Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tko bi se cartala..je kje kdo ki me bo znal..haha;))

Tko bi se cartala..je kje kdo ki me bo znal..haha;))

“Ko ugasnejo praznične luči, ko te pogrešam, ko te ljubim,… Ko na svetu ni stvari, ko na svetu ni ljudi, ko sva samo jaz in ti, in topel stisk dlani. “

Ja kva je..nezna sem za popizdit dons..in cartala bi se tko!!!;))

Aja..lepo nezno jutro..mmmmmmmmmmmmmmmmmmm

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

hmmm…. upam, da ne ciljaš name, mala……. sej veš….. nimam takih nagnjenj………. bi te pa pocartala……. recimo z eno semenko……. hahah

kako si cutla da nate ciljam..mala moja;))..ja semenko mi dej..pase..to cartanje..jaz pa tebi sluk kofija..lubcka…;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

hehe, pa ravno zdej ga srkam……… mmmmmmm….. pašeeeeeeee…. zdej bomo pa še potičko načeli, pa bo!

mmmmmmmm, a ti tud maraš potičko? ;))

s kom pa??

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ja s Poldijem ne!?
A ga ne poznaš?
😉

O ONEGA……ki ma poldko????

Ne…tisti je Fonzl!
Poldi ma Štefko!
😉

ajaaaaaaaaaaaaaaaaa

no viš, ki me sproti novosti ne sporočaš…grrrrrrrrrrrrrrrrr

ugan;))

Ma saj te ne morem kar naprej dražit s konkurenco!
😉

maram..dej mi jo..lumpa moja..mnjamsi

A Micko posodim? Ona se na cas rada carta… Ce ji das prej najmanj Shebo in se najmanj eno uro z njo lovis. Pol pa tako “t’a pade” pa ji je vseeno, ce jo cartas 😉 :)))).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

misi..dve macki na kupu..ne to ne bo slo..bova pihali ena na drugo..zal..pa hvala..haha;))

New Report

Close