TO SPLOH NISO CEPIVA!
Pogovor z mag. Karin Rižner, univ.dipl.biol.
So to cepiva ali genska terapija?
https://www.facebook.com/101017414921399/videos/146280810634072
O, sredi gledanja so šefi mrknili video. Resnica je preveč nevarna!
Testi cepiv na živalih niso šli skozi, ker so večinoma umrle. Zato proizvajalci nimajo dovoljenja za klinične študije na prostovoljcih. Tako neznano cepivo zdaj preizkušajo na celotni svetovni populaciji. Ja, od mafije kaj drugega ne moremo pričakovati.
Ljudje, ki dnevno čepijo pred tevejem, vsrkavajo sovražno propagando s subliminarnimi sporočili vred in se kar postavijo v vrsto za odstrel. Kdaj bomo ugotovili, da nas mafija ne mara?
Večinoma zdaj cepijo z AstraZeneco, ki je klasično cepivo. Pa bi se jih dosti rajši s Pfeizerjem.
Uno, da so živali umrle, gre pa za poskuse izpred 30 let. Vmes se je zgodil napredek… Ne moreš, da verjameš.
Sploh pa je večina zdravnikov je že cepljenih in to s Pfeizerjem. Groza, vsi nam bodo pomrli, kmalu bomo brez zdravnikov, pa že tako jih primanjkuje ojojoj… :/ Dajte še kake pravljice nabijat. Pa še kdaj naj bi se kaj zgodilo.
Zdravniki se niso cepili, samo rekli so, da so se. Saj niso neumni, imajo radi življenje in gore denarja, ki jih zdaj dobivajo. Ne biti naivni, no!
[/quote]
Daj nehaj, brihta. Seveda niso neumni, zato so se pa cepili. Vem ker sem bil zraven, ti pa kar nekaj na pamet govoriš. A maš kratko lajtungo? Sej bo, ti bo še zrasla. Več žgancev jej, pa manj tračev ber. 😀
Po tem, kar govorijo po RTV SLO1, se že ne grem cepit. Itak s cepljenjem ne pridobiš nič, še vedno si zaprt, moraš nositi masko, pa tretji, četrti, petnajsti sev, ki je odporen na cepivo … bla bla.
Na RTV SLO1 pa povejo, da ne bomo šli nazaj v normalno stanje, dokler ne bo 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} precepljenost. Phahahahahahaha. To je samo natolcevanje, hujskanje, naj se cepimo. Zakaj bi se cepili, če bo vse isto?! Pa pri p.m., že od marca 2020 čakam, da me “zadane” ta smrtonosni virus, ki se hitro, hitro širi, pa nič!
Hahahaha, ja faaaaak, zdaj boste spet z babicami začeli … Razumem vse. Zdaj je čas za prehlade, gripo, pljučnico! Ma kaki koronavirus angleški sev! Mafija.
Daj nehaj, brihta. Seveda niso neumni, zato so se pa cepili. Vem ker sem bil zraven, ti pa kar nekaj na pamet govoriš. A maš kratko lajtungo? Sej bo, ti bo še zrasla. Več žgancev jej, pa manj tračev ber. 😀
[/quote]
Ja, ti si zagotovo njihov angel varuh, ki bdi nad njimi.
Vse mas prav, z grožnjo represije, testi in cepivi oziroma posledice, če ne slediš njihovim ‘napotkom, ki so v resnici ukazi, ki če jih ne upoštevaš, ne moreš niti približno normalno delati in služiti denarja. V smislu ja, saj se ne rabite cepit, ampak delat pa tako tudi ne smete, če ne greste vsak teden na test in porabite par ur za to. Delavci v firmah in tovarnah pa od samega začetka množično ne nosijo mask, pa ni zaznati porasta okuženosti pri njih. Ena prevajalka, ki nima pretirano stika z ljudmi, pa mora pridno na test vsak teden. Vse narobe. Nič preudarno in premišljeno, vse na prvo žogo in do daske priviti navadnega človeka, da se ja vidi, kdo je glavni.
Ja, težka roka nam manjka bojda, da nas malo izučijo, ti politiki, ki bojda tako skrbijo za nas in trpijo, ker nam gre tako slabo, za nas trpijo, da ne morejo spati in so skoz na delu, da rešijo svoj narod. Kako naj bom ponosna Slovenka, če imamo desničarski in zaplankano vlado, ki nas dela za hlapce, ki rojevajo hlapce.
