Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tjaša Andree-Prosenc

Tjaša Andree-Prosenc

Prosim za vaša cenjena mnenja in izkušnje. Hvala.

Ti kaj plača gospa, da ji vsak dan delaš reklamo?

Po moje da ne glede na to, da je polna dela in sodeluje tudi v Olimpijskem komiteju, tako da verjemite, da je preveč zaposlena,…vem iz lastnih izkušenj in potem pošilja na obravnave odvetnice, ki jo nadomeščajo in so zeeelo slabe,…moraš imeti srečo, če hočeš, da je ves čas sojenj oz. obravnav zraven.

Ne, samo mnenja in izkušnje iz tega področja si nabiram. Niso vsi vsak dan prisotni med nami. Vsak dan se kdo priključi s svojimi izkušnjami.

A si večkrat spraševala ?

A si pripravnica pri njej. Mogoče se srečava.

Kaj te pa zanima, dejstvo je da zaradi znanstva in poznanstva velikokrat uspe pri nekaterih zadevah- beri sodnicah in sodnikih, ki se je bojijo in……

Tako da nebi o tem da se moški bojijo ravno nje.

Srečo in pogum želim

Zanimam se zaradi prijateljice, ki je v nezavidljivem položaju in razmišlja o zamenjavi odvetnice, za katero se ji zdi, da jo ne zastopa dobro. Ali mogoče poznate še kakšnega dobrega odvetnika/co za družinsko pravo, ki zna zastopati stranke in tudi na sodišču kaj doseže?

Vsak ta tretji je dober odvetnik ali odvetnica.

Ampak če prijateljica se ne more orng pogovorit z svojo odvetnico in jasno zastavit (napadalne) cilje , dokaze in dejstva in ni zadovoljna potem pa res rabi drugo odvetnico, ki bo tudi psihologinja in pomočnica v primeru.

Sam se bojim da ni samo v odvetnici problem, tudi v njej, odvetnica mora samo pravno podložit in okrepit njene zahteve.

Se Vam zdi, da je dobra odvetnica tista, ki na vprašanje odgovori, da je odvisno od sodnega postopka? V primeru, ko ima stranka večji delež na nepremičnini in je to tudi zemljiškoknjižno urejeno in se je s tem nasprotni udeleženec tudi strinjal, nasprotna stran pa zahteva polovico nepremičnine – odvetnica na vprašanje, če je možno, da doseže, da se deleži na nepremičnini opredelijo 50:50, odgovori, da je odvisno od sodnega postopka. Ne potrebujemo psihologa in pomočnika, vendar zagovornika in človeka, ki stoji za svojimi besedami in dejanji, ter se na vse načine trudi doseči pravico s svojim pravnim znanjem, za svojo stranko, kajne? Ali pa se pač motim?

Odličen primer -help- trapastih odgovorov odvetnice.
Tu se vidi neodločnost , boječnost in nesposobnost odvetnice.

In pravilne opredelitve stranke.

Ne se ne motiš.

Malo pozno pisem, nekaj let po objavi ampak z punco se glih pogovarjava o tej doticni gospej, Tjaša Andree Prosenc …

Jaz lahko recem samo popoln poraz.. Ni se slo za locitev ampak za mediacijo, vendar pa je vseeno potrebno imeti odvetnika zraven. Takrat se je punca se locevala, sedaj je uspesno locena a je zaradi izvrstnega dela odvetnice dobila nekaj 10.000,oo evrov racunov, dolgov, ki jih je natolkel njen BIVSI MOZ.. Z tem denarjem ona nikoli ni upravljala, ni hodila po zabavah, ni flodrala cenenih lahkozivk po okolici… skratka dost zalosto je, da mora sedaj to se placevati.

Zdej pa k bistvu.. Da malo opisem nacin kako dela ta gospa T.A. Prosenc…

Ni prisla niti na eno mediacijo, prvic se je opravicila, da je nebo in nikoli vec. Od treh mediacij je ni bilo niti enkrat, posiljala je neko starejso gospo, ki je v bistvu samo posedala tam, naredila ni prakticno nicesar. Seveda je mastno zaracunala te njene (neobstojece) prihode na mediacijo, zaracunala je pripravljalni spis.. Me prav zanima koliko se je to pripravljala na stvar, ki je potem sploh ne spremlja.. Zaracunala je vseh 8 mailov, ki jih je poslala..
Zaracunala je celo posiljanje raznoraznih obvestil iz sodisca, ki jih je posiljala popolnoma po nepotrebnem.. Tisto kar ti ze tako ali tako poslje sodisce NI TREBA POSILJATI SE RAZNIM ZASUSENIM ODVETNIKOM… Razen ce ne zaracuna vsake kuverte po 20eu tako kot jih..

Moja najdrazja… Je od nekega (ocitno vec kot) bedaka slisala, da je ta gospa uredu in da se ji splaca sodelovati z njo. Se hvala vesolju, da se je sama poglobila vsaj toliko v pravne vode, da se je lahko ubranila birokratskega posilstva, katerega jo je ni uspelo ubraniti tistemu nadomestnemu jecljajocemu bitju. Racunala je na pomoc te “zloglasne” T.A. Prosenc in na koncu potegnila tako kratko slamico, da je sploh ni vec…

Se celo pritozbo, ki jo je seveda v nasprotnem taboru sestavil odvetnik – na tej “nasi” strani temu ni bilo tako – se celo to – je enostavno samo prekopirala pismo mojega dekleta in ga poslala naprej.. Seveda ga ni pozabila zaracunati, kot da ga je spisala sama.

U koncni fazi je teh nekaj mailov in nekaj kuvert prislo 850eu. Aja da ne ponovim se nekaj letno placevanje dolgov nekega cloveka, ki si ne zasluzi vec kot popolne pozabe.. Sedaj si je z tem prisluzil socialno pomoc od bivse. Krasno.
Fuj in taki nas branijo v “hramu pravice”..
To ni antireklama iz neke primitivne zlehtnobe.. Take stvari morajo na dan. Danes nas upravljajo taki, dobro placani in situirani osebki, ki niso sposobni storiti nicesar vec kot mi sami.
Prebudimo se.

Kaj pa mislite o Petri Regvat?

Hči končuje razmerje. V igri sta otroka. ko sem živčna, da še spati ne morem.

Uf, a je v Avstriji že bila sodba? Kako se je razpletlo?

Prasica brez meja.

Jaz bi sla edino k Ceferinu , ali Senici. Tam je uspeh skoraj zagotovljen.

Odgovor na objavo uporabnika
Kayya, 13.12.2021 ob 15:28

Jaz bi sla edino k Ceferinu , ali Senici. Tam je uspeh skoraj zagotovljen.

Pojma nimaš! To sta samo dva starca, ki osebno nič ne delata. Lahko greš v njune pisarne, ampak dobil boš storitve pripravnikov. Imena starcev bodo potem samo na računih.

New Report

Close