Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek To je forum do 16.ure

To je forum do 16.ure

Dragi vsi!Izgleda,da je to forum,ki živi samo do takrat,ko ste še v službah.nekaj nas je res takih,ki nimamo (več) te sreče,vendar,ko gre ura proti 16.,se počasi umirimo(te) in spet se je treba seliti na druge forume.Ja pa dejte si internet še doma zrihtat!jaz vas pogrešam tudi po 16.uri!
Lepi ste vsi,res!posebno pa še ena med vami!
Sp

Naj se ta forum imenuje kar “Do 16-ih”
Lepo noč,pastir
Sp

Hooooohhh ja, dobrojutro primorec!
Ekole iz tvojih ust v božja ušesa in že je tretji dan, ko sem si ga priklopil tudi doma :))) internet seveda!
Samo, me še ne uboga tko kot bi rad, no pa že itak vas kdaj komaj sledim v debati… Tko, da sporočam tudi razočarancu, da nevem kolikokrat se mi bo uspelo pridružit vašim (turbo) debatam. Včeraj pop., ko me je zopet SončeK zbudil se že nisem uspel uklopit :((
Ponoči pa, ko sem večinoma buden, pa veše misli kmalu potonejo globoko v noč…
Hmmm,.. Sprevrženec, kje pa je danes SončeK? Sem se moral kar sam zbuditi :(( ali je mogoče na vašem koncu, mogoče celo pri tebi??
Dobro jutro Slovenija, dobrojutro klapa!!!

Ali sem danes mogoče prezgodaj vstal? Ponoči sem si zamislil, da danes grem bordati na smučarski center Cerkno, pa da se bom malo tudi SončKu nastavljal, pa tko na izi.. Zdaj pa sploh nevem mislim, da bom veeno odrinil, ampak SončeK kaj nas pa le obišči :))

Zdravo razbojnik!
jaz sem še tako na 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} moči,sem šel spat ob 4-ih zjutraj.Je bilo treba na enem drugem forumu težave reševat(ker ni bilo Sončka).
Sončka sem pa danes res že videl,da ne rečem slišal…
Če si pa že v Cerknem,no do mene ni dolga pot(ali pa),pa eno tako udariva,da…….da,a to je pa predmet osebne konverzacije.
lep dan ti želim!
Sp

Lej, da sem tu – moraš pa razumeti, da družina zahteva svoje.
Pa priden bod’!

Cmoka na lička.

Jaz imam že lep čas doma internet, a grunt zahetva svoje, moram krave molzit, svije hranit, ovce stričt, traktor šraufat…. Pa še ponavadi je moj internet doma zaseden, ker se krave konektajo na anti Kreutzfield-Jacobsov server in klepečejo o aktualnih temah… grem še naprej delatv štalo… :)) adios!

Žverči,priznaj,da imaš internet doma šele kratek čas,pa tudi če ne!tudi jaz imam eno crazy family,žena..no ja,ta je še najbolj normalna,hči full hard pubertetnica,sin..za anale priliznjenosti in smešnosti,aha pa še ljubica je tu.ta je pa nekje v pozadini družine(beri:mene).trenutno je pač ona tista,ki ji posvečam največ časa.Kaj pa ti?Si že omrežila tistega ljubimca al ne?
lepa si žverči
Sp

Sprevržko, najprej k tebi…

Tele uganke te bodo pokopale, pazi se, če ne izziva razočarko pa ti, lumpa sta oba.
Ja si me danes že videl kaj in slišal tudi ne, ma saj me itak vsi, saj se matram že celo jutro posijati pa ne gre, so tile oblaki danes bolj nagajivi kot pa jaz.
Ampak se ne dam, se bom matrala še naprej, da le posvetim…

cmoka

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Razbojnik, tukaj sem, veš kaj tebe prebuditi, je zelo težko, ne vem o čem nenehno sanjaš… Tale uklop pri tebi traja precej časa.
Dobro jutro je že mimo, pa naj bo raje ena cmoka, če že uživaš tam gor na zasneženih poljanah. Sem ti fofš, da veš, no pa se tolažim, da bom tudi jaz presmučala kar polovico tega prihajajočega tedna.

pa-pa

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Jaka, ti si taprav delaven Sovenec! Bravo, pa pazi da ti kaj kravice ne ušpičijo, bodi previden, saj veš kakšne so, nenehno presenečajo!

