Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek To ni več normalno …

To ni več normalno …

SORY LUBIKA…..SEM MISLIL, TO DA ZNA KARIOLO VOZIT, PA ŠAFLAT…….

za sex tak vem, da si……uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff…….

pa lepo zabljena ostani še naprej…vsak dan blj…….a ni fino……

kaj pa drugače…..kaj paziš……

poljubček enga vročega poletnega…..

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ups….zdej sem se spomnila…z Miškotom sta hodila k enemu prijatelju v Vrh….. Je tako? Ojej….sem zarila:))))))

hiihihiih…daj va se midva mal kregat…….

buča neumna…hihihiih….

a se pridem zdaj objet??????

*

prejšnji post je bil namenjen tebi, buča……

hihihiihih…

čakam in ćželim………

Buča???? Ti to meni buča???? Mulc…………boš vidu, k te bom po riti nagi:))))

hehheheheh a buča te jezi……

kaj šele tisot “neumna”……………….TI TI TI SI TAK……………

zvezdica še malo, pa boš čist premočena od……….

čakam in pričakujem, da se mi ……………….

**

Premočena od….??? Slabo kaže, da bo kaj dežja tukaj:)))))))))))))

Tako ja … Sedaj pa ima moj Sonči mamo v Vrhp … :))))))))))))))) … tega prijatelja pa ni več tam, ker se je skregal s to punco pri kateri je živel … :)))

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Uh … srce … pazim pazim … … (jah … no … recimo) :)))))))))))))))))))

Drgače pa … bl zalublena ku sem zdej pa res ne morem bit … :)))) … vsaj mislim … Me preseneča iz tedna v teden … :))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

a da ne bl????

bova videla…….če je pravi zate………….drugeče bom pa jaz spet malček k tebi “zajadral”…..hihihihihi

lep dan še naprej…..pa ne istroši še preveč, mladenka……..

aaaaaaaaaa………………zdej mi je jasno………….Kako pa kaj Miško? A se še kaj srečate? Če ne drugega, gotovo na kakšen zboru…….

Z Miškotom se sedaj nisva slišala že … … … teden in pol … približno … In v zadnje ko sva govorila mi je rekel, da sedaj nekaj časa ne bo hodil na zbore … pa da se ne bova nič slišala pa to …

Ga zelo zelo matra spet … Zadnjič mi je povedal, da mi je ravno tisti ponedeljek, ko sem šla jaz na pijačo s Sončkom, kupil zaročni prstan … in v sredo … tisti dan, ko sem ga pustila, me je imel namen zaprosit … :((((

Lp, Bgv

UPS!!! Ojej……pa misliš, da je mislil resno, ko je to rekel ali da te je samo na tak način hotel malo spravit “s tira”….???

Uh … fajn nasvet ta, ja … da naj se ne iztrošim … Če bo šlo tako naprej, bom konec leta samo še kost pa koža … :)))))))))))))))))

Lp, Bgv

boga ti………….

ali pa debela kot lunca….hihiihihihi

cmok

Ne ne … je res … :(((( … sem ga slišala po glasu … pa tudi on se ne zna lagat … in bi takoj vedela, če ni res … :(((((((((

lp, Bgv

In povej mi………..Kaj si občutila, ko ti je to rekel?

Hudo mi je bilo zanj … :(((( … Jaz vem, da si sedaj ne želim več življenja z njim … zato sem po eni strani samo srečna, da sem spoznala Sončka, ki mi je pokazal, da sem lahko tudi jaz srečna … z njim …

Tisti večer sem potem govorila o tem tudi z Sončijem … in mi je bilo precej hudo … Samo, vem da se bo Miško pobral … čeprav vem da bo težka … :(((

Lp, Bgv

brezsrčna pupa…….

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr…..akko moreš. da tak trpi???…hihi

Kaj je pa Sonči rekel na to? Mislim….a mu je bilo hudo, ko si mu povedala? Se boji, da se boš vrnila k Miškotu? (sej jaz vem, da se ne boš ampak me zanima kaj on pravi…)

Sam si je kriv … Prej je pa 3 leta z mano delal, kot da sem največji gnoj … … !!!!!

Lp, Bgv

Bravo Bugi!!! Kar naloži mu jih…..po riti!!!!!!!!!!

Hm … do konc leta … Jah … može može … :))))) ;))))

lp, Bgv

ti tih…zvezdica…..da ne boš na svoji riti občutila mene……..hihihihi

pa anke ne držat z drugo pupo, ki se sam norca dela……..

je treba bit zalubljen pa to in ono…drgač ni nič…samo šport pa nove variante….

heeee saj res BGV….
a si se kaj novega naučila………

lp

Čakam, čakam, da te občutim, ko že tako obljubljaš:))))))))))))

New Report

Close