Tisti, ki ste vprašal partnerja, koliko jih je imel prej
Opazila sem, da vas veliko piše o tem, da ste partnerja vprašal koliko spolnih partnerjev je imel pred vami. Eni sodite o človeku, s katerim ste na zmenku, glede na to cifro. Enim je vedet številko pogoj, da zmenkarjenje nadaljujete. Nekateri ste si vbil v glavo eno cifro in v kolikor jih je imel več kot tista x cifra, odidete stran in ne želite razmerja s tem človekom.
Prav, svobodni svet in osebna izbira. Zanima pa me, kako to cifro preverite?
Saj veste, lahko se nekdo zlaže in ne boste nikoli izvedeli. Lahko pač izpusti pretekle avanture, dopustniške romance, vragulije iz študentskih let, tisti ene par krat, ko je preizkusil aplikacije za zmenke in podobne neumnosti. Saj noben ne prizna, da je to delal – mogoče čez par let, ko je že zveza tako daleč, da ne greste več narazen.
Pač zanima me, a res verjamete cifri, ki vam jo pove? A res nimate enega dvoma? Še posebej če to vprašate npr. na tretjem zmenku. A res nikoli ne podvomite?
Torej predpostavljate, da v vseh pogledih odgovarjajoči laže. In potem če predpostavljate, da v vseh pogledih laže, potem se to laganje nadaljuje naprej. In tako pride do varanja v vezi, pa firmo mata skupno, ane, pa če pove po toliko letih, pol je itak že tok dalč, da ne moreš končat, ane.
Ampak poanta vsega tega je, da vi ko vprašate, že veste, da se bo vsaka zlagala. Zakaj greste v vezo?
Midva sva rojena drug za drugega, kar se postelje tiče. Idealno.
Če ne bi on pred mano obrnil kakih sto in če ne bi jaz pred njim nehala šteti pri kakih sto, ne bi mogel nobeden od naju tako sigurno vedeti, kako idealno paševa skupaj.
Ne, nobeden ni drugega spraševal po številki, ker je to brez veze. Se pa vidi, kdo obvlada, kdo je majster.
Eto. Imava vrhunski seks.
Vi pa kar štejte in še dalje stradajte, he he he.
Ima vezo. Če to pomeni da mu je seks šport, ti to pove da je brez veze vlagat vanj ker bo zadeva kratkega roka.
Če pa to pomeni da je iskal resno, pa mu to s 50 ni ratalo, pa pove da mu/ji tudi s tabo ne bo. Si res boljši od 50h?
Ni treba verjet kar ti reče. Slovenija je majhna, več ali manj se vsi poznamo. Tisti, ki pa vse objavljajo na netu pa lahko iz njegovega objavljanja sklepaš vse kar te zanima.
Se pa spreminjamo z leti. Redki na boljše.
Ga ujameš še mladega, neizkušenega in mu pokažeš nebesa. Zvestoba do groba zagotovljena. Ni nobene potrebe po menjavanju partnerjev za izkušenost. Dovolj je le pristna ljubezen, veliko domišljije in sproščenost, za kar pa zelo pomaga, če osebi lahko zaupaš in ga dobro poznaš. Tako tudi veš kaj mu najbolj paše. Midva sva skupaj od srednje šole in nikoli nisem čutila potrebo ali željo, da bi preizkusila še katerega. Mi je ta prav popoln. On pravi enako zame.
lloyd, 02.05.2025 ob 08:35
Ima vezo. Če to pomeni da mu je seks šport, ti to pove da je brez veze vlagat vanj ker bo zadeva kratkega roka.
Če pa to pomeni da je iskal resno, pa mu to s 50 ni ratalo, pa pove da mu/ji tudi s tabo ne bo. Si res boljši od 50h?
Ni treba verjet kar ti reče. Slovenija je majhna, več ali manj se vsi poznamo. Tisti, ki pa vse objavljajo na netu pa lahko iz njegovega objavljanja sklepaš vse kar te zanima.
