Najdi forum

Splash Forum Politični čvek To je forum za izživlčjanje pregorelih glav enih in istih

To je forum za izživlčjanje pregorelih glav enih in istih

kot naprimer benafleka ki napiše sto postov vsebina pa je nikakršna in bedna

Se strinjam.

benaflekovi posti so polni resnice o trpljenju slovenskega naroda. 6o-letno enoumje je pustilo posledice, saj ste nekateri ali tako mladi ali pa potomci izprijencev, ki so Slovenijo spreminili v deželico z najbolj tragično zgodovino. Napadi na RKC, domobrance….so samo izgovori, da se utišajo grozodejsva, ki so se dogajala po letu 1945.
Svetilnik je pravi “biser” s svojimi komentarji, v moje veliko veselje njegovih lažnih komentarjev ne prebiram, a zgornji je tako kratek, da sem ga morala prebrati.
Svetilnik samo kratek poduk, če ga boš razumel: Vremena Kranjcem se že jasnijo!

ja seveda polni resnice, čigave. Bogi reveži, kako ste trpeli 60 let, še dobro da nas je sploh kaj ostalo. Kdo so iprijenci bi se dalo debatirati. Kdo napada domobrance, vedno začnete tisti, ki jih imate za heroje, dragi moji, to nikoli niso bili in nikoli ne bodo. Drugo so povojni poboji, ki jih vsi obžalujemo, vendar naslova pobiti narodni heroji si ne zaslužijo, niti si ne zaslužijo borčevskih prnzij, kateri bi nekateri tako radi dobili (plačeval jih je okupator).

če bi se zadovolili z spominskimi obeležji z napisom” žrtvam druge svetovne vojne”, bi bilo že vse pozabljeno, tako pa je potrebno kašo vedno znova pogrevati, sploh v pred volilnim časom.

vremena Kranjcem so že dolgo jasna, vsaj večini!

Nej grejo v italijo in nemčijo, ter tam zaprosijo za penzijo, hehe če so jih imeli za svoje, morda jim jo bojo pa italjani in nemci dali, pejte zej svojim po pomoč, kaj hočete od nas?

New Report

Close