Tisti, ki imate pač neumne otroke
M510, 31.01.2023 ob 15:21
A si sploh priznate da je vaš otrok neumen? Vidim, da si večina zatiska oči. Izgovori, da je len, nezrel, da se mu ne da…Lažje bi bilo, ko bi si priznali resnico in se sprijaznili s tem. Ne morejo biti vsi zdravniki in odvetniki…
Moj otrok je bil v osnovni zmeraj v slabi skupini, v srednji je imel ocene 4,5. Sel na fakulteto, koncal magisterij in sedaj dela v tej smeri. Z odlično placo.
Ni vse tako kot zgleda v osnovni.
Elektrikkka, 31.01.2023 ob 15:23
Bodi srečen, da je tvoj otrok zdrav in srečen ne da se naslanjaš nad nesrečo drugega otroka. Pa kake pizde ste od ljudi, da še otokom privoščite slabo??
Točno to sem prejšnji dan zapisala. Sem vesela, da še kdo vidi to zlobo določenih mon uporabnikov in jo izpostavi. Mora biti nekdo, ki je res zagrenjen ali kakšen psihični bolnik. Tretje ni
Melem, 31.01.2023 ob 15:27
Točno to sem prejšnji dan zapisala. Sem vesela, da še kdo vidi to zlobo določenih mon uporabnikov in jo izpostavi. Mora biti nekdo, ki je res zagrenjen ali kakšen psihični bolnik. Tretje ni
Ampak teh ljudi je vedno več in tukaj v anonimi vidiš kako ogabni so. Nižje ne gre, kot da otroku slabo privoščit in se ob tem fajn počutit, ker veš da tvoj ne trpi toliko kot sosedov. Kakšne travme ali bolezni lahko imajo ti otroci, v sebi bolečino a tam pa obstaja nek osebek, ki se počuti fajn ob tem. Ogabno ko se nekdo spravi na otroke.
Elektrikkka, 31.01.2023 ob 15:32
Ampak teh ljudi je vedno več in tukaj v anonimi vidiš kako ogabni so. Nižje ne gre, kot da otroku slabo privoščit in se ob tem fajn počutit, ker veš da tvoj ne trpi toliko kot sosedov. Kakšne travme ali bolezni lahko imajo ti otroci, v sebi bolečino a tam pa obstaja nek osebek, ki se počuti fajn ob tem. Ogabno ko se nekdo spravi na otroke.
Tudi jaz sem na to izjemno občutljiva. Meni lahko rečejo karkoli, briga me. Na otroke in ostarele ali invalide ko se spravijo, pa ne prenesem. Bo treba spet malo poklicati okoli razne organizacije, da spravijo forum v red.
Melem, 31.01.2023 ob 15:38
Tudi jaz sem na to izjemno občutljiva. Meni lahko rečejo karkoli, briga me. Na otroke in ostarele ali invalide ko se spravijo, pa ne prenesem. Bo treba spet malo poklicati okoli razne organizacije, da spravijo forum v red.
Kaj če bi ti za začetek pisala pod istim nickom…ne pa multinično idealiziraš kar nikoli nisi imela.
M510, 31.01.2023 ob 16:43
Resnica je velikokrat boleča. Ampak ko se nehaš slepiti, življenje postane lažje. Nihče vam noče nič slabega, ampak dejstvo je, da nismo vsi enaki, niti enako pametni.
Če si ti merilo, potem so otroci, ki niso zdravniki in odvetniki sto let pred tabo. Ni pomembno kakšno karierno pot kdo ubere in kakšne ocene ima v življenju, ampak je pomembno da ne glede na vse to, postane in ostane ČLOVEK. S čimer se ti, v vsej svoji majhnosti, pač ne moreš pohvaliti.
Zgleduj se po Novaku Đokoviću, imaš privilegij živeti v istem obdobju kot on, skoraj dihati isti zrak, torej vse možnosti, da postaneš vsaj 1% boljši od tega kar si trenutno, že samo zaradi dobrega zgleda. Njemu se nikoli ne bo niti po nesreči zareklo, da koga tlači dol, da bi sebe privzdignil, sploh pa ne otrok. Z ženo namreč predavata in spodbujata otroke po vsem svetu, da postanejo najboljši,njih podpirata pri uresničevanju njihovega potencijala, talentov, ne pa strahopetno kot se ti skrivaš za anonimnostjo in misliš kako si pameten, ker žališ otroke. Mene bi na tvojem mestu bilo sram, da se mora en odrasel človek tako nizko spustiti iz katerega koli razloga in take pisati po spletu. Dopuščam seveda možnost, da si umsko zaostal, prizadet, psihično bolan, kar so olajševalne okoliščine, ki bi jih upoštevala, ti morda spregledala, ker več kot toliko tvoj um pač ne zmore.. v vseh ostalih primerih, pa se dobro pokrij čez glavo od sramote, ker to je pod vsakim nivojem.
Ta potreba po izživljanju nad drugimi, sploh šibkimi samo dokazuje kakšen slabič si. Nevreden vsakega nadaljnjega komentarja…
Ja res bi bilo lepo, da bi starši v otrocih prepoznali njihove prednosti, odlike, potenciale, želje in jih spodbujali na njihovi življenjski poti. Nekateri starši so res preveč ambiciozni glede svojih otrok, ker želijo preko svojih otrok uresničiti svoje želje, nekateri starši se želijo primerjati z drugimi in podobno. Vsak človek je unikat, vsak ima svoje prednosti in slabosti.