Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tlakovci – cena

Tlakovci – cena

Rabili bomo nekaj tlakovcev za ureditev gredic.

Čisto navadne, cementne – velikosti cca. 30 x 15 cm in debeline 8 cm.

Sem guglala in kamrkoli pritisnem na cenik, se mi pokaže ‘sivina’ :-)) Res!

Prosila bi vas, če kdo ve, koliko stanejo taki tlakovci. …… en komad!

Hvala vam!

http://www.tlakovci.si/images/katalog/cenik2012.pdf sicer je že rahlo v letih..za približno

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Mi smo jih prejsnji teden kupili v Merkurju.Ne da se jih kupit po komadu ampak po kvadratnem metru.En kvadratni meter je 11 evrov pride pa mislim da 23 tlakovcev celih in nekaj pilovick.

Ne vem, kakšne točno imaš v mislih. Sama iščem tlakovce za tlakovanje dvorišča in sem jih ravno danes videla v Jagru za 10,50 EUR na m2.

Hvala 100 krat!! 🙂

Iščem točno take, ki so pod oznako H, sive barve. JES!!

Nisem sploh imela pojma, koliko to stane. Hvala in lep pozdrav!

Pri tlakovcih je razlika v ceni tudi razlika v kvaliteti (gostota in debelina). Če so pretanke in preredke, hitro popokajo in je z njimi cel štrapac 🙁 Smo zafrknili s kao “poceni” tlakovci iz Italije.
Poceni kupiš, dvakrat kupiš pri tlakovcih drži…

Hvala 100 krat!! 🙂

Nisem sploh imela pojma, koliko to stane. Hvala in lep pozdrav![/quote]
Samo kot pravim, preveri, ker je tole že staro. Merkur, Sam, verjetno še kje.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Hvala 100 krat!! 🙂

Nisem sploh imela pojma, koliko to stane. Hvala in lep pozdrav![/quote]
Samo kot pravim, preveri, ker je tole že staro. Merkur, Sam, verjetno še kje.[/quote]

To, kar meni odpre na tej povezavi, ni staro;) (cenik 2015, velja od 1.3.2015), je pa res, da dimenzije pod oznako H (Tlakovec”H” siv) niso 30x15x8, pač pa 20x16x6. Bodo pa gredice (najbrž) lepe tudi s temi ;))

To je delano z mislijo na gredice:-))

Lahko pogledaš tudi na stran IGEM kograd.

New Report

Close