Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek To ni več normalno …

To ni več normalno …

hhihi..no to je že bolje………še malo čakaj pa boš dočakala…….

**

leta letijo - iščem stevardeso.....

In ta čas……….a naj si pojem tisto…………: In čakam in čakam in krave mukajo……………”:))))))))))))))

Z Sončijem sva si zelo odkrita in mu povem vse moje občutke, tako da ve, kako čutim … tako kot veš ti … in tako kot vejo vsi na forumu … in vsi ki so mi prijatelji, starši, ……….

Seveda je ostal slabo … ker še vedno čuti Miškota za svojega prijatelja … in mu je hudo, da je prišlo do tega … Oba upava, da nekoč, ko se bodo stvari zgladile in umirile, da se bomo lahko vsi trije (ali pa mogoče štirje … še nova punca od miškota) vsedli za isto mizo in spili eno pivičko (ali bambus) skupaj …

Drugače pa … nekoliko se še vedno boji, da bom šla stran … To mi tudi vsake toliko pove … Pa saj imam tudi jaz strah, da bo on šol stran … oz. da se bodo čustva ohladila … … … Samo tej strahovi so normalni … in veliko je že to, da si jih odkrito poveva in da se o tem pomeniva …

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Do konc leta ne bi bila debela kot luna….ampak bi imela čist enga takega micenega bušija:)))))))))))))

Hja………bi bilo lepo ja, da bi se stvari uredile in bi lahko skupaj šli kdaj na pijačko…..ampak vedno se stvari ne obrnejo kot bi si želeli…. Ampak…sej bo prebolel……..počasi, ampak bo………

P.S. Ko si pa ravno bambus omenjala……..o madona, so se mi kar sline pocedile:)))))))))) To je bila moja pijačka še pred časom……

Hi hi – marsikaj novega, Razo … marsikaj … :))))))))) … in še bomo raziskovali … … … :))))))

Ehm … … … samo eno opozorilo … oz. kako naj rečem … ena ugotovitev … Ehm … če sexate na leseni mizi … si podložite pod hrbet brisačo … ;))) :))))

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

:)))) Jaz sem do pred mesecem in pol nazaj pila skoz sam bambus (večinoma no) … sedaj sem prešaltala na … hi hi … BIRCO!!!!!!!! :))))))

lp, Bgv

No … ja … … … :)))))))))))))))))))))))) … sej sej … :))))))))))))))))))))))))))))))

Uf … evo … sem se že zasanjala … kolikokrat se mi to zgodi zadnje čase … :((((

Lp, Bgv

Se pravi, da Miško je pil bambus, Sonček pa pivo??

Se pravi, da mi je Miško prepovedal pit pivo, ker mu je baje smrdela … :(((( Jaz sem od vedno raje pila pivo …

Lp, Bgv

Ah dej ga srat no!!!!!!!!!! Prepovedal?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!:((((((((((((( Pa kako ti lahko nekaj prepove???????????? Mislim……………….

Če sem pila pivo, potem me cel večer ni hotel poljubit … in še če me je se je tako zmrdoval, kot da bi mi smrdelo po dreku ven z ust … :((((( pol sem raje pila bambus … …

lp, Bgv

Oh, jebenti!!!!! Sam kaj vse se ne dogaja na tem svetu, kaj Bugica??

Eh … vse sort se dogaja … jebat ga …

Zdej sam vem, da se mi dogajajo take stvari … oh … Ravnokar gledam sliko, ki jo je poslikal v nedeljo zjutraj … ko mi je prinesel kafečke v postelko … … Nabral je dve rožici, jih dal v vazo … in šokoladne napolitanke je razporedil v obliki srčka na krožniček … in seveda kofetko kot je meni všeč … in mi prinesel v posteljco … :)))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii…………………………ma vama je prav videt, da sta na frišno zaljubljena:))))))))))))))) Sam kolk lepo!!!!!!!!!!

:)))))))) Ja … Priznam, da je presenetil še mene … On namreč nima navade nosit kave v posteljo (nobeni drugi, da je še ni prinesel) … In v nedeljo je pač bil zbujen (kot ponavadi) že zelo dolgo pred mano … in potem po določenem času je vstal … nekaj kolovratil po kuhinji … (zaprl vrata češ da me ne motil) in nato je prišel v sobo … mi zavezal oči … in mi postavil pladenj na nožke … :)))))) Če ne bi imela tistega pladnja na nogah bi skočila nanj in ga objela kolikor močno bi le lahko … :))))))))))))))))

Res je srček …

lp, Bgv

Sploh ne vem zakaj se obotavljaš?!?!?!?
Jaz sem pa ja prvi v vrsti,kanede?
😉

hmmmmmmmmmmmmm…al pa dedca…….hihiihih

dobra bgv…..mogoče boš pa še bolj zanimiva z leti postala…..vauuuuuuuuuuu

uživaj še naprej

leta letijo - iščem stevardeso.....

New Report

Close