Toaletni papir
Tudi mi ga porabimo precej – povp. rolico na dan.
Pa pupi še vedno ritko po kakanju obrišem s pampers robčki.
Meni se zdi, da sem pri nas največji porabnik jaz, čeprav je moja prebava na psu in blato odvajam 2krat tedensko ali pa še to ne. Vendar si res ne morem predstavljati, da bi se po lulanju obrisala z 2 malima papirčkoma in si ga vedno navijem okoli roke (tako da porabim po moje 6-8 lističev) :-))
Tudi mi porabimo cel paket torej osem rolic, sicer smo trije odrasli.
Jaz si vedno obrišem wc s toaletnim papirjem in stelexom. Ni šans, da se vsedem nanj brez predhodnega čiščenja.
No, če bi bili sami že, tako pa ne morem..
Kateri papir pa uporabljate, jaz vedno kupim v šparu, 3 slojnega, je še kar!
Nas je doma pet in smo porabili okoli 10 rolic na teden, ko smo kupovali Palominega taboljšega. In otroci si rite brišejo sami. Zdaj že nekaj tednov uporabljamo toaletni papir druge znamke in porabimo le 4 rolic na teden, pa ni bistveno dražji od Palominega ampak je bolj kakovosten. Saj zagovarjam domače proizvode ampak nam se to kar precej pozna.
Mi (2+1) tudi porabimo 1 paket na teden, vzamem pa najcenejšega 2-slojnega, za katerega odštejem nekaj več kot 300 sit. Le da sinu rito brišem jaz, pa še to temeljito z vlažnimi robčki, ata je doma zvečer, sama pa papir ponucam še za brisanje ponve, recimo ko zlijem ven olje ali kaj podobnega. Do suhega obrišem, potem pa samo še malo prila in je tik tak. Tele tefalove ponve (spar nalepke) so mega, mimogrede so spucane :)))
Mi tako, kot majav, sračkamo v službi, da gre v delovno dobo ;)) Ne, hecam se, no, ampak pri nas paket zdrži vsaj enih 14 dni – ziher. Kupujem Charmin v Bipi ali pa Clever (0,99 eur!), trislojni in kar traja. Smo 1 x kupili neki Boni al kva v Mercatorju, parfumirano pa ne vem kaj še vse, pa je šla tud rola na teden, saj moraš vsaj 4 listke skup dat, če nočeš, da si s prsti brišeš ta zadnjo.
Kakamo in lulamo pa najmanj trije dnevno, včasih tudi po pet cel teden.