To morate prebrati!
Kolumna bi bila smešna, če ne bi tako idiotsko vpletel Židov. S tvojim podstrešjem pa je tudi nekaj hudo narobe. Goni se in ti in Hitler in nacističen prispevek medicini. Če bi ti živel(a) med vojno, bi najbrže predlagal(a) “zdravnikom” po konc-lagerjih, naj preizkušajo s kake višine lahko pade človek (žena, otrok) in doživi zvin-lažji zlom-težji zlom-smrt, kolikokrat lahko človeka zabodeš z bajonetom preden umre, koliko podganjega strupa lahko zaužije preden… in tako dalje. Teh, tebi in Hitlerju, zanimivih poskusov je nešteto. Le (bolni) domišljiji moraš pustiti prosto pot.[/quote]
Tipično butalsko. Res upam, da nikoli nisi koristila storitev medcine za katere je zaslužna medicina iz 2. sv. Pa vprašam: Boš še vedno tako “človeška in kulturna”, ko bo zmanjkalo vode in hrane? 😉 Ker pa je dokazano, da bi raje pojedla človeka, kot umrla, pa se jaz na tvojem mestu ne bi špilala fine. 😉
Nikjer ne zagovarjam dogajanja v 2. sv. Samo dejstva pišem. Sem morda v kakšnem postu napisala neresnico? Preveri svoje podstrešje.[/quote]
Ti si preveri svoje podstrešje.
Za moje pojme, si za na psihiatrijo.
Predlagam ti, da se kar daruješ sodobni medicini za novejše poizkuse. Pa naj te vrtajo, režejo, špikajo. Boš videla, kako ti bo lepo. Predlagaj to še tvoji družini. Doniraj svoje otroke, kot so jih morale te uboge židovske in slovanske matere tretjemu rajhu.
In ne boj se. Hrane bo vedno dovolj. Če je ne bo v trgovini, bo na vrtu in če ne v gozdu. Dokler kaj rase, se lahko tudi je. Ko ne bo več raslo, pa itak ne bo več kisika in bomo pocrkali.
In res me zanima, če si si ogledala tisti dokumentarec v celoti. Ker očitno nimaš pojma.
Res je, javni sektor smo židje današnjega časa. Preganjani osovraženi zajedalci sistema, ki jih je treba iztrebit! Vsi, ki se tule gor nekaj brezveze prerekate, več kot očitno sploh niste dojeli poante, in ste kot taki pravi pokazatelj slovenceljskega vladanja dveh celih sivih celic v glavi! Ostali prostor v buči imate več kot očitno s slamo zafilan.
Se zelo motiš.
Seveda je zgornji članek napisan tako, da javni sektor opisuje, kot so nekoč opisovali žide.
In mene skrbi, da je to le začetek.
Tudi Hitler je najprej začel le z karikaturami in slikicami po časopisih, s pomočjo katerih je hujskal narod proti Židom. To je bila hipnoza, ki je pripeljala do takih norosti, kot jih lahko vidiš na objavljenih dokumentarcih.
Narod je naposled Žide tako zasovražil, da so jih brez pomisleka pošiljali v taborišča.
In sedaj te vprašam, kakšen je bil namen članka v delu?
Posmeh vladi, da preganja sodobne žide (javni sektor)?
Ali je dosegel kontra učinek?
Mene skrbi dejstvo, da si lahko neki novinar izposodi eno tako zelo delikatno zadevo, kot je Holokavst za svoje pisarije po časopisih. Čemu? Je res mislil, da se mu bomo vsi smejali?
Očitno je pri zabitemu narodu do tega prišlo. Njim se zdi zadeva še celo smešna in niso dojeli napisanega.
Potem pa še avtorica posta trdi, da je prav, da se je Žide mučilo in delalo poizkuse na njih. Saj ne bi imeli take medicine, kot jo imamo.
Mene res skrbi, kam gre naš svet.
Zgodovinska dejstva se pretvarja, ustvarja neko novo zgodovino, ki temelji na kapitalističnih vrednotah. Važni so le dobri rezultati, denar. Ljudje niso pomembni. Niso pomembna njihova življenja. Očitno smo le tukaj, na tem svetu, da se nas iztroši in odvrže.
Ni več sočutja, ni več spoštovanja, ni več empatije …
Tipično butalsko. Res upam, da nikoli nisi koristila storitev medcine za katere je zaslužna medicina iz 2. sv. Pa vprašam: Boš še vedno tako “človeška in kulturna”, ko bo zmanjkalo vode in hrane? 😉 Ker pa je dokazano, da bi raje pojedla človeka, kot umrla, pa se jaz na tvojem mestu ne bi špilala fine. 😉
Nikjer ne zagovarjam dogajanja v 2. sv. Samo dejstva pišem. Sem morda v kakšnem postu napisala neresnico? Preveri svoje podstrešje.[/quote]
Predlagam ti, da se kar daruješ sodobni medicini za novejše poizkuse. Pa naj te vrtajo, režejo, špikajo. Boš videla, kako ti bo lepo. Predlagaj to še tvoji družini. Doniraj svoje otroke, kot so jih morale te uboge židovske in slovanske matere tretjemu rajhu.
In ne boj se. Hrane bo vedno dovolj. Če je ne bo v trgovini, bo na vrtu in če ne v gozdu. Dokler kaj rase, se lahko tudi je. Ko ne bo več raslo, pa itak ne bo več kisika in bomo pocrkali.
