi je storili še več.
Norec, debil bi bil sam sebi, da bi jim šel dajati bilo kakšno podporo. Za njih sem pripravljen vstati le takrat, ko bi se pridružil narodu, da jih zbrcamo tja kamor pašejo.
Kakšna podpora, to je tvoja državljanska DOLŽNOST!
crazyfrog, 10.06.2024 ob 15:23
Uf Darwin, kaj pa zdaj, ko si ti s tako trdivijo, ki jo nosi naslov prvi napadu, pa ne se zdaj skrit, ker dregaš dan za dnem v osja gnezda in točno veš kaj delaš.
Oh, seveda vem, da nekatere malo zbodem. Vendar jih ne zbadam na osebni ravni. Napišem splošno, da se lahko vsak pri sebi vpraša kam paše. Drugo pa je, ko mene potem napadajo na osebni ravni namesto, da bi se osredotočili na temo samo.
Je pa tako, to kar ti pravim bi lahko že sami vedeli ne, da vam razlagam. Ker , če vam moram take stvari pojasnjevati potem se sprašujem kako sploh žlico sami držite v rokah brez, da vam moram to razlagat.
V temi ponavadi vedno dam nekaj pojasnil ali pa jih drugi podajo, zakaj naslov teme drži. Če ljudi moti resnica pa naj jih, če so tako neresnicoljubni.
crazyfrog, 10.06.2024 ob 15:28
Kakšna podpora, to je tvoja državljanska DOLŽNOST!
hahaha državljanska dolžnost ja hh
Katera pravljica je to?
Zato pa pravim, če bi ljudje se množično zavedali kaj se jim počne bi ti akterji, ki se jih leta in leta kaže po tv živi po ulicah več ne hodili.
darwindarko, 10.06.2024 ob 15:21
Spet osebna napadanja. A veš, če me osebno napadaš da si pod menoj?
“Ljudje vas bodo napadli, ko boste na boljšem mestu v življenju, ker vedo, da nimajo poguma in odločnosti, da bi dosegli enako. Postanete njihovo ogledalo.”
—————————————————————
Darwin je sam že večkrat napisal v stilu, da je nekdo pod njim, nekdo nad njim.
S takim človekom, ki vidi ljudi pod in nad sabo, se nima smisla pogovarjat nič pametnega, ker on tako ali tako hoče imet vse pod sabo in bo vedno prikazal tako, da je on nad vsemi. Na svet gleda črno belo, deli ljudi na dobre in slabe. Njegov um ni sposoben dojeti, da je lahko nekdo oboje naenkrat, da večina ljudi vidi druge enake po rangu da ne ločijo na pod mano, nad mano. Ne more razumet, kako imamo lahko ostali svoje lastno osebno mnenje. Tak človek bo vedno rekel, da nekomu sledite ali pa da ne razmišljate s svojo glavo. Njegovo dojemanje sveta je otroško. Mentalno se ni nikoli ločil od mamice. Vedno se bo obnašal kot en otrok in v njegovem razmišljanju ne bo nikoli nobene logike. Vsak pogovor s takim človekom je vrtenje v krogu in zguba časa. Če opazujete vzorec, boste videli, da je vedno isto. Neka provokativna tema, iskanje potrditve in pozornosti. Pojavijo se častili in taki, ki se čutijo poklicane podučiti o napačni predstavi. Nihče nikamor ne pride, ker vsak vleče samo na svojo stran. Pride do zmerjanj in provociranja. Na koncu nastane kreg in taka oseba uživa v čustvenih odzivih ostalih. Samo povem, da v poskusih debate z takim človekom ne dosežete nič. Ni tu, da vam dokaže svoj prav, ampak da dobi od vas čustven odziv. Za vse ostale mu dol visi. Napisanih 10 strani, na koncu a nobene ugotovitve, samo eno in isto in da so ljudje, ki mu ne sledijo debilni. In se greste še vedno zapenjat…