Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tlačenka

Tlačenka

Odgovor na objavo uporabnika
mijav mijav, 11.02.2025 ob 12:42

Anonimno 10285, 11.02.2025 ob 12:24

mijav mijav, 11.02.2025 ob 12:07

kmetija Balon ima dobre. Iz trgovine so meni vse zanič in škoda probat, ker imajo neužiten okus.

To je tako zelo otročje povedano. Zagotovo ni le eden v Sloveniji, ki zna naredit. In tudi okusi ljudi so različni.

ne trdim, da je edini, pač poznam to. Pa da v trgovinske znamke ni za kupit, ker smrdi, ne glede na različne okuse.

Ja pa ja. V trgovini pa vse smrdi, to bo to.😂😂😂

Anonimno 1129

11.02.2025 ob 12:03

V kak svinjski mehur?  Veš kaj je svinjski mehur?😂

V svinjski želodec piše. Ampak ta članek je pisal nekdo na lastno pest in ne drži. Je izmišljotina. Prekajeno meso v tlačenka ne gre.  V trgovini je tlačenka praviloma v plastičnih ovojih v obliki salame ali kocke. V vseh receptih ti lepo piše  tlačenka – žolca. Toliko bi lahko razumelo, da gre za isto. Pa ne razumeš kokoši. Še nikoli nisi ničesar razumel, ker si rojen umsko zaostal in di na razvojni stopnji petletnika.

_______

Če bi ti kdaj kupovalo kaj drugega kot zadeve, natlačene v plastične ovoje, bi vedelo, da se svinjskemu želodcu reče tudi mehur. Vprašaj kakšnega mesarja, ki dela po domače, ne s plastiko.

Tudi tiste “vse recepte”, ki si jih bilo sposobno zguglati, si lahko skupaj s kokošjo (si obsedeno z njim?) nekam vtakneš in zanje raje povprašaš kakšnega mesarja.

Bosta skupaj ugotovila, da nimaš kaj preveč razvitih umskih kapacitet, še manj pa vsaj splošne razgledanosti.

Morda je res bolje, da kupuješ stvari v plastičnih ovojih, za drugo tako nisi.

Anonimno 5675, 11.02.2025 ob 12:37

D7m00, 11.02.2025 ob 12:24

Hjaaa, dans jaz po vseh trgovinah iščem žolco. Nikjer je nimajo. Imajo pa tlačenko. V trgovini so rekli, da žolco mogoče dobim pri kakšnem kmetu.

Zato ker je žolca domača beseda za tlačenko? Tudi prekajen špeh ne dobiš v trgovini, le prekajeno slanino.😜

Ker je za trgovine nepraktično prodajat žolco iz kastrole. A še kar ne dojamete razlike?

Mi je uspelo pojesti en kos. Je užitno, bom verjetno pojedla v solati. Da malo skrije okuse.

New Report

Close