TO NI FORUM ZA OTROČIČKE!
… :)))))))))) … Dragi moj Razo … Sej vem, da je to provokacija … samo … he he … ti morem odgovorit … Sej veš kakšna sem, da ne morem bit tiho … ;))) (ups … spet mi bo muca jezik papala, ko ga tko stegujem) :)))
Torej … ta forum je forum Res, totalno brezveze … torej … nima veze s pogovori o sexu … Za to je forum “Mladi” o spolnosti in bla bla bla … ali še bolj e forumi kot co spolnost.com … spolnost.net in podobne zadevšne … Tukaj je forum Brezveze … se pravi za pogovore kar tako tja v tri dni … Mogoče tudi kdaj o sexu … ampak … bolj za bluzenje …
No .. to da sem neizkušena … bi rekla da je res … Konec koncev sexam komaj tistih mojih 5 let (se pa moram pohvalit da odkar sem začela pa do sedaj sexam vedno redno … a ni to luštno) … Se pa pridno učim …
Sicer pa … saj veš kako pravijo … učiš se celo življenje … ;))))))
Lp, Bgv
Ja revčke smo, pa otročki smo, pa hi, hi, hi!!!
Ta prava ženska mora biti, mora znati… biti VSE.
Dragi moj, me boš kaj naučil, ali jaz naučim kaj tebe?
Ampak kaj ko si ne upaš in sem mogoče zate že kar preveč nagajiva…
Uh … kdaj je že blo to? :))))) No … jst sem jih imela tudi 19 … Pridna, a ne? :))))))))) ;))))))))
Je pa tudi pri meni pela prej rokca … :))))))) … saj veš, da je potrebno pred tem eksperimentirat …
Lp, Bgv
Sprevržko, na razočarka pa ne čakaj, saj veš vrže kostko, da jo mi papamo on pa repek med nogice in nas samo opazuje in lepo molči.
Saj veš, kdor molči, devetim odgovori.
Razočarko eno cmoko ti pošiljam ker si tako moj, veš to???
Žverčka ti pa nič tole brati.
hehe
berem ravno ta hip….madonca a si ti z mano v službi in me naskrivaj opazuješ……..imam malo časa….ampak kakor vidim, ste vsi bolj izkušeni kot jaz, zato da mi je kar nerodno, ker sem takšno temo naslovil….se bom poboljšal in dal kakšno nesexi temico…danes ali jutri……samo da čas najdem…..
cmokec na …….