Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tkole na stara leta, ko se vs žena naveliča

Tkole na stara leta, ko se vs žena naveliča

https://www.youtube.com/watch?v=hmeUSSEaxfQ

Tokrat zavrnjeni, da se še papagaj nauči to uporabljat.

Kaj pa so zate stara leta?

Verjetno obdobje, ko se mu že začne jebat za videz, pa hod okol cel zamaščen, zanemarjen, neurejen.

Kr neki.

dozorevaš s to temico .. še malo, pa boš ujel svoj nivo ☺

jaz sem pa ženska in nimam od moža nič drugega, kot, da mu špilam služkinjo , zvečer pa je zabublen v TV. Ker je bil že od nekdaj bolj len za seks je to popolnoma opustil in zdaj sploh nima več ekerkcije. Potem pa 1x na par let: Žena, a bi?” Kar brez erekcije bi on. Željo ima ampak njegov ne more.
Jaz pa še polna energije, kakor za čustva tako za seks. Kaj naj? Na “stara” leta naj se ločim in si najdem drugega mehkega? Ali pa mladega, ki bi, jaz pa ne morem z njim, ker si želim moškega samo, če ga ljubim? Ah ja….Tak je ta svet za nas nekatere…

Ti baba zgoraj, najd si ljubimca, k ga boš ljubila pa že žgal te bo. Lohk je tud tvojih let, sem pa tja boš pa najdla kakšnega k mu še dobro stoji, četudi zato ker je mutant, važno da je trdo kajne.

Ljubimca si najdi. če pa je to prezahtevna naloga, ti ni pomoči. Če vsaj solidno zgledaš, te bo že kakšen ruknil.

Sploh ni problem v tem, da si ne bi mogla najti ljubimca, ga mi ni potrebno iskat, ker se ponujajo sami. Ampak problem je drugje, pa se mi ne da ponovno razlagat.
Mislim, da se me ženske večinoma seksualno razcvetimo pozno, pri 40 ali pri 50+, ko nimamo več dela z otroki in se lahko bolj posvetimo sebi. Moški pa ravno obratno. A se kdo strinja?

ahjaja kaj bi ti sploh rada?:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close