Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tisti, ki uživate he shou wu, kako ga?

Tisti, ki uživate he shou wu, kako ga?

meni na embalaži piše, da ga je potrebno pet minut kuhati (oz. da 5 min vre), savina atai pa na fb piše, da ga da samo eno žličko v toplo vodo in popije.
Je pa drugačen če je skuhan, ker če ga daš samo v vodo je tako kot bi dal nek prah v vodo, skuhan je pa bolj “sluzast”. Je pa po drugi strani enostavneje samo eno žlico v vodo dat in spit kot pa kuhat vsak dan.
Torej kako ga vi jemljete?

Pa še to. Ste dobili nazaj gostejše lase in naravno barvo las?

Kolikor je meni poznano, ga kitajci prelijejo z vrelo vodo in ja, se delno izsluzi.
Drugače pa, jaz prahu nisem pila, ampak sem jedla tabletke. Naravne barve nazaj nisem dobila (niti ni to bil moj cilj), sploh mislim, da tole gre bolj v smislu preventive, ker ko so enkrat sivi … ne vem, morda, res čisto na začetku, so mi pa povsem nehali izpadati in izraslo mi je en kup novih las, tudi tam, kjer jih že destletje ni bilo. Res pa sem jedla tabletke leto in več.

Poskusi s kapsulami ribjega olja in silicija. Poleg pa seveda tedensko losos, rdeče vino in temna čokolada.

Kolikor je meni poznano, ga kitajci prelijejo z vrelo vodo in ja, se delno izsluzi.
Drugače pa, jaz prahu nisem pila, ampak sem jedla tabletke. Naravne barve nazaj nisem dobila (niti ni to bil moj cilj), sploh mislim, da tole gre bolj v smislu preventive, ker ko so enkrat sivi … ne vem, morda, res čisto na začetku, so mi pa povsem nehali izpadati in izraslo mi je en kup novih las, tudi tam, kjer jih že destletje ni bilo. Res pa sem jedla tabletke leto in več.

Pozdravljena,
zanima me, kje ste kupila he show wu v tabletkah. Poskusila sem piti he show wu v prahu, vendar je takrhs okusa, da nikakor nisem uspela tega spraviti po grlu. Pa še, koliko časa ste to jemala?
Hvala za odgovor. Lilijana

Ali deluje, če se uporablja skupaj s kano in pusti čez noč na glavi?

Seveda lahko. Ampak takrat moraš imeti na nagoh nogavice! In to obrnjenene na narobno stran!!!

A ni boljš babe zmešane, da dnar enostavno stran fliknete? Žrete nekaj, ko pojma nimate kako je pridelano in kje??? Bio eko …

Pa ne, da ti ješ kano? Kana je ja rdeč pigment, ki se uporablja skupaj z ingverjem in še enimi drugimi rastlinami – na glavi.

Napisala je za na glavo za čez noč.

Seveda lahko. Ampak takrat moraš imeti na nagoh nogavice! In to obrnjenene na narobno stran!!!

A ni boljš babe zmešane, da dnar enostavno stran fliknete? Žrete nekaj, ko pojma nimate kako je pridelano in kje??? Bio eko …
[/quote]

Jaz sem ga nanašala skupaj s kano in indigom na glavo in je deloval. Toda stara sem bila samo 25 let in bila sem cela siva, ker sem si s peroksidom poškodovala lasne mešičke. Enkrat pri svojih štiriindvajsetih sem pa ugotovila, da je moj narastek čisto siv. Pa sem se nehala barvat in začela uporabljati mešanico indiga, kane in he shou wu. Zdaj pri tridesetih imam naravno rjave lase. Toda to najbrž ni relevantno, ker sem se od trinajstega leta barvala z 12{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} peroksidom.
Res ne vem zakaj bi žrla nekaj kar ni treba? Tudi če bi me bolele noge ne bi jemala tablet in si uničila želodca, jeter in ledvic ampak bi uporabila gel ali kremo na mestu bolečine.

bi lahko napisali kaj vec glede tega na moj mail?

New Report

Close