TITEJ!
Klikaj, klikaj!! Kjer je podčrtano!! Pa tudi kjer ni!:-)))))
Mogoče me je pa nekdo od tukaj prav zato vtikal v neke sekte. Jaz pa o tem nič ne vem:-)))
http://www.zrtve-cerkve.org, zadnji datum 19.05.2008,
Pobudo si dobro preberi, klikni “tukaj”
Časopis, “Razmisli in sodeluj”
– Članki prve številke časopisa Časopisa “Razmisli” v Word obliki
– Drugo številko časopisa v pdf obliki, dobite “tukaj”
Korenine nemških koncentracijskih taborišč
http://www.zrtve-cerkve.org/korenine_tab_.htm
Cerkveno bogastvo
http://www.zrtve-cerkve.org/cerkveno_bogastvo.htm
Naš duhovnik je vsako deklico otipaval po ramenih in ščipal za lica
http://www.zrtve-cerkve.org/intervju1.htm
Frančišek!
Tudi jaz ostanem mnogokrat brez besed zaradi tvojih neumnosti!
Izkoriščaš pa tudi marsikaj nedovoljenega.
Poglej tvoj mail! “frančišekasiški”, imaš dovoljenje?
Avsenik, ne potrebuje tvoje reklame! Mogoče se bo našel kakšen “muzikalec in mu javil, da izkoriščaš njegovo ime. En muzikalec je tukaj, mogoče jih je še več?
GOVEJA ŽUPCA, verjetno jo rad srebaš, dvomim pa, če jo znaš skuhat!?
Nesramen si do kraja, brez primere!
P.s.
Tudi komunajzarje pusti pri miru, oni so osvobodili Slovenijo, tvoji so jo prodajali OKUPATORJU, še dobro, da jim ni uspelo.
Komunajzarji so Slovenijo PRODALI… ne veš kaj mislim? Beri, Prababi, beri, to vendar tako rada počneš. Ampak ne Mladine in Dnevnika, tam ne boš našla “kupoprodajnih” pogodb z Angleži, Amerikanci, Rusi… ki so jih (tudi kar na papirnate serviete v hotelih) pisali in podpisovali tvoji vrli komunajzarji. In kaj so dobili kot plačilo za slovensko zemljo? KRI. Beri, Prababi, beri…
mmml nekateri smo živeli v tistem času in smo bili tako ali drugače aktivni na nekih področjih in če so ti to rekli, da ne rečem kdo in jim ti verjameš, ti jaz nisem kriv, da si ne zanaš ustvariti sam svojo sliko o sistemu in rabiš nek zunanji upliv, če je zate ok tvoja stvar…Ne moreš pa drugemu usiljevati svojega pogleda in tudi verjetni ti nikoli ne bo uspelo!¨
hahaha, samo staro in novo zavezo vzemi v roke, sploh stara je polna krvi.Pa še kakšno zgodovinsko o sežiganju čarovnic, pa križarskih vojnah, pa o vojnah, ki so se začele iz Vatikana itd. Sploh ti ni potrebno priznat grehov cerkve med 2 svetovno vojno.
ravno včeraj sem gledala sliko na netu, kjer je TITo skupaj z Papežem, čudno ane, bil je večkrat gost v Vatikanu, hmmm le kako to.
No, sem prišla pogledat, če je “prilutal” moj post na pravo mesto.
Prišel je, ob 9:30, danes,:-)), smuknil tja, kamor paše po času, poslala sem ga pa sinoči ob 20.30, kar je razvidno iz mojega posta.
Hahaha, sem mislila, da ga je mačka v mišnici pohrustala.:-)))
Madonca, moj stari računalnik nekaj “zaštekava”:-)), ampak nimam “dnarja”, da bi si kaj boljšega privoščila!
Sem poredna,:-) hja, tudi v starosti se človek kaj nauči!!!
Lep sončen dan želim vsem, jaz hitim k delu!
IN LEP POZDRAV!
PRABABI
Frančišek mal zgodovine vzemi v roke, ti ne bi škodilo.Mogoče bi se skupaj s svojimi otrocmi učil a ne?Bogi tvoji otroci, če jih imaš, ker tako butastega očeta bi bilo pa res težko kakemu otroku privoščiti.Tvoja razgledanost je na stopnji… pravzaprav je težko določiti ….
Namesto avsenika, si raje zavrti kak južni melos, ti bo bolj pristajal.
Kdo bi rekel, da jo še znam na pamet!!!
Godine su prošle pune muka,
Ginulo se za slobodu nijemo,
Ili s pjesmom umjesto jauka,
Druže Tito mi ti se kunemo.
Veselje se širi na sve strane,
Sad slobodno po zemlji idemo,
Al’ velike pamtit ćemo dane,
Praznik silazi na ulice naše,
U oblake da letimo smjelo,
Naše pjesme zli neka se plaše,
Druže Tito mi ti se kunemo
DAN MLADOSTI
http://www.vest.si/2008/05/25/dan-mladosti
Praznovanje dneva mladosti leta 1979 v Beogradu
Komunajzarji so Slovenijo PRODALI… ne veš kaj mislim? Beri, Prababi, beri, to vendar tako rada počneš. Ampak ne Mladine in Dnevnika, tam ne boš našla “kupoprodajnih” pogodb z Angleži, Amerikanci, Rusi… ki so jih (tudi kar na papirnate serviete v hotelih) pisali in podpisovali tvoji vrli komunajzarji. In kaj so dobili kot plačilo za slovensko zemljo? KRI. Beri, Prababi, beri…[/quote]
Hahaha, maš servietke spravljene???
Če bi bilo v komunizmu tako super bi si prislužila vsaj tako pokojnino, da bi si lahko kupila nov računalnik. Tako pa so ti dajali tisto miloščino, ki so ji OD pravili in sedaj životariš ter se treseš kdaj se ti bo ta tvoj PC sesul. Mogoče bi bilo pa dobro, da bi se ti, glede na traparije, ki jih klofaš po njem. In nas z njimi posiljuješ..
Če bi bilo v komunizmu tako super bi si prislužila vsaj tako pokojnino, da bi si lahko kupila nov računalnik. Tako pa so ti dajali tisto miloščino, ki so ji OD pravili in sedaj životariš ter se treseš kdaj se ti bo ta tvoj PC sesul. Mogoče bi bilo pa dobro, da bi se ti, glede na traparije, ki jih klofaš po njem. In nas z njimi posiljuješ..[/quote]
nimam besed, pa redko ostanem brez njih.
nihče nikogar ne posiljuje, če želiš brati bereš, če ne spustiš post, nobena umrtnost, je pa umetnost napisati takle post, res.