Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek To bi bil čisto lepo moški svet, če bi moški malo bolj samozavestni

To bi bil čisto lepo moški svet, če bi moški malo bolj samozavestni

Odgovor na objavo uporabnika
8409, 28.12.2024 ob 11:49

monovka, 28.12.2024 ob 11:21

8409, 28.12.2024 ob 11:16

monovka, 28.12.2024 ob 11:10

8409, 28.12.2024 ob 11:04

monovka, 28.12.2024 ob 10:21

samski cinik, 28.12.2024 ob 09:17

Ko enkrat odstrneš f.ukfehtarska očala, vidiš, da je vseh teh silno neodvisnih močnih žensk bolj za vzorec tudi v zahodnem svetu. V glavnem pa gre za kakšne ženske srednjih let, zaposlene na vodilnih položajih.

Večinoma so ženske še kr lepo tretirane kot manjvredni spol. Žalostno je, da se večina družbe, predvsem pa žensk, tega niti ne zaveda. F.ukfehtarji so pa itak prepričani, da je biti baba nek privilegij, ker pač one lahko kao vsak dan drugega jebaća zberejo, ko so mlade. Uf, strašna svoboda.:)

To pa morate moški pri sebi razčistiti. Ženske vas ne silimo v fehtanje in še manj potem v posledični občutek, da se morate metat na trepalnice. To ste si sami tako vsadili v glavo.

To, da bi se le ženske med seboj zlobno in privoščljivo obnašale, počne le peščica žensk, veliko bolj to počnete med seboj moški z vašimi tekmovalnimi izpadi.

Smo pa bolj kritične in analitične od moških in se zato zdi, da iščemo napake pri svojem spolu. Tako to vidite (z veseljem najbrž) moški.

Zavedamo se seveda svojih popadkov, ampak to še ne pomeni, da bi kar vsaka obsojala vse druge ženske. Večina skuša biti realna in samokritična. Ali to uspeva, pa je veliko vprašanje.

Vseeno mislim, da se po spolu ne razlikujemo tako zelo. Tudi moški znate biti zahrbtni, pritlehni in spletkarski. Pa tudi ženske znamo biti grobe, hladne in ohole. Tudi moški znate biti nežni in čustveni, kakor tudi ženske samozavestne in operativne.
Vsega imamo, le videti, iskati in najti moramo znati. Pa predvsem vedeti, kaj sploh hočemo.

“Smo pa bolj kritične in analitične od moških”

Hm. Citation needed.

Se ti zdi, da je nemogoče izhajati iz empiričnih zaključkov?

Ni, ampak to je potem anekdotno. Ne trdim, da ni res, samo ne spomnim se, da bi kdaj videl kak vir potrjevati tako trditev.

Morda nisi naletel ali pa nisi bil pozoren, ker te takrat to ni zanimalo.

Moj vir so neposredne izkušnje. Ne potrebujem akademsko potrjenega strokovnega mnenja, mi lastno mnenje zadostuje.

“Moj vir so neposredne izkušnje. Ne potrebujem akademsko potrjenega strokovnega mnenja, mi lastno mnenje zadostuje.”

Lastna mnenja so lahko varljiva. Greš npr. ven in ti Zemlja zgleda ravna.

Bom poguglal, da vidiva, če imate prav.

Lastno mnenje je meni merodajno za MOJE življenje. Ostalim prepuščam, da si zase najdejo svoje lastne nazore in prepričanja.
Nisem se pripravljena uklanjati večinskim pravilom razmišljanja, kadar to ne sovpada z mojim lastnim. Lahko primerjam, vrednotim, oblikujem mnenje, ne jemljem pa kot merodajno vodilo in še manj kot sveto resnico.

Pa mislim, da je kar splošno znano, da moški razmišljajo (in se tudi odločajo)  premočrtno, ženske pa vključujemo še sto postranskih dejavnikov. Od tod nenehno tehtanje za in proti. Moški temu rečete cincanje, mencanje, neodločnost.. ženske pač to imenujemo analiziranje stanja 😄

Pa uspešno iskanje pravih odgovorov želim!

Velikokrat je zelo zdravilno pogledati starejse zapise dolocenega uporabnika.
Se hitro ugotovi, da sami sebi pljuvajo v skledo, z nasprotujocimi trditvami oziroma kvazi teorijami.

Niti nisem mislil, da bo kdo našel povezavio z Golobom in nutrijo, ampak ja, načeloma s estrinjam.

Za kozlat, vlada nam bivša starleta, taka že malo posušena.

New Report

Close