Titova ulica v Ljubljani je poimenovana po…
Enkrat sem te že vprašal glede tega pa mi nisi odgovoril. pa bom malo drugače vprašal. Ali je zate vračanje kolaborantov v države od kod so enako ukazu po poboju teh enot?[/quote]
če so angleži predhodno sklenili, da se jim sodi doma, (kazen za kolaboracijo je znana) jim odvzeli status vojnih ujetnikov,
in so vedeli, kaj se bo z njimi zgodilo, potem je to isto.
Enkrat sem te že vprašal glede tega pa mi nisi odgovoril. pa bom malo drugače vprašal. Ali je zate vračanje kolaborantov v države od kod so enako ukazu po poboju teh enot?[/quote]
če so angleži predhodno sklenili, da se jim sodi doma, (kazen za kolaboracijo je znana) jim odvzeli status vojnih ujetnikov,
in so vedeli, kaj se bo z njimi zgodilo, potem je to isto.[/quote]
Ne morem se strinjati s tabo, ker potem ne bi ustavili vračanja enot.
Veš, na konc se splača narest lep, al pa mal hinavca pa rečt da nisi vedel in oprat roke.
Zakaj pa angleži niso uvedli nobenih sankcij priti komunistom, pa proti Titu?[/quote]
Sankcij proti komunizmu je bilo veliko in tudi zelo dolgo so trajale, ponekod še danes. Tito je sprejel pomoč zahoda v zameno za upor Stalinu. To je bila ena redkih pozitivnih stvari z njegove strani. Žal pa je to pomoč porabil za svoje hohštaplarstvo.
SKOPIRANO Z NEKEGA DRUGEGA FORUMA:
“pristaneta dve mehiški svinji na letališču Jožeta Pučnika…
ej Melhio, šmrk, ne počutim se prav dobro
izdrži Pepe, a..a..apčiiih… za slavo je treba potrpeti
Melhio, kako bova bolana postala slavna tako daleč od doma?
sprehajala se bova po Ljublani dokler ne bo vse ležalo, Pepe
joj Melhio, kaj pa če naju zaprejo, izženejo ali celo pretepejo???
ne ne Pepe, dobila bova svojo ulico
ampak zaboga Melhio, kakšen narod poimenuje ulico po svinji ki je pobila na tisoče njegovih ljudi?”