To je pa tema za moške
Torej..
Še vedno si želite in pričakujete večno zvestobo od bitij, ki so dokazano nagnjena k menjavanju partnerjev, enkrat na mesec biološko neprištevna, verjamejo pa turškim nadaljevankam, instagram infulencerkam in se smejijo Avdiću? Se vam res zdi, da nekaj zamujate, ker niste trajni del njihovih življenj? Si res želite “zveze”, kjer boste imeli polno odgovornost, nosili večji del finančnega bremena in ne boste imeli nobene avtoritete?
No ljubček, imam blizu 50 let in nikoli nisem prevarala, niti resno razmišljala o tem. Poročena že zelo dolgo. Če si ti spoznal kurbice, ženske brez moralnih vrednost, sebi pripisi lastno nesposobnost. TV pa ne gledam, razen kakšen dnevnik ali občasno film. Resničnostnih sovov in telenovel nikoli nisem gledala. Eh zagrenjenec si ti samski cinik.
samski cinik, 07.11.2024 ob 06:27
Torej..
Še vedno si želite in pričakujete večno zvestobo od bitij, ki so dokazano nagnjena k menjavanju partnerjev, enkrat na mesec biološko neprištevna, verjamejo pa turškim nadaljevankam, instagram infulencerkam in se smejijo Avdiću? Se vam res zdi, da nekaj zamujate, ker niste trajni del njihovih življenj? Si res želite “zveze”, kjer boste imeli polno odgovornost, nosili večji del finančnega bremena in ne boste imeli nobene avtoritete?
…am…napaka. Neprištevna sem CEL mesec VSAK mesec. Ne samo par dni..
Živim kot mi paše in prav briga me kaj si misliš