Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tisti ki podpirate LGBT ljudi prosim napišite komentar

Tisti ki podpirate LGBT ljudi prosim napišite komentar

No, če ne opaziš vsiljevanja v šole, pa v prometne znake, pa v zakonodajo, pa vsepovsod…
boš mogoče opazila, ko boš šla na UNISEX stranišče 🙂
https://www.domovina.je/dileme-straniscne-univerzalnosti-ki-to-ni/
[/quote]
mene pa resno zanima, kaj in kako se vsiljuje v šole. imam s šolo kar nekaj izkušenj ampak lgbt vsiljevanja pa res nisem opazila.
in kje vse ti vidiš lgbt grožnje … semafor, vložki, unisex stranišča … kako karkoli od tega vsiljuje lgbt oz. kogarkoli celo ogroža?
daj razloži mi to prosim …

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Kot sem že enkrat napisala: živela družba, v kateri živimo v takem miru in blagostanju, da se lahko ukvarjamo s takimi kozlarijami, kot si jih ti našel.
Kaj tebe boli tisti znakec na ženskih vložkih mi pač nikoli ne bo jasno, jaz recimo še vedela nisem, da je gor. Pa 99.9{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} drugih ljudi tudi ne. Ampak zate je pa to VSILJEVANJE in si čisto POSILJEN.
Jah, ok, kaj naj ti. Če so to največji problemi, ki jih imaš, si pa res revež.
[/quote]

Saj si direktno zadela bistvo, prav res s čim se ukvarjamo 🙂 največji problem človeštva je to kaj piše na eni pinti.

Noben me ne moti, nič karkoli a le dokler taki ne posegajo v moje odločitve, v moje zasebno življenje.

In ko se na ulici dva pedra držita za roke, s tem že posegata v tvoje zasebno življenje.

Odkar so semaforji za pešce, je znak na njih v obliki moške figure. Ne vem koliko let!
In ZAKAJ zdaj ne bi bilo nekaj takih semaforjev s figuro ženske? Zakaj je to tako slabo?

Meni je problematika blazno smešna :)))
Ker – ravno v tem času je več žensk v hlačah, kot v krilu, mogoče bi pa dodali pajacku na semaforju še eno mini črtico med nogami, da bo JA jasno, da je moški :)))

In zakaj nebi bilo namesto zelenih, še nekaj pinki al pa vijoličnih? – to so bolj ženske barve 🙂
Seveda pa je treba vsak znak tudi prilagodit zakonodaji. Po vsem svetu,

Glej, če je bil 100 let znak v obliki možke figure, je lahko še naslednjih 100 let.
Potem naj pa še ženske spet začnejo nosit izključno krila.

Sicer pa po mnenju LGBT ne obstajata samo dva spola, ampak so jih našteli že čez 20.
https://en.wikipedia.org/wiki/Non-binary_gender.

Kot sem že enkrat napisala: živela družba, v kateri živimo v takem miru in blagostanju, da se lahko ukvarjamo s takimi kozlarijami, kot si jih ti našel.
Kaj tebe boli tisti znakec na ženskih vložkih mi pač nikoli ne bo jasno, jaz recimo še vedela nisem, da je gor. Pa 99.9{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} drugih ljudi tudi ne. Ampak zate je pa to VSILJEVANJE in si čisto POSILJEN.
Jah, ok, kaj naj ti. Če so to največji problemi, ki jih imaš, si pa res revež.
[/quote]

tisti znakec ni nikogar motil razen tam enih lezbač, ki si iz nekega razloga domišljajo, da so moški.

ampak ok, če ne najdejo nič boljšega in problematizirajo sličice na vložkih in semaforjih, je to zgolj informacija, da se jim ne godi nič hudega.

samo s tem je nastal nov problem je, saj jim je edini smisel bivanja to, da skoz jamrajo, kolk so zatirani…

mene pa resno zanima, kaj in kako se vsiljuje v šole. imam s šolo kar nekaj izkušenj ampak lgbt vsiljevanja pa res nisem opazila.
in kje vse ti vidiš lgbt grožnje … semafor, vložki, unisex stranišča … kako karkoli od tega vsiljuje lgbt oz. kogarkoli celo ogroža?
daj razloži mi to prosim …
[/quote]
Kako se vsiljujejo v šole?
Često lepo, zahtevajo, spremombo šolskih programov, kjer bi bolj upoštevali LGTB
https://www.rtvslo.si/slovenija/v-pravnih-aktih-filozofske-fakultete-je-moski-spol-zamenjal-zenski-spol/456433
Za tisti semafor, požečkah LGBT je bilo potrebno celo menjat zakonodajo.
Pa zahteva za spremembo družinskr zakonodaje, posvojitve…..

Glej dokler se je šlo za ljubezen, sem njihovo početje toleriral, naj se imajo radi, naj uživajo če jim paše.

