Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek tlakovci

tlakovci

Kakšne tlakovce imate okrog hiše – barve in oblike?
Mi imamo oranžno fasado in siv cokel. Sedaj kupujemo tlakovce. Odločili smo se za rdečo, rumeno, rjavo mešanico. Ali bi izbrali tako barvo tlakovcev glede na oranžno fasado? Meni je sicer nekoliko bolj všeč kombinacija oker, siva, črna, vendar so me ostali domači preglasili.

Siva. Mi imamo rumeno sivo kombinacijo fasade s sivim coklom in imamo sivkaste postarane tlakovce. Si ne predstavljam, da bi imeli rdeče.

Na gospodarskem razstavišču poteka sejem dom, pa pojdite tja pogledatikakšne variante imajo.Ponavadi dobiš še fajn sejemski popust.

tvoja ideja se mi zdi boljša.

*****Tudi zate sonce sije****

Kaj imajo na tem sejmu?

Mi imamo oranžno in sivo fasado. Tlakovci so svetlo sivi in antracit sivi.
Lp, Nataša

Kaj imajo na tem sejmu?[/quote]

Vse za dom in gradnjo.Ko smo zidali svašla vsako leto tja in se je dalo dobiti material kar ugodneje.

ne pozabi, da z leti med talkovce začne rasti plevel, trava in če se razpočiš bo rastlo, in ga moraš redno ruvat z orko ven, da je lepo…ne pozabi tega!

četudi daš spodaj še take folije in kar dajejo, da baje potem plevela vems ni, jim ne verjemi, ker bo.

Baje se da vmes tudi suhi beton ali nekaj takega pa trave ni.

ponavljam, vmes lahko daš karkoli..pa pride med tlakovce z vrha semena plevel, trave in to zraste…to je dejsvtvo, resnica, četudi boš tlakovce zabatonirala, čeprav to noben ne dela, bo vmes z leti, ko se betob skruši in zmehča zaradi upogibanja med tlakovci zrastel plevel!

Ja in? Ga pač populiš. Kaj pa je druga opcija, asfalt? Bljak.

vem da plevel zraste, vendar sedaj dajo vmes kremenčev pesek in je tega plevela malo manj. Zaradi tega nas ne bo odvrnilo od tlakovcev. Me bolj zanima, če pašejo rjavo rumeni tlakovci k oranžni fasadi.

Na en list si nariši hiško oranžne barve, okrog pa si nariši tlakovce take barve, kot želiš. boš videla, kako bo izgledala. Mislim, da ne bi smelo bit težav in da bo pasalo.

Kupi nekaj tlakovcev sive in nekaj te barvaste variante in postavi ob hišo. Ti bo kmalu jasno.

Imamo rumeno hišo z sivim coklom- tlakovci opečnati. Le pri garaži in parkirnih prostorih so sivi. Izgleda fenomenalno, pa so tudi nam prej vsi kritizirali-zdaj jim je pa všeč.

Ok, nimamo hiše, imamo samo vikend in parkiramo na travnati površini.

Ma, kamorkoli drugam pridem, res ne opazim, ali se tlakovci ujemajo s fasado. Še tega ne opazim, kaj sploh majo po tleh … Važno, da ni blato. Meni je to že orto smešno, kako komplicirate. A ta farba ali una pa plevel vmes. Jaz sem pa naravnost vesela, če vidim, da kje med kockami poganja trava ali mah pa magari še kakšen regrat.

A je res to vse tako pomembno?

A na sejmu se res dobiš kakšen popust? Imam namen kupit večjo količino tlakovcev in bi to prišlo kar prav. Kje pa ste kupovali tlakovce, jaz sem iz Ljubljane in bi mi kakšen namig prišel prav.
Hvala

Od Oblaka so najcenejši v topdomu v Logatcu. IOC Zapolje

New Report

Close