tisti recept ingver med limona
A katera od vas pripravlja to mešanico z ingverjem, medom in limono? Na spletu je vsak recept drugačen, zanima pa me razmerje sestavin in priprava. Ponekod zmiksajo ingver in dajo limonin sok (ta zmes mi je bolj všeč, ker je tekoča in lažje ješ na žlico ali daš v čaj), spet drugje razrežejo ingver in limono na kolobarje. Eni pišejo, da mora zmes pred uporabo stati mesec-dva, tretji da mora biti v hladilniku, četrti samo v hladnem prostoru in ne hladilniku. Kako pa ve delate?
V kozarček 330ml naribam eno večjo korenino ingverja ali dve srednji ali 3-4 manjše (glej, da je ingver sočen, ne na pol posušen), pa zalijem z medom, kolikor gre noter. Shranjujem v hladilniku. Limono pa dodajam svežo, stisnem limono v kozarec, eno veliko žlico medu i ingverja, pa toplo vodo in to spijem.
toso fse super stvari. karkoli si narediš. je pa tako. pa ti bom spet dal učenje , evo. zakaj ne smeš niti otroci, niti noben razen starejših, jest, proteinov in teh praškov iz proteini.si. zakaj ne? in v to kategorijo spadajo tudi, šumeče vitamisnke tablete. recimo ona ful močna supradin. torej zakaj ne?? ker se črevesje razvadi, ker ne rabi ni delat. vse je že v neki kvazi uporabn obliki. ne rabi nič več bit spsobno posrkat sestavine iz hrane. er je že vse v fninalni obliki. torje se ti črevesje poleni. in pol ko bi rad, pojedel neki, te boli trebuh, ker kislina ni dost močna in črevo leno. ampak tega , ljudem ne povedo. torej ti domači vitmianski pripravki so res full dobri, ampak moraš imet telo pripravljeno na to. torej moraš delat vsaj kake po lelta fasting. če ne nima smisla. no , nima smisla, kot sem reke lv začetku, vse je bolje , kot da sploh ne delaš. ampak prvo se ti mora telo rešit cukra. da se ti inzulin ne dviguje. pol pa je uredu dodatek ja.