To kar sedaj počnejo je pa že moćno preseglo te meje, posegajo v moje življenje, in moje podpore več nimajo.

LGTB ni ljubezen, ni homoseksualnost, to je politika, ki želi prevlado nad drugimi.

Sej pravim, boščki ste, kako zelo posegajo v vaša življenja 😁😁
Še dobro,da v moje ne, vsaj opazila še nisem.

In zakaj nebi bilo namesto zelenih, še nekaj pinki al pa vijoličnih? – to so bolj ženske barve 🙂
Seveda pa je treba vsak znak tudi prilagodit zakonodaji. Po vsem svetu,

Glej, če je bil 100 let znak v obliki možke figure, je lahko še naslednjih 100 let.
Potem naj pa še ženske spet začnejo nosit izključno krila.

Sicer pa po mnenju LGBT ne obstajata samo dva spola, ampak so jih našteli že čez 20.
https://en.wikipedia.org/wiki/Non-binary_gender.
[/quote]

Kakšen argument je to, da če je bil znak na semaforjih 100 let v obliki moške figure, naj bo pa še naslednjih 100 let??? Sorry, butasto.
Če ženske 150 let niso imele volilne pravice (medtem, ko so jo moški seveda imeli), naj ženske še naslednjih 150 let nimajo volilne pravice???

Kakšen argument je to, da če je bil znak na semaforjih 100 let v obliki moške figure, naj bo pa še naslednjih 100 let??? Sorry, butasto.
Če ženske 150 let niso imele volilne pravice (medtem, ko so jo moški seveda imeli), naj ženske še naslednjih 150 let nimajo volilne pravice???
[/quote]

če kar preskočimo in naj bo znakec nindža D

Da si zabita dokazujez vedno znova…naj se lepo ukine delitev na moski in zenski spol pa ne bo vec tezav in bodimo dosledni…nic vec locenih tusev v podjetjih ampak skupni …ker smi enakopravni..enako na javnih kopaliscih..nic vec locenih stranisc..nic vec delitev na mosko in zensko modo…jer vse to je segregacija…ker to vsekakor ne bo poseglo v tvoje zivljenje ne bo tezav ..z vseh osebnih dokumentov zbrisat vse podatke o spolu zakaj je to pomembno mi nikoli ni bilo jasno..in zensjam tudi ukinit vse privilegije glede porodniske varstva otrok itd …ter takoj uvest politiko da je lahko v dolstbu sodstvu zaposlenih le 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} oseb z vagino…tsko bo bolj posteno..nic vec moski zenskr ampak zgolj oseba z vagino iseba s penisom odeba brez vsega in oseba z vsem..nekaj tem stilu

Da si zabita dokazujez vedno znova…naj se lepo ukine delitev na moski in zenski spol pa ne bo vec tezav in bodimo dosledni…nic vec locenih tusev v podjetjih ampak skupni …ker smi enakopravni..enako na javnih kopaliscih..nic vec locenih stranisc..nic vec delitev na mosko in zensko modo…jer vse to je segregacija…ker to vsekakor ne bo poseglo v tvoje zivljenje ne bo tezav ..z vseh osebnih dokumentov zbrisat vse podatke o spolu zakaj je to pomembno mi nikoli ni bilo jasno..in zensjam tudi ukinit vse privilegije glede porodniske varstva otrok itd …ter takoj uvest politiko da je lahko v dolstbu sodstvu zaposlenih le 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} oseb z vagino…tsko bo bolj posteno..nic vec moski zenskr ampak zgolj oseba z vagino iseba s penisom odeba brez vsega in oseba z vsem..nekaj tem stilu
[/quote]
Pa enak odmerni odstotek za pokojnino si še pozabil dopisat.

Po “mnenju” slovenskega jezika tudi ne obstajata samo dva spola, ampak trije: moški, ženski, srednji.

Po “mnenju” biologije tudi ne obstajata samo dve kombinaciji kromosomov – XX in XY – ampak tudi XXY, XXYY, pa tudi XX, ki ima dejansko genitalije XY itd.

Po “mnenju” biologije tudi ne obstajata samo 2 razmerji med testosteronom in estrogenom, ampak jih je cel spekter.

Pa po mnenju tazadnjega kmetavzarja tudi ne obstajata samo desc in baba, ampak vsaj tudi “nepravi desc” in “možača”, če ne še kakšna kategorija več.

