To sem jaz
:)))))))))))))))))))))))))) Kok je luštna … :)))))))))))))))))))))))))))))))
Samo … morš dat svojo pravo slikco … pa tut če je samo od hrbta (tko kot sem jo dala jst) :))))))))) ;)))))))))) 😛
Drgač je pa zakon slikca … :))))))))))))))))))))
Lp, Bgv
BGV, saj sem obljubila še kaksno sličico, pa ne pozabi da sem nagajivka, pa da rada delam presenečenja… Zato še malo počakaj in bo…do takrat pa naj bom taksnale.;)))))
cmoka
:))))))))) … samo kaj ko sem tooooooooooook radovedna kako zgledate v resnici … :)))))))))
Zgleda, da bo treba bit potrpežljiv … samo za nas Kozoroge je značilno, da ne znamo potrpet in da hočemo vse takoj … :))))))))))
Lp, Bgv
Ej BGV, jaz tudi ne vem kaksna si, razen tvojega ramencka -tatujcka,drugega se nisem videla…
Saj se bomo videli, kmalu kaj, bo res treba na eno kavico, da se spoznamo, ampak se bojim da nekaterih ne bo… Kaj misliš?
He he … zgleda, da je res pričela pomlad … namreč komaj čakam, da grem spet na kako srečanje … pa da spoznam nove ljudi … pa to …
Res bi bilo fajn, če bi se kaj dobili na eni kavici … da mal poklepetamo še v živo … Sicer … hm … sklepam, da sem med vsemi vami ta nlajša (sicer sem na to že navajena) :))))) … samo mislim, da bi bilo luštno …
Vsekakor pa se ne bo prikazal Razo … Tako smo ga čakali na prednovoletnem srečanju … pa ga ni bilo od nikoder … Le darilce in sporočilce je poslal … :))))))))
Lp, Bgv
… samo zezal, ko mi je spodaj napisal, da mi je poslal njegovo slikco na mail … (namreč … v mail-box ni še vedno nič) :(((( … Me prav zanima kaj je poslal … :)))))))))
Drgače pa … če je pravi dedec, ga bo zadosti za vse … tako, da se nam ni treba tepst … :)))))))) ;)))))))) Lahko obdela vse naenkrat … :))))))))
Lp, Bgv
Tako je, od tule bomo vsi prišli, le našega skrivnostnega razočarka ne bo. Ampak čaka naj se, ga bom že izvabila iz njegove luknjice-brloga, le kaj tako skriva???
… iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii … Kok je zlati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))) … Če si ti pol tolko zlati, kot je tvoj mucek … je super … :)))))))))))))))) Iiiiiiiiiiiiii … Zdej si ga bom pa dala kar za ozadje … :)))))))))))))))
Mimogrede … a ti si slučajno Italijan? Po priimku namreč!
Lp, Bgv