Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek to mi je všeč…

to mi je všeč…

…da teme letijo gor, tako, kot pri f.nosečnost.

Men tudi. Je bolje tako!

Piki Miki in ostale ljubljančanke, ki se dobivate na kavici, se vam lahko kdaj pridružim?

Tudi meni je to všeč!

Lp,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Meni pa ne preveč, se mi zdi da je potem vse zmešano in da nič starega več ne najdem. Pa sedaj mora vsak odgovor potrdit moderator. Ali to velja za vse ali samo za nekatere uporabnike?

…Po eni strani je dobro, da moderator prej pregleda sporočilo in ga šele nato uvrsti na forum; toda to traja predolgo! Če Primož ne bo imel časa, bo npr. sporočilo prišlo “na vrsto” komaj čez par ur, ali pa celo naslednji dan!??

se strinjam! Lp

Meni tud.

Lp, Maja

jaz se pa kar ne morem navadit 🙁

se pridruzujem tvojemu mnenju…

…kaj še čakaš????

Mi bolj ustreza, kot pa tisto, ko stoji na svijem mestu in zaradi prevelikega števila tem , kar zgine na drugo stran.

LP Maja

Lep pozdrav !

Zdaj si me pa dobila… 😉 Ful sem vesela, da se bomo enkrat spoznale med sabo! Kdaj in kje?

Do sedaj smo se dobivale v Mostah pri tržnici v Podkvi. Jaz pridem peš, abea kakor kdaj, elium ima tu starše, prav tako mateja t.(ki pa iz neznanega razloga bojkotira kavo z nami, hi hi hi). Bubika tudi pravi, da bi prišla, pa še če katera hoče. Drugače pa so abeina, bubikina in tvoje dete skoraj glih stari.

Po moje bo drug teden kakšna kava, če bo vreme. Najbolj se nagibamo k četrtku. Sicer pa kakor bodo še druge rekle.

Menda vas bom že našla, he he. Ampak ni problema. A se tam da parkirat al je gneča?

Lahko parkiraš na tržnici, popoldne se gotovo kaj najde, drugače pa je ene par parkplacov kar direkt ob cesti, za semaforjem, gledano v smeri od porodnišnice proti Fužinam. Podkva je na isti strani kot cvetličarna Eli par korakov naprej, ob mostu.

To je vsem všeč, da teme letijo gor kot pri fucking nosečnosti!

To je vsem všeč, da teme letijo gor kot pri fucking nosečnosti![/quote]

Jeeeeeeeaaaaaaaa!!!!!

Tudi meni je to nadvse všeč!!! :-)))))

Da je pa nekdo tole temo iz leta 2004 potegnil, vam pa ni potegnilo, a? 😉

da je to naredil nalašč in da vsi v temi trollajo, pa tebi ne potegne, kaj?

New Report

Close