Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tisti ki imate doma trampolin

Tisti ki imate doma trampolin

3 leta nazaj smo kupili trampolin in sedaj 3 sezono pri postavljanju opazili da je tista penasta obroba (ponavadi je modra) po notranjem robu popokala.

Seveda je garancija na trampolin samo 1 leto. In sem poklicala gospoda kjer smo kupili trampolin, mu pojasnila zadevo, in mi reče da je to potrošni material in da je normalno da spoka (zaradi vode, sonca) in da če bi trampolin kupili v trgovini ala Leclerc,Hofer… da bi mi spokalo že po pol leta.

Torej, tisti ki imate trampolin že nekaj let – je vam tudi popokala obroba in kje ste ga kupili. Trampolin smo čez zimo vedno pospravili, je pa res da po dežju nisem ravno brisala vode.

Hvala!

Ja, seveda je normalno. Nam je po treh letih vse preperelo, obroba, mreža, vse razen kovinskih delov in skakalne površine.

mi smo trampolin kupili v hervisu in nam je obroba po enem letu dobesedno razpadla, ne samo popokala.

mi smo ga kupili v Hoferju pred 3 leti. Pozimi ga nikoli ne pospravljamo, pa nam je šele letos popokala in razpadla ta obroba. Tudi jaz sem iskala kje kupiti in mi je ena tle gor predlagala tole
trgovinasilver@gmail.com

Dobijo naslednji teden in mi bodo poslali na dom

Piši jim in se zmeni

lp

mi smo ga kupili v leklerku, zdaj imamo postavljenega drugo leto, še vedno je takšen kot je bil, ko smo ga kupili. pozimi ga razstavimo samo tako, da poberemo dol mrežo in ogrodje, krog pustimo celi in ga prislonimo ob steno pod nadstrešek.

Treba je kupiti kvaliteten trampolin in tega ne bo.Trampolin je star že 6 let in je kot nov. če že neko stvar kupujete kupite potem kvalitetno ,ker se splača

Tudi pri nas teče tretje leto in je že padla odločitev, da bo treba drugo leto menjat. Je sem in tja natrgano, letos bomo pokrpali s šivanjem in lepljenjem.

Imamo trampolin akrobat, ze 7 leto, pa je se vedno kot nov. Obrob, mreza, vse brezhibno.

Trampoline, mreže, obrobe in ostale dodatke za trampoline lahko naročite tudi v spletni trgovini http://fitnes-oprema.com/index.php/cPath/55. Običajno je vse na zalogi, dostava v 2-3 dneh od naročila.

New Report

Close