tisti, ki imate žepkaste vzmeti
Prej sem imela ležišče iz pene, sedaj prvič žepkaste vzmeti. Me zanima, če je pri vas povsod v višino enako visoka? Moja je nova, 2 tedna spimo na njej, pa je na robu pri vzglavju in vznožju 2 cm višja kot na sredini – kjer se ponavadi najprej vsedeš. Je to normalno da je na srednjem delu nižja ali se je že kaj posedla? Pa kakor sem brala, če ležita 2 osebi, ko se ena premika na svoji strani – druga oseba naj ne bi ničesar čutila, pa se nekako še bolj zatrese kot tista iz pene. Nekako vsa zavibrira oz. se čutijo ti žepki. Zelo je taka “premikajoča” po občutku, kot da sem na vodni postelji. Nisem še navajena ali tudi vi tako občutite? In pa zanima me, kako jo obračate na drugo stran in kako pogosto, ker je nenormalno težka in res obupna vzmetnica za rokovanje, jo z možem komaj dvigneva. Ko sem jo prislonila na eno površino – je površina na sredini imela nekaj izbčeno, se je tako oblikovala tudi vzmetnica in dvignila na tem delu… sem je poleglo šele čez par dni. So tako občutljive, da se ‘deformira’ na neravni površini že po enem dnevu ?
Ne, ni normalno, razen, če imata s partnerjem skupaj 350 kg. Nama sta se tudi posedla, ampak ne po 14 dneh. Imata velik jogi 200×180? Kje pa ste ga kupili in koliko ste plačali? Lahko pa tudi link prilepite.
Ali ste se potili na prejšnjem jogiju iz pene? Midva sva se zbujala potna ponoči, nasploh poleti je bilo grozno. Imela pa sva takrat zelo opevani Dormeo, kralja šrota med jogiji.
imam jogi od mebla, sedaj star 10 let, takrat sem kupil njihovega najboljšega in najdražjega, žepkaste vzmeti, neke ekstra pene različnih lastnosti na eni in drugi strani itd…po vsej tej uporabi je jogi še vedno kot nov, nikjer se ni posedel ali kakor koli spremenil. Bo pa počasi na vrsti za zamenjavo, ker jogi menjam na cca 10 let. Na tem pa nikoli ne šparam, vedno kupim top kar se lahko dobi, konec koncev sem vsak dan na njem vsaj 6 ur.
raje šparam na avtu v katerem sem dnevno po pol ure, kot na jogiju z življenjsko dobo 10 let za ceno jurja ali dveh.
Kupila sem tega in po letu spanja gor kljub 100 kg ni nikakršne vdolbine, torej sklepam, da tudi na vašem ne bi smela biti. Kličite kjer ste ga kupili in povejte to. Takle je kljub tej kao nizkocenovni trgovini zelo dober, sem presenečena in navdušena nad njim.
https://jysk.si/spalnica/vzmetnice/vzmetnice/gold/vzmetnica-90×200-cm-gold-s70
Jaz imam točno tak tip vzmetnice. ZELO zadovoljna. Je pa pomembna razlika, da imam svoj jogi, mož pa svojega pomeni 2×90.
Čisto v začetku sva imela enojni jogi 180×200.
In to je velik problem. Ker ce je teza obeh zelo drugačna, ti kot lažja, predvidevam, čutiš vsak obrat in premik partnerja. Tu sploh nima več veze za kakšne vrste jogi gre. V vsakem primeru imaš ti, šibki člen, veliko težavo.