Pa taki kaos s podatki … pa nobene jasne slike. Skoz neki kvazi podatki. Znanstvena stroka je dobro obvescena o dejanski statistični sliki in vedno znova nam to posreduje. Pa noče folk verjet znanstvenikom resnega, neskorumpiranega kova, ki so nam že x krat povedali, da je umrljivost potrjeno okoli 0.2, kar je neznatno več, kot pri vseh najhujših gripah.
To, kako mediji brez vsake korekture in analize povzemajo vladne informacije, ustvarja kaos. Saj raziskovalne novinarje so že utišali in ustrahovati, tako da z resnico ne bo nič.
Aha. Gospa ima center za bioresonanco. Seveda se mora potruditi, da bi lahko se naprej drago prodajala svoje seanse. Tako to je, ko gre nekomu samo za denar. Pa ne pravim, da tega v uradni medicini in v javnem zdravstvu ni. Seveda je, ampak v splosnem so privat prodajalci megle bolj pozresni in bolj nevarni.
Aha. Gospa ima center za bioresonanco. Seveda se mora potruditi, da bi lahko se naprej drago prodajala svoje seanse. Tako to je, ko gre nekomu samo za denar. Pa ne pravim, da tega v uradni medicini in v javnem zdravstvu ni. Seveda je, ampak v splosnem so privat prodajalci megle bolj pozresni in bolj nevarni.
[/quote]
me samo zanima, kako veš da prodaja meglo?
Ravnokar sem pogledala intervju z njo in to čisto brezplačno, njene nasvete lahko koristi vsak in si z njimi pomaga. Če kdo želi, da se z njim osebno ukvarja, gre do nje in potem seveda plača njen čas. Še zdaleč pa ne prodaja megle in kot pravim, njeno znanje je na voljo brezplačno.
V bistvu sem večino tega, kar ona razlaga, vedela že iz drugih virov, ker že več let spremljam to tematiko. Malo se je treba tudi sam potruditi in ni treba samo koristiti plačljivih uslug.
[/quote]
[/quote]
Niti približno niso tolk nevarni, kot tisti, ki te silijo, da jemlješ točno določena zdravila. Niti približno ne moreš tega primerjati. To boš lahko govorila, ko bo bioresonančno zdravljenje obvezno, preden boš lahko šla recimo na šiht (po neki bolezni ali kaka podobna neumnost).
[/quote]
Ravnokar sem pogledala intervju z njo in to čisto brezplačno, njene nasvete lahko koristi vsak in si z njimi pomaga. Če kdo želi, da se z njim osebno ukvarja, gre do nje in potem seveda plača njen čas. Še zdaleč pa ne prodaja megle in kot pravim, njeno znanje je na voljo brezplačno.
V bistvu sem večino tega, kar ona razlaga, vedela že iz drugih virov, ker že več let spremljam to tematiko. Malo se je treba tudi sam potruditi in ni treba samo koristiti plačljivih uslug.
[/quote]
To so teorije zarote..phahahaha
Ma idi bre..
To, da so poskusne živali umrle, se nanaša na točno ta cepiva – mRNA, ki jih pred 30. leti še niso izdelovali. O umrlih poskusnih živalih sta povedali tudi doktorici molekularne biologije Jerneja Tomšič Caserta in Dolores Cahill.
Jaz verjamem nepodkupljeni znanosti. Kdor želi, pa naj verjame skorumpirancem.
To, da so poskusne živali umrle, se nanaša na točno ta cepiva – mRNA, ki jih pred 30. leti še niso izdelovali. O umrlih poskusnih živalih sta povedali tudi doktorici molekularne biologije Jerneja Tomšič Caserta in Dolores Cahill.
Jaz verjamem nepodkupljeni znanosti. Kdor želi, pa naj verjame skorumpirancem.
[/quote]
Izdelovali jih niso, razvoj pa so že začeli. Nekdo je nalepil ta članek v eni od tem, ki govori o poskusih in nosi letnico 1990. Kaj pa razni “doktorji” govorijo, se mi pa ne da več poslušat, ker niso v enem letu uspeli nič pametnega povedat, niti najti rešitve za nastalo situacijo. V bistvu jih je samo en velik gobec. Jaz hočem videt rezultate, ne pa neko brezvezno lapanje v tri krasne.
Ne govori neumnosti!
Sinopharm COVID-19
CoronaVac
Covaxin
CoviVac
so inaktivirana cepiva, ki se trenutno uporabljajo v NORMALNEM, NEZBLOJENEM svetu.
Gre za cepiva, ki so že desetletja varna (npr. proti steklini, hepatitisu polio, gripi..)
[/quote]
Torej vsebujejo vodo in morsko sol, da so varna.
Ker ni nobeno.