Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Tisti s tankimi lasmi – je komu uspelo, da si jih je okrepil?

Tisti s tankimi lasmi – je komu uspelo, da si jih je okrepil?

Imam dokaj tanke lase, posledično zato tudi ne nosim dolgih las. Rada pa bi si jih okrepila, imela močne, dolge.

Je to komu uspelo, da si je spremenil strukturo las, npr. da je pogosto užival hrano, ki je pomembna za lase.
Ali je pač tako, da takšne lase kot imaš, tega ne moreš spremeniti.

Imam zelo goste, močne, zvite lase, so pa bili dokaj suhi, zdaj je bolje, jemljem MSM. Tudi kožo imam lepšo, tako da …poskusiti ni greh. 🙂

Sestra ima ravno take kot jih opisujes!probala ze dosti tega,da bi jih okrepila,tako da po moje velja tvoja druga trditev!sama pa imam pregoste lase,tako da,ca vama obema dam pol,jih se zame vedno dovolj ostane�!sestra mi pofosto rece,naj ji pol odstopim!ko bi to le slo!eni pa si zelimo spet vsaj malo redkejse!

. Kaj pa je MSM?

Sama imam zelo tanke lase, pa zelo goste in z urejanjem frizure nimam nobenih težav. Ti dve stvari gresta z roko v roki.

Kana, kropivni šampon, suhi šampon, lak, kodri, podaljški. To troje zgosti lase in frizerjem ne pusti tanjšanja las.

Ce imas stevilko noge 37, lahko jes sam brokoli ali same snicle, lahko kopas noge v cesnu ali v zajblju, stevilka bo se vedno 37. Edino v zadnjem primeru ne bojo smrdele.
Enako je z lasmi, pa zobmi, pa barvo oci itd. Edino kar lahko naredis je, da pazis, da jih ne presusis ali kako drugace unicis s kemijo ali kodranjem. Kana s hranljivimi dodatki, koprivni ali cesnov sampon, pa balzam, ki ne obtezi. In seveda primerno strizenje, da zgledajo cim bolj mocni.

Moja sestra je v obdobju pubertete tanke lase dalj časa umivala s koprivnimi koreninami. Od takrat ima zelo močne lase, pa je minilo že ogromno let. Kako točno se to pripravi, poglej na spletu.

Verjemi, ce bi bilo izumljeno kaj, kar bi pomagalo, bi nekdo obogatel. Pa ni nicesar. Vprasaj svojo frizerko. Najdi sprej, ki ti lezi (jaz imam od Phyto), to je pa vse. Tanki lasje so tanki lasje.

Spremeni tanek las v debel las, kana in tanki prameni pa tudi.

Ne, po zaključku pubertete nikakor. Geni, stres , porodi – dela svoje. Je ni maže, naravne hrane ali pripravka, ki bi pomagal. Samo dodajanje nekaterih hormonov morda, to ima pa veliko stranskih učinkov in ni vredno ga srat s tem.

Med lase nalimajo podaljške, lase si sušiš z glavo navzdol, češeš se samo z glavnikom in še to ne do lasišča.
Lase si pereš s kropivnim šamponom. Nasred glave dvigneš nekaj las v tak čuden cof in počešeš ostale cof pa češeš od spodaj od lasišča proti konici.
Narediš si pramene in skodraš lase.

jaz sem že poskusila veliko različnih stvai… zdaj uporabljam vivense senso duo in prvič vidim kakršnokoli razliko.

učinkujejo takoj in ne škodijo jetrom in ledvicam.

New Report

Close