Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka To je lepo od Harryja

To je lepo od Harryja

Da je omenil tudi materine sorodnike.
https://www.zurnal24.si/svet/po-rojstvu-harry-v-cast-diani-storil-nekaj-cesar-william-nikoli-ni-327580

povedal. Saj sam zgleda kot dirty bastard. Pegast, rdečelas, bljak!

Mali bo imel tudi ameriško državljanstvo in bo lahko emigriral, ko bodo Britanijo spet napadli….

Vsi sorodniki enakovredni? Ko berem kraljevski zapis ne najdem njenega očeta. Toliko o enakovrednosti;)

BTW: Heri z izbranko krši veliko kraljevskega protokola, razumem, da se časi spreminjajo, da ni med prvimi za prestol itd…a krši pravila. In če napišeta en tak stavek, v katerega vključita večino bljižnega sorodstva (ne vse), še ne pomeni, da se mu zdaj zaradi te geste pa ploska;)

PS: a zdaj bo moderno javno obveščati koga vse si obvestil?

In kaj ima vse širše sorodstvo z rojstvom novorojenčka?

In kaj ima vse širše sorodstvo z rojstvom novorojenčka?
[/quote]

Dvorni protokol to zahteva.

In kaj imate vi od tega, da spremljate par folka, ki ne dela v življenju nič koristnega za vas razen preseravanja pred kamerami…pa dobro, a ste malo bebavi?

Moj dnar je na tem, da ga boš prej ti.

Da ni omenil njenega očeta, mu pa res ni za zameriti.

Moj dnar je na tem, da ga boš prej ti.
[/quote]
Jaz se nobeni zenski ne bi pustil manipulirati tako kot Harry. Se malo pa si bo na glavo nataknu picko in sel na protest feministk, ker mu bo tako narocila zena.

Pa poglej ta gnoj od forumske moderacije. Brise moj komentar tvojega pa me. Pac levakarska feminazi gnojnica. Zato skoda vsake obzirnosti, ko imam folk opravka z vami.

By the way, to, da bo Harry verjetno tako koncal in zakaj, je Rollo Tomassi ze izdatno utemeljiv. Ni zraslo na mojem zeljniku. Ampak feminizirani pickezi in corumske butare raje orgazmorate na kraljevske pravljice, lol.

Da ni omenil njenega očeta, mu pa res ni za zameriti.
[/quote]

Hm… ker njegov oče je pa perla? Se spomniš varanja njegove mame….? Če g. Čarls dela to na kraljevski način, ni zato nič boljši:)

New Report

Close