Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Tisti, ki se slabo počutite/ste bolni

Tisti, ki se slabo počutite/ste bolni

Kot vemo trenutno razsaja obdobje viroz, različnih virusov, prehladov.

Tisti, ki ste bolni in ste se zavoljo službe bili primorani testirati, kaj je pokazal test? Je sploh še možno, da si bolan kot vsako leto in ti test ne pokaže, da si okužen s Covid?

Jaz trenutno prebolevam visoko temperaturo, glavobol, to se mi je že zgodilo večkrat v zadnjih letih, ma se mi kar zdi, da test lahko pokaže na Covid, čeprav ga ni?

Torej, od vseh bolnih, ki ste se testirali, koliko vas je bilo ‘okuženih”?

Lansko leto 4x in nikoli ni bil covid.

Hvala za odgovor, kakšne simptome pa si imel/-a?

Vedno pekoče grlo, potem pa občasno utrujenost, zamašen nos, vročina do 38. Enkrat mi je šlo tudi na pljuča, ampak vonj in okus mi nikoli nista izginila. Bris so mi napravili sicer samo 2x, ker 2x je minilo po 3 dneh, drugače pa se mi je vleklo dober teden.

Sem imela prehlad, dva dni glavobol, slabo počutje, malo vročine, bolečine v mišicah. Potem je šlo hitro na bolje. Čez en teden pa izguba vonja in okusa, lsžji prehlad. Bil je kovid.

Trenutno sem zbolel, temperaturo mam 38 stopinj in glavobol. Dans sem se šal testirat test je pa bil negativen. Tako da verjetno navaden prehlad.

Jaz se ze pol leta slabo pocutim. Glavobol, verjetno tud vrocina obcasno pa nic korone.
Pejd se testirat

Trenutno je vsak dan cca 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} PCR testov pozitivnih (te delajo pri simptomatskih) – in to je tudi odgovor na tvoje vprašanje. Od 5-ih s prehladnimi simptomi ima en Covid, ostali 4 imajo druge viroze.

Nimam vročine, me pa občasno močno boli glava, malce tudi grlo. Tudi kašljam , vendar bolj kot ponavadi. (Res pa je, da kadim). Me pa vse boli …
Danes testirana – spet negativna.

New Report

Close