Se pa spreminjamo z leti. Redki na boljše.
Kaj ti pomaga spreminjanje na bolje, če si ne daš priložnosti?
Teoretično bi zame bil ta podatek pomemben samo zaradi SPB in zdravja, ampak spet lahko je ena bivša,mio recimo je rada skakala okoli brez zaščite dovolj, da ni zdrav.
Tako da raje kot št. SP. Partnerjev bi rekla da se gre testirati na SPB.
Glede resnosti za trajno vezo,morem tudi odnos so spolnosti bi pa kar drugače spoznala in ocenila, ne preko te cifre.
No, 02.05.2025 ob 09:23
Ga ujameš še mladega, neizkušenega in mu pokažeš nebesa. Zvestoba do groba zagotovljena. Ni nobene potrebe po menjavanju partnerjev za izkušenost. Dovolj je le pristna ljubezen, veliko domišljije in sproščenost, za kar pa zelo pomaga, če osebi lahko zaupaš in ga dobro poznaš. Tako tudi veš kaj mu najbolj paše. Midva sva skupaj od srednje šole in nikoli nisem čutila potrebo ali željo, da bi preizkusila še katerega. Mi je ta prav popoln. On pravi enako zame.
Lepo napisano vendar smo precej redka pasma , ki smo od mladih let skupaj . Tudi jaz in moja od 21 leta. Skupaj sva polnih 31 let dva otroka v osnovni sem tudi sedel nekaj časa z bodočo ženo . Takrat je bil zato drug razlog bili smo žleht in nas je učitelj presedel .
Sem vprašal in sem povedal. Nimam nobenega motiva za preverjanje, me ne zanima tako zelo. Šlo je za čisto navaden firbec in nič pomembnega.
Če si je izmislila… si pač je. Nepomembno. Po letih skupaj vem kakšen človek je in to mi zadošča. Predvidevam, da podobno velja zanjo – sicer pa če bi jo zelo zanimalo in bi spraševala bi že zdavnaj vedela vse. Lahko skupaj z vsemi detajli in občutki. V mojem filmu to niso nobene strašne skrivnosti…
lloyd, 02.05.2025 ob 09:29
Eeee, večina se spremeni na slabše. Tudi jaz.
Ne razumem te logike. Zakaj na slabše? Jaz grem na boljše, ne na slabše.
Pa tudi tisto pisanje – Loyd – ne čisto; OK, če je nekomu seks šport, res nima smisla vlagati veliko čustven energije;
A če je poskušal resno in ni uspelo – je pa čisto primerno se potruditi za skupno zvezo – pa tudi če jih je bilo prej 50… Praviš – zakaj le – ali se človek lahko počuti boljšega od 50?
Poglej… sploh ne gre za to. Nekateri ljudje so kompleksni karakterji in se ne ujamejo z vsakim… kje z vsakim… še z vsakim 100-im ne. Ko se srečata dva takšna je vedno smiselno poskusiti.
Pa glede tistega – boljši od 50? Ja… zakaj pa ne? Za določen tip smo vsi boljši od drugih – in biti boljši od 50 ni nek dosežek. Bolj natančno – če pogledaš človeštvo na splošno – niti biti boljši od cca 2 milijard osebkov ni nek poseben dosežek.
Ženska iskrenost je lahko usodna za zvezo.
Ugotoviš brez vprašat. Se daš dol in vidiš, če zna dobro seksat pomeni je ji je všeč sex in da je to počela že prej, a ko ne zna seksat pomeni da jo to ne briga in pa da verjetno si ala prvi s katerim se je dala dol.
Tista ki ji sex ne gre najbolj od rok bo sčasoma seksala vse manj in manj in obratno
matias, 02.05.2025 ob 14:16
Ženska iskrenost je lahko usodna za zvezo.
Niti ne… če nima nesamozavestnega fantka