TITEJ!
hehehem norTon hvala, ampak ti moram zaupat, da je moj najstarejši otrok v tisti tvoji drugi kategoriji, res sem bila pa mlada, ko sem ga imela, so bili veliko boljši pogoji za mlade družine in s tem za več otrok.
dej raje odgovori na kakšno vprašanje, da pokažeš in dokažeš svojo zrelost, mah itak sem na tem forumu že navajena, ko ni več nobenih argumentov, se je potrebno spustiti na osebni nivo.
kje morala menedžerju MURE, ki ima plačo 30x večjo od delavke za šivalnim strojem, in njenim lastnikom, naj jo zapro če ne morejo plačati delavcev, šivilje se bodo že znašle, živi samo še zaradi vodilnega kadra, da povlečejo še tisto kar je ostalo, pa malo podkupnin pri razprodaji.(in to državnega podjetja.
ti si pa lahko kupuješ, kitajsko robo, jo tudi izdelujejo do konca izkoriščeni delavci in celo otroci.
dragi moj, ne gre za razredni boj, če sploh veš kaj to pomeni, gre za namensko razslojevanje. Srednjega sloja pri nas skorajda ni več, in naj ti zaupam, da je ta sloj za vsako državo najpomembnejši, ne potrebuje socialnih transferjev z svojimi dohodki pa kar dobro polni državne blagajne.
ne vem od kje tebi morala, da ima delavec dovolj 350-400€plače za 42uni delavnik in da zagovarjaš bogatenje posameznikov na račun delavcev.
na vprašanja pa nisi odgovoril, očitno so pretežka.
norTON, a res me ne boš imel več rad, ker šinfam, joj kaj bo pa sedaj???????? Uh, za enkrat mi še nič ne manjka,:-)) kaj bo, se pa ne ve!?
Ma, bo že nekako, saj moja pokrajina mi ne uide! Ko bom odšla tja, bom pa tam kakšnega Tončka dobila?:-))))))))))) Ni hudir, da ga ne bi?
Pa sem se ti nasmejala in to zato, ker šimfam:-)
hahaha, moja zmota, saj se še drugi motijo, pa so “bogibatina”, pa se ne bom jaz, ko sem za nekatere tukaj, odsluženo bitje.:-) Važno je, da se imamo radi doma.
Ja, seveda, je plača odvisna od posameznikov, saj sem ti napisala, da niso vsi pametni, kot ste nekateri! Ne jezi se, jeza škodi ….:-))) itd.
Tisto zgoraj: ..”koji k.,” …, ko si napisal pa ne razumem,:-) kaj je to za ena cvetka, mogoče cvetek???:-))))
Oprosti, videti je, da si bil zelo jezen, ko si pisal.
Ja, ja, jaz že dolgo vem, že iz otroštva, da nimaš kaj pričakovati od nikogar.
Nekaj pišeš o “škodi”, a veš kaj je škoda? :-)Star pregovor… 🙂
V SFRJ, pa me ni nihče vodil, razen moj dragi in tudi v demokraciji. Veš, treba se je dogovorjati, pa gre vse v najlepšem redu, v dobrih in slabih trenutkih.
Se ne da nehat?:-) No, lepo se imej!
Stari partijci in zaslepljenci očitno ne morete iz svoje kože!!!
En idiot celo hvali proslavo v kumrovcu in jo primerja z dnevom samostojnosti! Eni imate pa res probleme sami s seboj…
ondi domo ga peli pa ga co k sebi v postlo vzemi…titeja krvnika namreč