Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Tito spolno občeval z moškim

Tito spolno občeval z moškim

hja, moj ne ve kaj tam delajo, zato sprašujem tebe, pa nečeš povedat, si bom pa mislila svoje, a prov!:))))

Zdaj nam je pa jasno zakaj je moral Kavčič leta 1972 prisilno odstopiti. Verjetno je Tito hotel še njega, pa se mu ni pustil 🙂 Vse skupaj je izgledalo kot partijska nepokorščina. 🙂

Hvalabogu, frančišek, da imaš občutek, da ti je vse jasno….hehehe…
It’s a long wy to Tipperary…it’s a long way to go…..

Slovenski nogometaši so bili po tekmi s Slovaško nasmejani, kot že dolgo ne. Strnili so vtise po veličastni zmagi z 2:0 v Bratislavi. Po tekmi jih je v slačilnici obiskal predsednik slovenske vlade Borut Pahor in jim dal prav posebno obljubo. http://www.dnevnik.si/novice/aktualne_zgodbe/1042305987

Slovenski nogometni reprezentanti so bili po prvi tekmi dodatnih kvalifikacij za svetovno prvenstvo proti Rusiji sproščeni, njihovi tekmeci pa hladni. Po tekmi je Slovence, ki so si za večerjo privoščili pice, obiskal premier Borut Pahor. http://www.dnevnik.si/sport/nogomet/1042315282

Komunisti se “pikajo” po dolgem in počez:)))))))
Bolj ko je hrust, rajši ga “nasadijo”.

It’s a long wy to Tipperary…it’s a long way to go…..[/quote]

a si to ti ninej????? al ti je pač nekdo tvoj hehehehe ukradu:))))))

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

a si to ti ninej????? al ti je pač nekdo tvoj hehehehe ukradu:))))))[/quote]

Saj vemo kdo tle gor zagovarja komunistične zločince!

a si to ti ninej????? al ti je pač nekdo tvoj hehehehe ukradu:))))))[/quote]

ne nisem jaz, brez skrbi, sicer pa a se je prepovedano smejati, tem vašim traparijam!!!:)))))))

Sem že enkrat napisal pa bom ponovil!

Je povsem jasno zakaj nekateri zagovarjajo ključavničarja iz Kumrovca.
Partijci so ga redno dobivali v rit. Zato takšna želja po Titu in komunizmu 🙂

ma,ti si popolni bedak.pisete bedarije,kot bi imeli pamet petletnih otrok oz.se manj.

Zidar Belobrajić sigurno ni edini, ki je fasal Josipovega curaka v rit. Verjetno so si partijci tako kupovali svoj partijski “ugled” pri ključavničarju!

Očitno vseh ni mogel. In zdaj taki sovražite “komunizem”, ker niste dobili, kar ste najbolj želeli :-)))

Zaenkrat še imam, kar sem si najbolj želel : zdravje. Če je pa tvoja največja želja Josipov curak, se mi pa sploh ne zdi čudno. Ravno komunisti najbolj podpirate istospolne zveze in poroke. Saj, če ti je dolgčas pokliči Blažiča in pojdita na kavico 🙂 pa še kaj drugega

Kar lepo priznaj. Saj vse razumemo. Zdaj vsaj vemo zakaj si pod “komunizmom” trpel :-))))

hahahahaha!!!:)))))

Bo že držalo, če ti zako praviš

Ninej, toliko da veš, tvoj soprog me je spolno zlorabil.

… Poleg mostu sem imel zgrajeno barako, ki je služila kot sprejemnica cementa in kjer mi je kaznjenec Anton Belobrajić, sicer zidar, oblikoval betonske konzole za naslon mostu. Prav Antona je Broz pogosto obiskoval in za zaprtimi vrati ostajal dalj časa. Neobičajni obiski so mi postali sumljivi, tako da sem nekega dne iz radovednosti pogledal skozi odprtino v steni. Bil sem priča grozljivemu prizoru, saj je Broz spolno občeval z Belobrajićem.* Po odhodu Broza sem Antona vprašal, kako to, da ima tako gnusen odnos s človekom, a mi je ta preprosto odgovoril, da nima denarja, Broz pa mu dobro plačuje.”

* Sunkovito mu je nabijal penis v anus, zraven pa sopihal kot žrebec. Zidarja je zagotovo bolelo, ampak zaslužek je zaslužek :))))

V hosto je kot komandant ušive vojske prišel Tito.
Že prvi dan je med obhodom opazil privezano mulo k drevesu
Vprašal je najbližjega tifusarja čemu služi ta žival tukaj.
“Tovariš Tito, mula je za potrebe vojakov. Veste kako je, dolgo smo že v hosti…”
“Dobro, potem ji pa malo uredite tla, jo zaščitite pred dežjem in vetrom” ukaže Tito.
Čez teden dni tudi Tito ni mogel več zdržati brez zidarja Belobrajića in se odloči, da se bo tudi on malo pozabaval z mulo.
Ukaže tifusarju da naj mulo trdno drži da se nebi premikala, medtem ko jo bo porival.
Ko Tito opravi in se oblači, olajšan in zadovoljen vpraša tifusarja:
“Povej mi tovariš, ali tudi ostali partizani delajo to tako kot jaz?”
“Pa obstaja samo ena razlika, tovariš Tito. Partizani praviloma mulo zajahajo in odjahajo do najbližje vasi, kjer ukradejo kakšno kokoš ali kravo in obenem pobijejo nekaj domačinov!”

A si ti od frančiška žena?!

partijci

največji sovražniki in krvniki slovenskega naroda!

“”največji sovražniki in krvniki slovenskega naroda! “”

In ne samo bili! Ma ne morem verjet, da so čisto vse pozabili, kako so peš tekli v Jajce in obletnico zasedanja AVNOJ-a!!!! Ajoj moja domovina, kaj te je doletelo. Kdaj bo tega konec???

Haha, lepa slikca!
Le kaj je bilo prej, kura ali Jajce?

… Poleg mostu sem imel zgrajeno barako, ki je služila kot sprejemnica cementa in kjer mi je kaznjenec Anton Belobrajić, sicer zidar, oblikoval betonske konzole za naslon mostu. Prav Antona je Broz pogosto obiskoval in za zaprtimi vrati ostajal dalj časa. Neobičajni obiski so mi postali sumljivi, tako da sem nekega dne iz radovednosti pogledal skozi odprtino v steni. Bil sem priča grozljivemu prizoru, saj je Broz spolno občeval z Belobrajićem. Po odhodu Broza sem Antona vprašal, kako to, da ima tako gnusen odnos s človekom, a mi je ta preprosto odgovoril, da nima denarja, Broz pa mu dobro plačuje.” http://www.zurnal24.si/%5B/quote%5D

Zato me niti ne čudi, da Boom @ ninej, PRABABI, Code5, megaboy poriva duhovnike v zakristiji. Levičarji so spolni iztirjenci, pedofili, lažnivci, prevaranti ….

New Report

Close