Najdi forum

Splash Forum Koronavirus tisti, ki mislite da ste se okužili v trgovini

tisti, ki mislite da ste se okužili v trgovini

Tisti, ki ste navedli, da ste se okužili v trgovini; na kakšen način, z izdelki, pri blagajni, od drugih kupcev, premalo varnostne razdalje? Moja znanka je rekla, da se je okužila v trgovini. Sem jo pa videla, ko je prišla iz trgovine in se pred trgovino na blizu, prib. 10 min pogovarjala, brez maske, s prijateljico, ki je bila okužena. Seveda je zbolela tudi ona, ker ni vedela, da je sogovornica okužena.

Lažejo. V resnici budale nečejo razkriti pravega vira okužbe in so s stem nevarni nam vsem.

To je vse res !

Zajel nas bo novi val hoferjevega seva, poleti pa potem lidlov sev in jeseni najtrdovratenjši jagrov sev.

Reši nas lahko samo le tedensko cepljenje in cepilni potni list vtetoviran na čelo!

Moj mož je bil okužen z covidom. Okužil se je v času ko smo bili res vsi skoraj samo doma. Bolj sva študirala, kje se je okužil, bolj je ostajala samo ena varianta, in to trgovina. Ima očala, ki se rosijo ob uporabi maske, pa potem jih daješ gor pa dol, pa se dotikaš obraza. Je pa zanimivo, da v družini (jaz in dva najstnika)ni noben nalezel od njega, čeprav sva rabila skoraj dva dni, ko je že imel vročino, da sva posumila na covid.

že sedaj kroži – danes si je trgovka za blagajno vrtala po nosu in s tistimi ogabnimi tacami prijemala hrano in stvari kupcev na blagajniškem traku. Korona gor ali dol – ogabno… še bolj ogabno je pa to da ta trgovec hebe kupce s kvadraturo in ne vem vsem mogočim, da se gužvajo zunaj, znotraj zaposlene so pa naravnost sv.in.je. ne gre drugače, ampak tako ravnanje je svinjsko ogabno.

Ne verjamem … Samo “pozabijo” s kom so se pogovarjali brez maske ofc. Mene so na začetku čist prestrašili s temi trgovinami, zdaj sem povsod in se nisem z ničemer okužila.
Če pa folk v zasebnem lajfu ne upošteva zaščitnih ukrepov, je pa to drug problem.

Ah mercatorjev sev.:)

Mene se pa noben sev ne prime že od marca 2020. Nisem zase kupila ene same maske – teh usranih plavih plenic ne nosim nikjer. Tudi rok si že od marca 2020 nisem razkužila nikjer, vozim se po obiskih in opravkih po celi Sloveniji že ves čas. Po vseh liftih zmerom in povsod brez nagobčnika.

Pa kakšen je to virus, da ga ne najdem nikjer?

Seveda je možno, verjetno korona nima seznama kje lahko in kje ne. Mi tudi sumimo, da se je tašča v trgovini okužila. Bila je zelo previdna, maska, rokavice ker se je bala korone, pa jo je vseeno fasala . Zdaj se je ne boji več.

Haha, točno to. V trgovini more imet masko na ksihtu, ko stopi ven in jo kura sname se pa pljuva direkt in pol je okužba tukaj. Kriva je pa trgovina ja. Ma bedastih ljudi, ki jim ni pomoči. Takim bi se mogla zgodit “Indija”. Aja ne saj vem, to so samo igralci v Indiji, drugače je koronči zlagan.

New Report

Close