Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tlakovanje dvorišča

Tlakovanje dvorišča

Pozdrav

Več glav več ve in tu vas je res veliko. zato mislim, da bi mi lahko pomagale.
Letos imamo v načrtu, da tlakujemo dvorišče.
Nekaj dvorišča bomo z nasipavanjem še pridobili, tam pač ni tako utrjen teren, preostali del pa bomo samo obnovili in zamenjali tlakovce.
Zanima me kje naj dobim kakšne dobre delavce, da bi nam tlakovce položili?
Pa tudi tisti del, ki še ni utrjen, bi radi še letos dodobra pripravili in že kar tlakovali, čeprav je baje boljše, da čez zimo odleži zemlja, zmrzne…
baje se da če je teren dobro pripravljen vse rešiti tudi zdaj.
Material imamo ( tlakovce, travne plošče ), bagerista, ki nam bo poravnal zemljo tudi, manjkajo nam le še delavci, ki bi nam tlakovce polagali.
radi pa bi, da bi bila zadeva res kvalitetno in natančno narejena.
Poznate koga?
Hvala in lep dan.
Tina J.

od kod si

Mene pa zanima, kje ste kupili tlakovce in po kakšni ceni. Mi bomo tudi tlakovali in to kar veliko dvorišče, pa me zanima, kje imajo tlakovce po ugodi ceni. lepo prosim, če kdo ve.

Bajonetka, pri nas doma sva jih kar midva z dedkom položila. Rabiš droben pesek za že utrjen in izoblikovan teren, valjar, plastično kladivo, mivko, metlo in veliiiiiiko potrpežljivosti ter lepo vreme. Rabiš še mašinco za rezanje tlakovcev in vodo, da se ne kadi. Po 15 letih so še vedno na svojem mestu.
Če si iz območja LJ, pa lahko koga priporočim.

Smo iz ljubljanskega konca ( obrobje Ljubljane )
Tlakovce pa smo kupili od “Jarc-a” in to v trgovini “Obnova” na Drenovem griču.
Imate zdaj zame še kaj več informacij?
Hvala in lepo popoldne.

zivjo. prebrav sm da zelite imeti potlakovano dvorisce in urejeno okolico. Mi se s tem ukvarjamo in delamo zelo kvalitetno in smo cenovno najugodnejsi. Če vas zanima je naš tel. 041711296. se priporocamo. hvala

New Report

Close