Pa po dejanjih skoraj vsakega človeka se vidi, da vsi hodijo na isti WC scat in srat, ker ima doma malokdo ločenega za te in one ljudi.

da lahko vsi hodijo na WC srat in scat*

Pa enak odmerni odstotek za pokojnino si še pozabil dopisat.
[/quote]

Tudi to plus zvisanje delovne dobe za osebe z vagino ker imajo daljsso zivljensko dobo…ocitno vagina podaljsuje zivljensko dobo…

podpiram geje, da me pofukajo v moj vroč šupak

In uvedba nevtralnih odebnih imen..ker je zaljivo da nas imena definirajo po spolu,ter popravek slovnice..nic vec moskega in zenskega spola…takojsna prepoved odebnih zaimkov…celotno slovnico je treba poenotiti na brezspolno…in knjige…vse knjige popravit brisat vse kar opredeljuje spol…zaljiva je tecimo slika od kobilce…kofetarica..mprav nesramno insinuira na zemsku spol in je zaljiva do transrodnih oseb…materiala koker hoces…ne bomo se ustavili samo pri zaljivih vlozkih in semaforjih…

Po “mnenju” slovenskega jezika tudi ne obstajata samo dva spola, ampak trije: moški, ženski, srednji.

Po “mnenju” biologije tudi ne obstajata samo dve kombinaciji kromosomov – XX in XY – ampak tudi XXY, XXYY, pa tudi XX, ki ima dejansko genitalije XY itd.

Po “mnenju” biologije tudi ne obstajata samo 2 razmerji med testosteronom in estrogenom, ampak jih je cel spekter.

Pa po mnenju tazadnjega kmetavzarja tudi ne obstajata samo desc in baba, ampak vsaj tudi “nepravi desc” in “možača”, če ne še kakšna kategorija več.

Pa po dejanjih skoraj vsakega človeka se vidi, da vsi hodijo na isti WC scat in srat, ker ima doma malokdo ločenega za te in one ljudi.
[/quote]

Po mojem mnenju ste vi, homoti, tečni in vsiljivi kot driska. Nujno rabite trojno dozo Hidraseca.

Nisem homoseksualec.

[/quote]

Teb pa dogaja vidim.
Vse to si spesnil iz mojih dveh stavkov? Kako neverjetno enostavno življenje imam jaz v nasprotju s tabo – ker me vse tele tvoje naštete kozlarije ne zanimajo niti za sekundo. Ti kar bluzi, meni na misel ne pride fantazirat tako kot ti, si izmišljevat vedno novih klobasarij in neumnosti.
Aja in zabit si ti – ko cvek v dilo. S tavelikim kladvom.

Teb pa dogaja vidim.
Vse to si spesnil iz mojih dveh stavkov? Kako neverjetno enostavno življenje imam jaz v nasprotju s tabo – ker me vse tele tvoje naštete kozlarije ne zanimajo niti za sekundo. Ti kar bluzi, meni na misel ne pride fantazirat tako kot ti, si izmišljevat vedno novih klobasarij in neumnosti.
Aja in zabit si ti – ko cvek v dilo. S tavelikim kladvom.
[/quote]

Ti in tebi podobni ste navadni skrajnezi,boli tebe za postenje in pravicnost in enakopravnost…flancas o vlozkih in semaforjih…ko se ti nalije custega vina in predstavi stvari ps zacnes opletati s praznimi floskulami…ce te moti napis na vlozkih in semafor potem te morajo tudi vse ostale delitve ki so vezane na spol…od tega da zenski spol prevlafuje v sluzbah ki so vezane na sodstvo socislo prosveto…mene moti da niste zenske enskopravni zaposlene v rudniku v zelezarnah ,v tezki industriji v kemicni…moti me da obstajajo zenske in moske garderobe …da zenske nosite nedercke na kopaliscih…cesa se sramujete?sama trdis da te spol ne determinira torej te nek primarni spolni znak ne sme motit…itd…zdaj ste dobili zagon…tamponi vlozki semaforji..ne se zdaj ustavit…

Ti in tebi podobni ste navadni skrajnezi,boli tebe za postenje in pravicnost in enakopravnost…flancas o vlozkih in semaforjih…ko se ti nalije custega vina in predstavi stvari ps zacnes opletati s praznimi floskulami…ce te moti napis na vlozkih in semafor potem te morajo tudi vse ostale delitve ki so vezane na spol…od tega da zenski spol prevlafuje v sluzbah ki so vezane na sodstvo socislo prosveto…mene moti da niste zenske enskopravni zaposlene v rudniku v zelezarnah ,v tezki industriji v kemicni…moti me da obstajajo zenske in moske garderobe …da zenske nosite nedercke na kopaliscih…cesa se sramujete?sama trdis da te spol ne determinira torej te nek primarni spolni znak ne sme motit…itd…zdaj ste dobili zagon…tamponi vlozki semaforji..ne se zdaj ustavit…
[/quote]

Ti ne razumeš razlike med enakopraven in enak.
To ni ravno znak inteligence…

Ti ne razumeš razlike med enakopraven in enak.
To ni ravno znak inteligence…
[/quote]

Ti pa ne razumeš, da enakopravnost že je.

New Report

Close