to pa je kultura?
Aja , tako povej človek , NI verna !!!!
To te moti .
No , pa že raje vidim da je nevernik , kot pa vernik tipa Vasko , ki so ga pri verouku učili kulturnega obnašanja .
Kolikor vem , no vsaj prej , ko sem še hodil v cerkev je bilo tako , da so nas učili , razumevanja in tolerance , do drugače mislečih .
A si takrat šprical pouk ????
No, potem pa to razumi kot pravico do svojega mnenja, ne pa kot nestrpnost. G. Simoniti pa se v tem smislu ni izkazal samo ob tej priložnosti, temveč tudi ob drugih. Pa še njegove študente malo povprašaj ali pa preberi, kaj pišejo onjem..[/quote][/quote]
Če za nekoga uporabiš besedo fašist pomeni to zmerljivko in zaničevanje, kar pa je značilno za nestrpnost…seveda je to tvoje mnenje… V tem mnenju pa je nestrpnost…Ne ukvarjaš se z besedami, ki jih je povedal,in jih argumentirano zavrneš, pač pa se lotiš človeka, ne njegovih besed…
No, če sem že nestrpna, si jaz to lahko privoščim, on si pa vsekaor ne bi smel na svojem položaju, mar ne? O njegovih besedah pa raje ne bi, koliko nestrpnosti in strupa je bilo v njih. Če je bil pa “pod gasom”, kot drugi menijo, je pa pač nekako razumljivo, haha …