In res me zanima, če si si ogledala tisti dokumentarec v celoti. Ker očitno nimaš pojma.[/quote]
Res si zabita ko točak. 😀 Upam res, da ti nekdo zakolje otroka, pa bomo potem videli če mu privoščiš topel zapor, ali pa naj bo vsaj za poskuse koristen. Bo dovolj hrane na vrtu? Ko ti bodo lačne horde pridivjale na vrt pa vse pokradle. 🙂 Izobrazi se malo gospodinja, upam, da vsaj kuhat in pospravljat znaš.
In res me zanima, če si si ogledala tisti dokumentarec v celoti. Ker očitno nimaš pojma.[/quote]
Res si zabita ko točak. 😀 Upam res, da ti nekdo zakolje otroka, pa bomo potem videli če mu privoščiš topel zapor, ali pa naj bo vsaj za poskuse koristen. Bo dovolj hrane na vrtu? Ko ti bodo lačne horde pridivjale na vrt pa vse pokradle. 🙂 Izobrazi se malo gospodinja, upam, da vsaj kuhat in pospravljat znaš.[/quote]
Zelo nesramno.
Res si zabita ko točak. 😀 Upam res, da ti nekdo zakolje otroka, pa bomo potem videli če mu privoščiš topel zapor, ali pa naj bo vsaj za poskuse koristen. Bo dovolj hrane na vrtu? Ko ti bodo lačne horde pridivjale na vrt pa vse pokradle. 🙂 Izobrazi se malo gospodinja, upam, da vsaj kuhat in pospravljat znaš.[/quote]
Zelo nesramno.[/quote]
Preberi v koliko postih sem napisala na komu bi lahko opravljali poskuse, namesto na živalih. Ampak, če je tako zabita, da ne dojame in kar naprej obrača besede, tudi jaz ne morem prijazno razlagat kar naprej.
Zelo nesramno.[/quote]
Preberi v koliko postih sem napisala na komu bi lahko opravljali poskuse, namesto na živalih. Ampak, če je tako zabita, da ne dojame in kar naprej obrača besede, tudi jaz ne morem prijazno razlagat kar naprej.[/quote]
Kaj pa če bi bil tale pedofil po nedolžnem obtožen in ni pedofil? Ta pravi bi pa bil na prostosti?
Potem pa bi tegale reveža mrcvarili, mu lomili kosti itd. Kako bi mu povrnila škodo?
Ti si zabita in tupa ko noč.
Upam, da se ti nekega dne ne zgodi to, kar sama želiš da se zgodi drugim.
Preberi v koliko postih sem napisala na komu bi lahko opravljali poskuse, namesto na živalih. Ampak, če je tako zabita, da ne dojame in kar naprej obrača besede, tudi jaz ne morem prijazno razlagat kar naprej.[/quote]
Kaj pa če bi bil tale pedofil po nedolžnem obtožen in ni pedofil? Ta pravi bi pa bil na prostosti?
Potem pa bi tegale reveža mrcvarili, mu lomili kosti itd. Kako bi mu povrnila škodo?
Upam, da se ti nekega dne ne zgodi to, kar sama želiš da se zgodi drugim.[/quote]
Jap, njegova sperma bi čisto po nedolžnem priletela v ničhudega slutečega otroka. Daj ne seri, se zavedaš, da si danes nedolžen dokler ti krivde ne dokažejo? Veš, da obstajajo forenziki? Veš, da imamo vsi možnost obrambe? Še enkrat te vprašam: Kako bi se počutila če bi nekdo ubil tvojega otroka in dobil dosmrtno na Dobu. Naj povem, da so nedavno v javnost prišle informacije, da imajo tam dostop do interneta, sobe so lepo opremljene (ne tako kot vidiš u filmih), hrana je kot npr. v OŠ., itd. Reciva še, da bi obstajal tak zakon, ki bi dovoljeval takšno kazen (kar se mene tiče je to čisto možno, če obstaja smrtna kazen v USA), se pravi opravljanja poskusov v znanstvene namene. Kaj bi mu zaželela? Prijetno bivanje v ječi ali korist za družbo?
Upam, da se ti nekega dne ne zgodi to, kar sama želiš da se zgodi drugim.[/quote]
Jap, njegova sperma bi čisto po nedolžnem priletela v ničhudega slutečega otroka. Daj ne seri, se zavedaš, da si danes nedolžen dokler ti krivde ne dokažejo? Veš, da obstajajo forenziki? Veš, da imamo vsi možnost obrambe? Še enkrat te vprašam: Kako bi se počutila če bi nekdo ubil tvojega otroka in dobil dosmrtno na Dobu. Naj povem, da so nedavno v javnost prišle informacije, da imajo tam dostop do interneta, sobe so lepo opremljene (ne tako kot vidiš u filmih), hrana je kot npr. v OŠ., itd. Reciva še, da bi obstajal tak zakon, ki bi dovoljeval takšno kazen (kar se mene tiče je to čisto možno, če obstaja smrtna kazen v USA), se pravi opravljanja poskusov v znanstvene namene. Kaj bi mu zaželela? Prijetno bivanje v ječi ali korist za družbo?[/quote]
Jasno, da bi želela, da bi naredil nekaj koristnega za družbo. Delat bi ga poslala in to, tako, da bi delal zastonj, ne pa da bi dobil plačano. Nikakor pa, da bi se na njem delalo poizkuse. S tem bi pokazala, da sem njemu enaka.