Uživaj.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

evo moj prvi post na tem forumu.

OD DOMA!!!

Jaz imam kabelski net doma, že več kot eno leto…pa imam enega “otroka” doma, ki mu moram kuhat, pa pospravljat, pa čistit, pa prat, pa likat,…tak da zadnje čase sem full malo na netu.
Bodo prišli časi, ko si bom lahko vzela tudi za sebe čas…vsaj upam, da bodo 🙂

Tak, krave so site, štala skidana, otroci siti, žena zadovoljena, traktor poštiman,… Pa vse to do 15:00! Mater sn pridn! Zdaj pa si bom en pir prvošu!

Pozdravljen tujec, dobrodošel, si pa zelo skrivnosten ali je tole -dp-, kot diplomat???

Dobrodošel med nami!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Če je to otrok,OK,drgače pa brcni lenuha iz fotelja,da ne bo samo fu**l s tabo,nemarnež,mu že pokažemo vraga,mi forumaši,da bo našo Ario tako izkoriščal!
A ne klapa?
Sp

Na zdravje!Trknem v tvoj krigl z mojim štamperlom!
Sp

Nov sem samo na tem forumu, drugače pa imam enak nick na vseh forumih.

Za začetek samo spremljam, ker še ne vem kaj se tu dogaja, pa da ne naredim kakšne neumnosti.

Tnx za dobrodošlico.

Ko bi še vsaj f****, potem bi še šlo…niti tega ni več :)))))))))

Pa sploh imaš čas ob vseh teh opravilih za “tisto”? Najberž se te niti motiti ne upa.

Iiiiiiihaaaaaaa, evo mene skiyaša iz Cerknega!
Sem zjutraj potem prec odrinil, sam skoz sem bil brez SončKa :((( , le sosednje gričke je (si) nekaj obiskoval- a.. ti ti ti!!! Sem pa užival!! Cool man!!
Ja madonca, drgac ste bli pa vsi nekaj pridni! Imate vsi nekaj že doma za pedenat, jaz pa kot ptiček na veji.. čiv čiv čiv ;)))
Zvečer pa mal v lajf, kajne!? Kam vas bo neslo? Jaz mam u planu it pogledat u Predvor, v diskoteko Skala, da vidim kako je tam, še nisem bil, pa tud nisem prepričan, če še obratuje. Mate kake info.!?
Ok. Lp!

…dan, ki da ti vse in vse ti vzame… ..naj te upanje ne zapusti..

Karkoli tu rečeš,ni odveč.Preklinjat nas Primož sicer ne pusti,pa tudi lepo ni,drugače pa smo delali skoraj že vse!
Dobrodošel!

Ježeš marija, pa mi je res ušlo!! Hvala za opozorilo, saj drugače sploh nisem tak, da bi veliko preklinjal, le sem pa tja kdaj uide- napr. danes ob kakšnem grdem padcu!! Ma, sam sem res malokrat padel, kot za prvič po dveh letih!! Se moram sam mav pohvalit!
Drugače pa uživaj, pa še tisti- skoraj vse- naredi :)))
Lp!

živjo SončeK!
Veš, to noč sem pa res celo noč bede sanjal!!! Sem bil doma v svoji na novo prenovljeni sobi, vse je bilo tako mirno, tiho, jaz pa sanjaril o vsem mogočem… Potem pa sem prižgal še radio in na poslovnem valu se je vrtela do jutra taka lepa glasba, da sem se kar topil z njo… samo glasba,brez vmesnih komentarjev in jaz in tiha noč..
A naslednji teden pa ti na smučke ali morda na bord? Kam pa?
Hej, cmoka tudi tebi!!

Za tisto je vedno čas, samo…

New Report

Close