Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek TNT – problemi z njimi

TNT – problemi z njimi

Je že imel kdo probleme s TNT?

Namreč, meni je že v četrtek bil poslan paket, pa še ga nisem dobila (moral bi biti pri meni v petek). Pravijo da na moj naslov ni bilo poslano nič. Šofer, ki bi mi ga moral pripeljati pravi, da nič ne ve. Šofer, ki pa je paket prevzel, pa je nedosegljiv na tel. in po logičnem zaključku je lahko on edini krivec da se je paket izgubil.

Kako za hudiča lahko oni izgubijo paket???!!!!

Se je komu že zgodilo kaj takšnega? Kako lahko ukrepam? Komu se pritožim? Kako dokažem kaj je bilo v paketu?

Ali obstaja možnost da se paket od nekod čudežno pojavi?

Prosim za vaše izkušnje itd.. Hvala, Besna.

tisti, ki ti je poslal je dobil potrdilo na katerem je številka. Po tej številki se lahko paket najde oz. ugotovi ali je sploh bil poslan. Take reklamacije se lahko rešuje na njihovi brezplačni številki, vsaj pri DOOR TO DOOR je tako

Odkod pa bi ti morali pripeljati paket in kam? Morda lahko malo povprašam.

Nat1997, DOOR TO DOOR in TNT sta zdaj ista firma.

no, pol se bo pa simpl dalo zvedet, vsaj mi smo vedno

lp

petybnino – ti si zaposlena tam ali kako?

Paket je bil prevzet v Slovenj Gradcu, poslan v Mb.
Bomo jutri zjutraj kontaktirali še šoferja, ki je paket prevzel (danes ni dosegljiv), pa bomo potem videli kaj bo. Upam, da se bo našel. Ampak mi še veno ni jasno kako se lahko kaj takega zgodi..

Ne, nisem zaposlena, imam pa reden kontakt z šoferjem, ki vozi našo robo.

Na oddajnem listu imaš številko!! ČE nimaš tega lista, potem …

pri meni je nastal drug problem…že večkrat je bil paket poslan nazaj pošiljatelju…očitno so dostavljalci tako nefleksibilni, da se pripelje do nas (center MB!) samo 1x na dan, vsak dan ob istem času (ti pa zato vzemi dopust, ker delajo pa oni samo do 15.ure!), in če te 3x ne dobi na naslovu, vse skupaj pošlje nazaj pošiljatelju…sem ostala skoraj brez besed (!)
enkrat so pa meni pripeljali 3x nazaj paket, ki sem ga poslala, ker “naslov ni obstajal” – seveda sem 3x nosila stroške pošiljanja, preko pošte pa je bilo v naslednjem dnevu pri naslovniku (le kje so ga našli :))))…imajo res same nesposobne ljudi tam zaposlene ali kako?
da ne govorim o tem, kako težko je prevzet gotovino in jo proti plačilo odpeljat nazaj do pošiljatelja (pri odkupnini)…mah, res brez besed

Me čisto nič ne čudi, če izgubijo kak paket.

Meni je Siol pred cca 2 mesecema poslal paket in sem ga našla …. na balkonu!!! Šofer ni nikogar našel doma in ga je kar vrgel (!!!) na balkon. Notri pa je bila naprava, ki najbrž ni atestirana na metanje :))) Kdo je šoferju podpisal, da sem paket prejela, lahko samo ugibam….

Na list, ki ga je pustil, je napisal številko – seveda na to številko ni nihče dvignil, niti poklical nazaj. Ko sem klicala v centralo, so mi rekli da imajo 200 šoferjev in oni res ne morejo vedeti, kdo mi je dostavil paket. Ostalo jih ni zanimalo.

________________________________________________ Prave kritike so zasnovane na trdnem prepričanju ali znanju.

mi pa z TNT nimamo slabih izkušenj. Enkrat nam je njihov šef- sam pripeljal paketek na dom,ker se je mudilo.

Čudno, ker imajo v njihovih pravlih napisano, da če naslovnika ni doma, mu pustijo obvestilo s tel.številko, kamor naslovnik pokliče in se dogovori za drugo vročitev.

To glede naslova pa – tudi v mojem primeru so zdaj to izjavili, čeprav so najprej rekli, da šofer ki bi mi moral pripeljati, ni hotel prevzeti paketa. Čeprav mi ni jasno kako ne bi našli naslova – poznana ulica na taboru v mb. Očitno so res nesposobni v tri prekrasne.

Če pa hočeš pošiljati z odkupnino, pa se raje obrni na – so dosti bolj profesionalni kot pa ti ignorantski tnt..

meni je pustil tel št., ampak dogovorit se nisva mogla za prevzem, ker je bil pri nas ravno takrat, ko ni bilo nikogar doma, vozi pa do 15.ure…mi je lepo povedal, da če me v 3. ne dobi, gre paket nazaj…to je bilo to 🙂

Meni pa tale naš, če me ni doma pripelje kar v službo. Najboljše je, da pošiljatelj k naslovu pripiše mob. št. prejemnika in ga dostavljalec pokliče in dostavi tudi kam drugam. Ni nujno, da ravno na dotični naslov. Saj njemu je vseeno samo, da dostavi pravi osebi.

New Report

Close