Tisti ki imate doma trampolin
3 leta nazaj smo kupili trampolin in sedaj 3 sezono pri postavljanju opazili da je tista penasta obroba (ponavadi je modra) po notranjem robu popokala.
Seveda je garancija na trampolin samo 1 leto. In sem poklicala gospoda kjer smo kupili trampolin, mu pojasnila zadevo, in mi reče da je to potrošni material in da je normalno da spoka (zaradi vode, sonca) in da če bi trampolin kupili v trgovini ala Leclerc,Hofer… da bi mi spokalo že po pol leta.
Torej, tisti ki imate trampolin že nekaj let – je vam tudi popokala obroba in kje ste ga kupili. Trampolin smo čez zimo vedno pospravili, je pa res da po dežju nisem ravno brisala vode.
Hvala!
mi smo ga kupili v Hoferju pred 3 leti. Pozimi ga nikoli ne pospravljamo, pa nam je šele letos popokala in razpadla ta obroba. Tudi jaz sem iskala kje kupiti in mi je ena tle gor predlagala tole
trgovinasilver@gmail.com
Dobijo naslednji teden in mi bodo poslali na dom
Piši jim in se zmeni
lp
Trampoline, mreže, obrobe in ostale dodatke za trampoline lahko naročite tudi v spletni trgovini http://fitnes-oprema.com/index.php/cPath/55. Običajno je vse na zalogi, dostava v 2-3 dneh od naročila.