To sem jaz
ej žverči, veš kaksnega mackona je dobila Bgv, samo na žalost na 4 tackah…no vsaj tako pravi, ali ji je za verjeti, ker je tudi sprevržko kar nekam skliznil, da ni pa on dobil kaksne mucice
… se še spomnem, kako sem šla jst na prvo srečanje … :))))))) Mal me je stiskalo tam spodaj … (v trebuščku … da ne bo pomote) … ker nisem vedela s kom se bom pravzaprav srečala … pa zmenili smo se tako na hitro in to … In na koncu se je izkazalo, da smo sami fajn ljudje in sami veseljaki … namreč tiste tri ali štiri urice kar smo bili tam … smo se samo smejali in zabavali … in čas je minil, kot bi trenil …
In na vsakem srečanju je tako … :))))))))))))
Lp, Bgv
Pazi, da se kaj k tebi ne pripopa, naprimer jaz, potem bo pa…..
Meni jo je pripopal danes, moja Grdobka, tebi jo pa lahko jaz, ampak se bos moral najprej malo odkriti, no vsaj e-mail bos moral dati taprav in ne tale ki ne dela…ali pa pisati na mojega… ali pa se sam nauciti kako se nekaj pripopa…
cmoka
… šepne SončKu na uho”
Veš … zdi se mi, da je našega Razota rahlo strah … in si ne upa prist zraven … Zato ga pa tut na nobeno srečanje ni … In pazi … na srečanju so še drugi dedci, ki bi ga lahko branili, če ga deklice napademo … V tem primeru bi pa bil čisto sam z nami … hm … pravimi mačkami … tko da … Hm hm … Težka bo … :))
Lp, Bgv
Ja Bgv, tudi sonček ima delo, samo poglej kako sijem.
Ne resno delo kliče, res da skozi celi dan, ampak sedajle sem že rekord postavila tukajle gor, še 5 minut sem tvoja, potlej pa bo kdo drug. Ej kam si sprevržkota poslala, si mu kaj poslala, recimo desno stran…
… je kar mrknil … :((((((( Pustil nas babnce, da se tu tržemo za sliko kosmatinca na štirih nogah … :(((((((((
Bah … jaz mu nisem nič poslala … Mogoče je pa zato vžaljen … in noče nič pisat …
… al pa je šel kosilo kuhat … kar je bolj verjetno … :))))
Lp, Bgv