Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek To je pa tema za moške

To je pa tema za moške

Torej..

Še vedno si želite in pričakujete večno zvestobo od bitij, ki so dokazano nagnjena k menjavanju partnerjev, enkrat na mesec biološko neprištevna, verjamejo pa turškim nadaljevankam, instagram infulencerkam in se smejijo Avdiću? Se vam res zdi, da nekaj zamujate, ker niste trajni del njihovih življenj? Si res želite “zveze”, kjer boste imeli polno odgovornost, nosili večji del finančnega bremena in ne boste imeli nobene avtoritete?

No ljubček, imam blizu 50 let in nikoli nisem prevarala, niti resno razmišljala o tem. Poročena že zelo dolgo. Če si ti spoznal kurbice, ženske brez moralnih vrednost, sebi pripisi lastno nesposobnost. TV pa ne gledam, razen kakšen dnevnik ali občasno film. Resničnostnih sovov in telenovel nikoli nisem gledala. Eh zagrenjenec si ti samski cinik.

Temo imaš za moške, zato sklepam, da ženskih mnenj tudi ne želiš. Pa ti posredujem mnenje mojega moža: ne, take ne bi želel, ne iskal, ne imel.

Moraš najprej obrniti svojo retoriko in napisati, kakšno želiš, ne pa, kakšne ne želiš. Potem je lažje iskati in najti.

Odgovor na objavo uporabnika
samski cinik, 07.11.2024 ob 06:27

Torej..

Še vedno si želite in pričakujete večno zvestobo od bitij, ki so dokazano nagnjena k menjavanju partnerjev, enkrat na mesec biološko neprištevna, verjamejo pa turškim nadaljevankam, instagram infulencerkam in se smejijo Avdiću? Se vam res zdi, da nekaj zamujate, ker niste trajni del njihovih življenj? Si res želite “zveze”, kjer boste imeli polno odgovornost, nosili večji del finančnega bremena in ne boste imeli nobene avtoritete?

…am…napaka. Neprištevna sem CEL mesec VSAK mesec. Ne samo par dni..

Živim kot mi paše in prav briga me kaj si misliš

ko vidim postavno žensko, vidim moje uživanje z njo, pod pogojem, če bi tud jst bil njej ok in se  mi preprosto jebe za to kar ti pišeš, avtor..

Pozabljaš pa, da dosti tipov živi na račun žensk, ko ženska prinese v vezo dosti več, kot ima tip na lagerju..

New Report

Close