tisti, ki mislite da ste se okužili v trgovini
Tisti, ki ste navedli, da ste se okužili v trgovini; na kakšen način, z izdelki, pri blagajni, od drugih kupcev, premalo varnostne razdalje? Moja znanka je rekla, da se je okužila v trgovini. Sem jo pa videla, ko je prišla iz trgovine in se pred trgovino na blizu, prib. 10 min pogovarjala, brez maske, s prijateljico, ki je bila okužena. Seveda je zbolela tudi ona, ker ni vedela, da je sogovornica okužena.
Moj mož je bil okužen z covidom. Okužil se je v času ko smo bili res vsi skoraj samo doma. Bolj sva študirala, kje se je okužil, bolj je ostajala samo ena varianta, in to trgovina. Ima očala, ki se rosijo ob uporabi maske, pa potem jih daješ gor pa dol, pa se dotikaš obraza. Je pa zanimivo, da v družini (jaz in dva najstnika)ni noben nalezel od njega, čeprav sva rabila skoraj dva dni, ko je že imel vročino, da sva posumila na covid.
že sedaj kroži – danes si je trgovka za blagajno vrtala po nosu in s tistimi ogabnimi tacami prijemala hrano in stvari kupcev na blagajniškem traku. Korona gor ali dol – ogabno… še bolj ogabno je pa to da ta trgovec hebe kupce s kvadraturo in ne vem vsem mogočim, da se gužvajo zunaj, znotraj zaposlene so pa naravnost sv.in.je. ne gre drugače, ampak tako ravnanje je svinjsko ogabno.
Mene se pa noben sev ne prime že od marca 2020. Nisem zase kupila ene same maske – teh usranih plavih plenic ne nosim nikjer. Tudi rok si že od marca 2020 nisem razkužila nikjer, vozim se po obiskih in opravkih po celi Sloveniji že ves čas. Po vseh liftih zmerom in povsod brez nagobčnika.
Pa kakšen je to virus, da ga ne najdem nikjer?