Tjaša železnik
Strupena je, 01.04.2024 ob 18:29
Se vidi, da duši hčerko. Kok ji je polagala besede v usta. Ta mala pa z govorno napako nastopa na TV. Govori kot 5 let starcotrok…č so cji itd. Zrihta naj ji logopeda in naj jo pusti živeti. Strupena mama
Bo treba dat vse mame na Mon, s plus besednhakom in kilažo. Ponavadi taje ofnaji, tik pred ločitvijo. Počakajno še nekaj navideznih krìž kraž pod obloženim norcem za večerjo. Sw lahko odpravite gledati peš.
Bedake za večeejo nisem gledala; ker mi je Butelj za večerjo padal iz stola takrat. Sem ohranila kaj. Amoak res, skir sem s stola oadla od smeha. Cela vrsta se je tresla. Se mi zdi da so bedaki ostali, kot se bere.
Simpaticna, lusna, naravna.. ampak se je pa opazilo, da je kar zajebana mama.. Punca je stara 11, pa se nima telefona. Sicer, bravo, ce jima to deluje, ampak vseeno mislim, da cisto omejit otroka pa ne mores. Kaj pa recimo ena ura, ali pol ure na dan. Obstaja starsevski nadzor, tudi jaz ga uporabljam.
Polasa, 01.04.2024 ob 22:34
Simpaticna, lusna, naravna.. ampak se je pa opazilo, da je kar zajebana mama.. Punca je stara 11, pa se nima telefona. Sicer, bravo, ce jima to deluje, ampak vseeno mislim, da cisto omejit otroka pa ne mores. Kaj pa recimo ena ura, ali pol ure na dan. Obstaja starsevski nadzor, tudi jaz ga uporabljam.
AJde gremo iz mize namest na kelefon, ki tebe mama, če verjameš, zgolj j* Zato nosijo očala ocitno, ko je treba pobulit
Oh ja ste brihtne… ste gledale oddajo a ste sedele na ušesih…. boste morale ponovno si predvajat oddajo pa fejst na glas ali pa ušesa umit koze zamorjene! Tjašina hči ima telefon! Ponavljam IMA! A zgolj za klicanje. Tako je jasno in glasno povedala v oddaji. Ve in vaši sončki imate očitno telefon za iskanje neumnosti prek interneta in za zijala past na socialnih omrežjih. Ve najbrž sončkom že v 1.razredu namontirate tiktok na telefon da se mladim možganom čim več blesavih in nevarnih stvari servira vsakodnevno, ve ste pa oh in sploh the best mamacite ker jim vse dovolite.
Ste pozabile na spletno nasilje? Nosite rožnata očala in se slepite da internet je super? Ne ni! Sploh pa ne za otroke. Koliko otrok in mladostnikov ne prenese nasilja, grdih besed, žalitev, groženj, posmehovanj in storijo samomor, se vam sploh sanja? In budale podpirate uporabo interneta. Kaj pa je narobe s tem, da ima otrok telefon zgolj za klicanje? Nič čudnega da 12, 13 letniki postajajo psihopati, nasilneži ko jim vse dovolite.